Отговори
# 25 050
Има голяма вероятност бащата да й е забранил да припари. Щом е успял да вземе тялото едва ли е човек, с който тя няма да се съобрази и да му играе напреки.

# 25 051
  • София
Конспирацията е, че това не са те, а други тела на някакви бежанци.

# 25 052
  • Сф
Същият Чобанов , Мързеливка.

# 25 053
  • Варна
Конспирацията е, че това не са те, а други тела на някакви бежанци.
И за шестте тела ли? Ами супер, може да ни четат в момента от Мексико тогава.
А бежанците с хеликоптера ли са спуснали? Кого е разпознал кмета на Гинци?

Последна редакция: нд, 15 мар 2026, 21:42 от Хексе

# 25 054
Ники не е случил много нито на майка, нито на баща. Те ако след смъртта му не могат да се разберат, значи какво ли е било положението като са се разделяли и Ники е бил малък. Иначе, ако синът ми след време избере да следва различна религи бих се съобразила с него. Ако ще и ислям да е, не че ще съм много доволна... В случая бащата не го съдя, че е взел тялото, но го погребва не според религията на починалия.

# 25 055
Има голяма вероятност бащата да й е забранил да припари. Щом е успял да вземе тялото едва ли е човек, с който тя няма да се съобрази и да му играе напреки.
тоя баща като е такъв ербап, като беше жив сина му да беше го взел, ама с труповете е по-лесно да се правиш на "мъж".

# 25 056
lesnoe.... Спри се. Съвсем сериозно.
Дано хора, които също като теб нямат понятие от разследване, не ти вярват. Дано!
Пишеш, защото имаш поле за изява и си драскаш някакви твои измишльотини, няма какво да е друго. Ама наистина се спри да пишеш за неща, от които не разбираш.
А разбирачките удобно премълчават, че разследващите полицаи работят под ръководството на наблюдващ прокурор и далеч не са свободни при избора какво и кого, та и как да разследват.
Такъв е законът.
Такива са и резултатите от борбата с престъпността.

# 25 057
lesnoe.... Спри се. Съвсем сериозно.
Дано хора, които също като теб нямат понятие от разследване, не ти вярват. Дано!
Пишеш, защото имаш поле за изява и си драскаш някакви твои измишльотини, няма какво да е друго. Ама наистина се спри да пишеш за неща, от които не разбираш.

Знаеш, че по същество съм права, нищо че не ти е приятно. Поемното лице каза абсолютно обратни неща, не знам какво е подписал обаче. Пожарна нямаше.

Нямаше търсене на кемпер и деца. Нито снимки, нито имена. Кой и кога се очакваше да ги търси и намери? Живущите в района? Случайно минаващи? Как, ако идея нямаш каква кола и какви хора търсиш? В нито една медия нямаше снимки. Ако Старлинкът е дал Врачанския Балкан - можеше жълтите майки да тръгнат да търсят още тогава. А то - имаше снимки на хуйчета. И те мислеха, че са в Българи.

И да, аз вярвам и в педофилията, и в убийството. Много хора смятат, че едното изключва другото. А то за мен е логично. Вършиш тъпотии и за да те пазят, вършиш тъпотии и за тях. Нищо светло, възвишено или будистко.

Но разследването е дроб, дъно. И не, не ми обяснявай как се разследва. Така не се! Две деца бяха убити, а можеше да се спасят.

Инак обещавам, спирам. Отивам да поработя нещо частно. Щото никой не ми дава пари да хоцкам с кемпер в чужбинско и да стрелям по мечки и деца.

Съжалявам, ако ядосах някоя майка.

# 25 058
Едва ли ще разберем защо не е била.
Стана така, че тази жена я нямаше и в този момент.
Това не е трагедия, ами нещо по-голямо.

# 25 059
  • my own world....
50-60 човека по целия случай, в това число са и всички, които не са на терен... Може и повече да са, нямам данни. Каквото чух по медии от доцент Иванов ли беше, от Цветлин Йовчев и мисля Тодор Тодоров спомена бройка.

# 25 060
От Х:
Струва ми се, че април месец ще разберем много за “Петрохан”, както и за новата стюардеса от авиоотряд 28. Имало и много записи

Какво е това Х и каква стюардеса?
X е бившата Twiter.
Април са изборите. Вероятно като започнат предизборните кампании ще завалят компромати. Петрохан може би ще се ползва за компромат, кой знае.
За стюардесата идея си нямам.

# 25 061
Ахам, супер нормален баща.
Сетил се и той най-сетне, че е баща. Къде беше години наред, докато малолетният му син беше в Мексико? Защо не е предприел нищо да го върне в България толкова време? Майката каква ли не я нарекохте, но бащата е нормален - въпреки че действията му не са по-различни от нейните. И че неговата липса в годините е далеч по-осезаема.

Същата работа и бащата на Валери. Майката кукувуца, изоставила го, не се интересувала, пратила го там, плащала с пари, които даже не са нейни. А бащата?

# 25 062
  • my own world....
То по-лошо ще е ако НЕ излязат "компромати", защото ще означава, че някои ще са много послушни, за да не излязат евентуално компромати Confused

# 25 063
  • София
АРТЕМИС, мисля, че част от показанията на дъщерята на Макулев бяха изтекли, и тя казва, че Калушев я предупредил да не е толкова наивна.

# 25 064
Малко разяснение за две от училищата на Калушев - познат (леко бивш), напълно убеден за сектантството, му е бил съученик в 31 СУЧЕМ. Испанската гимназия, за която ни насочва преводът на брошура от Кастанеда в Националната библиотека, е потвърдена от статията на Тони Николов в "Култура", пусната преди 100-200стр.

Пастрокът ми изглежда кротък човек от съвсем външен кръг, опита се да изрази рационална версия за събитията. Картините му са малко мрачни и повечето не са ми близки като естетика и усещане, но нищо общо с мистика и религия различни от християнството (има картини с разпятия още от 70те), илюстрирал е издания на класически и модерни автори, но пак нищо извън установеното. Мисля, че водеща е била ролята на родния баща.

Общи условия

Активация на акаунт