Отговори
# 32 460
Не е нормално, още повече при откъсване от училище, връстници и стандартно ежедневние за дете / тийн.

# 32 461
Никога Деан не е споменавал за  сексуални отношения в групата.Единствен е Валери.

# 32 462
anmasu, ние сме странични наблюдатели. Няма как да имаме отговор на тези въпроси. Още по-малко той да е изчерпателен.
Предположение тази общност е била нещо като семейство. Между хора, които споделят някакви сходни интереси. Децата на приятелите си е гледал като на свои деца. Родителите от своя страна са желали децата им да развият определени качества.

То няма лошо човек да вярва в доброто, но рано или късно трябва да прогледне за очевидни неща. Щом Бивол казват, че има свидетели и могат да предоставят имената им на разследващите, значи такава злоупотреба с деца е имало и тя не е била изолиран случай. Децата са били психически обработвани и манипулирани за лични цели. Всичко описано за тази обработка и за сексуалното "отпушване" се базира на показания. Няма как да не ги приемем. И няма как да очакваме тези родители да застанат открито пред всички и да кажат, този направи това и това на детето ми, а аз му се бях доверил.

Евентуалните свидетели няма да ходят при журналисти. Подобни неща, които пишете не съм чела в статията.
В случай, че имаше свидетели, които смятат че има нещо нередно, то още преди години щяха да го направят. В момента изглежда като стъкмистика.

Последна редакция: нд, 05 апр 2026, 17:19 от starinthenightsky

# 32 463
Кубратова, защо цитираш мой пост, когато отговаряш на друг потребител. Честно, това дългото дето си го пуснала за пореден път въобще не смятам да го чета. Нито е полезно, нито е интересно, просто е досадно. На развален телефон си играех като дете, сега вече не.
Магента, да, погрешно съм цитирала твоя пост вместо този на anmasu, за което се извинявам и на двете, но в крайна сметка телефонът не е чак толкова развален - отговорила съм и на двата поста, които имах предвид (трудно се връщам да цитирам, че ми забива сайтът, сякаш откакто има темата, преди не съм забелязвала такова нещо) -  тезата ви е една и съща - множество източници, имало показания, не можело да не ги приемем. 
Аз показания, освен на Валери (частични и от доклада на ДАНС), не съм виждала. Вие къде сте виждали, не знам.

# 32 464
  • София
anmasu, ние сме странични наблюдатели. Няма как да имаме отговор на тези въпроси. Още по-малко той да е изчерпателен.
Предположение тази общност е била нещо като семейство. Между хора, които споделят някакви сходни интереси. Децата на приятелите си е гледал като на свои деца. Родителите от своя страна са желали децата им да развият определени качества.

То няма лошо човек да вярва в доброто, но рано или късно трябва да прогледне за очевидни неща. Щом Бивол казват, че има свидетели и могат да предоставят имената им на разследващите, значи такава злоупотреба с деца е имало и тя не е била изолиран случай. Децата са били психически обработвани и манипулирани за лични цели. Всичко описано за тази обработка и за сексуалното "отпушване" се базира на показания. Няма как да не ги приемем. И няма как да очакваме тези родители да застанат открито пред всички и да кажат, този направи това и това на детето ми, а аз му се бях доверил.

Евентуалните свидетели няма да ходят при журналисти. Подобни неща, които пишете не съм прочела в статията.
В случай, че имаше свидетели, които смятат че има нещо нередно, то още преди години щяха да го направят. В момента изглежда като стъкмистика.

Защо да не ходят при журналисти? Това си е тяхно решение, не е ваше, че да казвате къде ще ходят и къде не? И да казвате кога да го направят. Ако искат, може и никога нищо да не кажат.

# 32 465
Извинявайте за неудобния въпрос, ама с кого мислите, че е правил с...с Калушев, който е живял дълги години заобграден само от мъже и деца?

# 32 466
  • София
Извинявайте за неудобния въпрос, ама с кого мислите, че е правил с...с Калушев, който е живял дълги години заобграден само от мъже и деца?
Той не е имал нужда нито от секс, нито от нищо на тази земя. Той е извънземен.

# 32 467
Да, забравих, наистина. Сигурно много хора вярват в тази теория.

# 32 468
Защо да не ходят при журналисти? Това си е тяхно решение, не е ваше, че да казвате къде ще ходят и къде не? И да казвате кога да го направят. Ако искат, може и никога нищо да не кажат.

Логиката е, че медията обикновено се използва, за да получи по-голяма публичност някаква информация.
Когато човек има притеснения от злоупотреби от подобно естество се обръща към друга институция. Медията няма да му свърши работа. Още повече "след дъжд качулка".

# 32 469
  • София
Извършителят е мъртъв. Наистина след дъжд качулка. За тях обаче сигурно е морално удовлетворение да се разбере в обществото какво си е позволявал да  прави с чужди деца, едно от които, тяхното. И аз бих постъпила така.

# 32 470
То, ако човек е с лабилна психика, Всички ще го манипулират.
Чета, чета, че няма мотив за самооубийства и убийства.
Питам се в хижа без ток как са намерили убийците тримата въоръжени ( солидно) рейнджъри?
Сами ли са си дали оръжията, за да ги застрелят? Защо е нямало съпротива?
Защо само Ивей "самоубиват"  с пушка и то под брадичката? Та се е наложило да го доубиват.
Виждало се на камера четирима мъже, които били външни. Единият със скъсани панталони и после ги сложил на Ивей.
Обвиненията са, че държавата замита, укрива истината за да "натопи" една политическа коалиция.
Затова като с "кон с капаци" не се дава сюжет. Как се е случило без външни следи?
Броенето на снежинки не е аргумент.
Какви части са участвали? Онзи Бузов ли беше. Няма ли вече информация?

# 32 471
  • София
Аз все още не разбирам каква им е била ролята на една маса бездетни и несемейни  хора да възпитават чужди деца ? В случая визирам и Невена , която е играла доста важна роля в групата и Деян също. От много голяма загриженост , да ги спасяват от лошия Мордор или от не толкова възвишени подбуди? Другото съмнително нещо е , постоянно се рекламира с гръмки слова, че изследват нещо си и са почнали голям проект , а този проект все  не идва, какво са открили официално , картографирали и допринесли в световен мащаб, освен, че са си правели кефа по пещери.
Нищо черно на цяло не са реализирали по какъвто и да е проект. Уж картографирали подводни пещери в Мексико, но това само на думи.
Цялата му работа на Ламата е такава - много приказки, малко добри дела, просто си е търсел закътани гнезденца за забавления.

# 32 472
Той не е имал нужда нито от секс, нито от нищо на тази земя. Той е извънземен.

Дори да не е имал нужда той (напр.да е бил асексуален или цялата си сексуална енергия да е пренасочвал чрез духовните си практики, според София Андреева), юношата и младият мъж съвсем естествено по нормалното човешко развитие са имали такива нужди. Те в една постоянна и еднополова среда какъв избор са имали. Ако ще и прерожденци да са били, но природата си иска своето.

# 32 473

Евентуалните свидетели няма да ходят при журналисти. Подобни неща, които пишете не съм прочела в статията.

Обаче РА не може да ходи при разни журналисти? Това е нейно решение нали?

# 32 474
  • София

Обаче РА не може да ходи при разни журналисти? Това е нейно решение нали?

Що питаш мен?

Общи условия

Активация на акаунт