Аз ти отговарям конкретно, а на теб пак не ти харесва.
Наивно е да питате за доказателства. Ако няма такива, няма как да си ги изсмучат от пръстите. Но пък би трябвало да могат да си защитят тезата.
Не искам много, нали?
Доказателства са съвкупност от факти, данни или аргументи. "Не ми се връзва" не е нищо, освен ако нямаш доказателства за обратното - едва тогава ще ми стане интересно. И да ти дадат отговори на всички тези въпроси (което е невъзможно), пак нещо няма да ти се връзва. На въпросите ти пък защо това или онова направо ми е смешно да се търси отговор - то на здравомислещ жив човек не можеш да погледнеш в главата, какво остава за тези вече мъртви хора. Не сме при Хорейшо, където накрая Калушев би разказал стъпка по стъпка какво и защо и ти да си кажеш - ахааа. Case closed. Ще останат много въпроси, няма никакво съмнение.
Най-забавното е е, че искате доказателства, че няма чужда намеса. Как се доказва, че нещо го НЯМА?
Просто няма данни да има, толкова.Поне 4 пъти пуснах статия от втория ден след Петрохан, че полицията търси Калушев и още двама, но няма да спрете. За пореден път просто не искате да чуете и да видите. Отнася се и за много други неща.