Отговори
# 17 400
  • София
Имаше загинали туристи, тръгнали късно, заблудили се в мъглата и не стигнали до хижата.

Да, четох за тях, още в началото на случая. Но се върти назад в темата информация, че цяло семейство собственици били убити преди 25 години, т.е. около 2000 някъде. Интересно ми стана, затова питам за линк или сериозен източник нещо (надявам се да не е В. Лилов пак, че по 30 страници на ден се пълнят само от неговите измишльотини).

# 17 401
  • София
Няколко души притежаващи вътрешна информация за разследването потвърдиха за семенната течност. Мисля, че разследващите спестиха тази информация, за да пожалят родителите на убитите деца. Това е нещо, което никой родител не би искал да чуе. Така се пази паметта на жертвите.

Флагман са развихрили въображението на макс - иманярство, италиански карти, нацисти - бре че чудо. След като сръбската мафия не е, сега идва ред на иманярската.
Тамън като в "Столичани в повече" - съкровището на Вълчан войвода и карти на нацисти за вагон със злато.

# 17 402
  • София
Неспокойната не съм аз. Simple Smile Не знам какво гледате, но предполагам, са хора, които са на вашето мнение и си фантазират сюжети. Истината обикновено е много проста и съвсем очевидна. Затова предпочитам да вярвам на официалната информация, не на конспирации. Меж другото, аз освен, че това не било възможно и онова не било възможно, така и не видях сценария, според който мафията ги е избила. Това не е конкретно към вас.

# 17 403
. Трудно е да се разбере от нас, които не сме в култ и секта, затова и се търсят логични обяснения за убийство.

Отдавна казах, че няма как да се търси логика в действията на зомбирани, но много хора продължават да я търсят.
Абсолютно съм съгласна.
Обаче с каква лекота определяте ,че са зомбирани?

# 17 404
Там е работата, че и версията за меланхоличното самоубийство на две места, понеже били с различна йерархия и едните в ниското, пък другите във високото (а те са обратни даже, Околчица е на по-ниско) звучи не по-малко тъпо от съкровището на Вълчан войвода...

Затова не се получават нещата.

# 17 405
Изгледах Тодор Тодоров. За да твърди толкова убедено, че Калушев е категорично педофил, според мен знае за резултатие от аутопсията и за семенната течност, и че са достоверни. Просто е изключително неуместно да го каже в ефир.

# 17 406
Не е от ГЛ инфото за предишните собственици. И колкото и да го мисля, май го четох от един линк, който беше сложен в темата вчера.

# 17 407
  • у дома...

Аз за това не съм чула нищо ОФИЦИАЛНО.Подхвърлено от жълти медии-тук като се завъртя -горе долу като броенето на снежинки "експертите "по другата версия го  повтарят..
Това беше изкарано също от Блиц, на които сега вярвате безрезервно, че става въпрос за римско злато.

# 17 408
Неспокойната не съм аз. Simple Smile Не знам какво гледате, но предполагам, са хора, които са на вашето мнение и си фантазират сюжети. Истината обикновено е много проста и съвсем очевидна. Затова предпочитам да вярвам на официалната информация, не на конспирации. Меж другото, аз освен, че това не било възможно и онова не било възможно, така и не видях сценария, според който мафията ги е избила. Това не е конкретно към вас.
Аз моето мнение си го казах, и то е, че нямам категорично такова. Официалната версия пък ме обърква повече, отколкото да ми отговаря на въпросите. И със сигурност назад в темата се пуснаха доста мнения на сериозни хора, които виждат по друг начин ситуацията, различно е от Вашето, което така категорично браните и е нормално да е така. Иначе не ми допада агресивната комуникация, както и крайната оценка. Усетих това от поста - затова и реагирах.

# 17 409
Няколко души притежаващи вътрешна информация за разследването потвърдиха за семенната течност. Мисля, че разследващите спестиха тази информация, за да пожалят родителите на убитите деца. Това е нещо, което никой родител не би искал да чуе. Така се пази паметта на жертвите.

Флагман са развихрили въображението на макс - иманярство, италиански карти, нацисти - бре че чудо. След като сръбската мафия не е, сега идва ред на иманярската.
За каква памет и достойнство на жертвите говорите, те ги омаскариха още след първия ден и ги хвърлиха на чакалите да ги кълват.  Ако има пдф, има си начини и място на доказване.

# 17 410
Аааа не вярваме Simple Smile .Поне аз никъде не съм писала такова нещо и не го вярвам.Злато едва ли,по тъмни неща мисля ,че са забъркани.А Блиц изобщо не го чета..поглеждала съм Флагман за местни новини-това и написах Simple Smile

# 17 411
Връщам лентата на интервюта с Яни Макулев, когато беше спокоен. Тогава на въпрос защо е спокоен каза "защото знам ситуацията...и с кого е..". Това за ситуацията ми светна някаква лампичка. Имал е някакво инфо...възможно от Калушев, че ще се укрият или нещо такова...нещо се е объркало.
И още нещо каза,че до 2-3 дена ще се появят и ще каже истината.

Последна редакция: пн, 23 фев 2026, 13:09 от Amona_Ra

# 17 412
Аз не вярвам на версията за самоубийство, но и на новите разкрития в Булнюз и Блиц не мога да повярвам току-така... Чакам следващия брифинг и това е.
Ами, ако помните, за трагедията на Петрохан съобщиха първо неофициалните медии.

# 17 413
Добре, де, Алекс е застрелян с 44 калибър от почти упор - какво точно е останало от главата му, че да има белези от побой?

Извинявам се за графичния коментар!

# 17 414
  • София
Аз моето мнение си го казах, и то е, че нямам категорично такова. Официалната версия пък ме обърква повече, отколкото да ми отговаря на въпросите. И със сигурност назад в темата се пуснаха доста мнения на сериозни хора, които виждат по друг начин ситуацията, различно е от Вашето, което така категорично браните и е нормално да е така. Иначе не ми допада агресивната комуникация, както и крайната оценка. Усетих това от поста - затова и реагирах.

Никаква агресия нямам към вас, повярвайте. Извинявам се, ако така сте го усетили. Ваше право е да вярвате на когото си искате и да го приемате за сериозен. Същото важи и за мен, с тази разлика, че аз не смятам, че под вола има теле.

Общи условия

Активация на акаунт