Отговори
# 36 735
Майката е пуснала нов хубав пост. Там разяснява, кой му е бил учител на малкото момче. Обаче има нещо, което ми е по-интересно на мен, може би и на някой друг - "Пламен е умрял с куршум в главата отляво. Той е десничар и според експертизата има барутни частици по дясната му ръка. Но пистолетът, намерен на местопрестъплението, е паднал до лявата му ръка, а по нея барутни частици няма. Под тялото му е намерено и друго оръжие — пушка." Как ще коментирате, тя както отбелязахте няма право да си измисля и да пише неща за местопрестъплението като факти, различни от тези които са и дадени от прокуратурата.

Коя майка? И къде го съобщиха това от коя страна на главата е входната рана на Пламен и какво е намерено под него?

# 36 736
Мотивите на Макулев-старши да не обяви детето си за издирване са ясни - ако поддържаш спорадични телефонни контакти с детето си и евентуално знаеш къде е, като това дете пътува постоянно, а ти имаш някаква бегла представа къде, но знаеш с кого и според думите му в многото интервюта е напълно спокоен, то всичко това обяснява липсата на реакция.
Как, защо се дава дете на отглеждане - не знам. Моите разбирания като майка са диаметрално противоположни.
Тук не това ме интересува, а защо и кой е замесен, за да се замете всичко и този случай да остане само и единствено студено досие.

# 36 737
Скрит текст:
Е, какво му е чудното на 3те убийства и 3те самоубийства. Децата са убити, Ивей е довършен от ближните си, останалите трима са се самоубили.
как какво?! всичко е чудно, в случаят с Ивей най-вече това, че прокуратурата обяви и потвърди на няколко пъти, че става въпрос за 3 самоубийства в Петрохан и обясняваха надълго и широко как е възможно Ивей да се е прострелял 2 пъти - един път с пушка и един път с пистолет, докато е преглъщал кръвта си в предсмъртно състояние..

а да бе, преглъщал кръвта си, някой да се простреля отдолу с малка помпа и после да остане в съзнание да преглъща? То половината неща в главата му са били разместени.
Кой ти мисли за раздробеното лице, даже някои потребители бяха написали, че може да е молел някой другите да го довършаи, защото сам не можел. Сигурно с пръсти е писал в снега или им е щракал. В тъмното.
Абсурдизми колкото искаш.
Още по-абсурдното е професионален килър така левашки да гърми човечеца с пушка...И мафията вече не е същата..
Защо левашки, работата е свършена, нали? Нали не искаш да го гърми с неговото оръжие Trollface
Вече кой е редил сценографията, е съвсем друга тема.

# 36 738
Майката е пуснала нов хубав пост. Там разяснява, кой му е бил учител на малкото момче. Обаче има нещо, което ми е по-интересно на мен, може би и на някой друг - "Пламен е умрял с куршум в главата отляво. Той е десничар и според експертизата има барутни частици по дясната му ръка. Но пистолетът, намерен на местопрестъплението, е паднал до лявата му ръка, а по нея барутни частици няма. Под тялото му е намерено и друго оръжие — пушка." Как ще коментирате, тя както отбелязахте няма право да си измисля и да пише неща за местопрестъплението като факти, различни от тези които са и дадени от прокуратурата.

Коя майка? И къде го съобщиха това от коя страна на главата е входната рана на Пламен и какво е намерено под него?

Ралица във фейсбук. Някой във форума твърдеше, а и е логично, да не може да си фантазира за фактите около труповете. Това дали съм бил съдебен лекар ще го подмина, вие съдебен лекар ли сте? Това е форум и си коментираме.

# 36 739
Разследващите казаха, че входните рани на Пламен  и Дечо са в дясното слепоочие, на Ивей вторият изстрел е  с вход отляво. Не знам от къде идва това за входна рана отляво. Какво пише в СМЕ е друг въпрос.

# 36 740
Разследващите казаха, че входните рани на Пламен  и Дечо са в дясното слепоочие, на Ивей вторият изстрел е  с вход отляво. Не знам от къде идва това за входна рана отляво. Какво пише в СМЕ е друг въпрос.

Ами влезте във фейсбук и прочетете целият пост, там има и други неща. Аз си мисля, че едва ли може да си пише каквото си иска Ралица, нали разполага с официалните данни от разследващите.

# 36 741

Ралица във фейсбук. Някой във форума твърдеше, а и е логично, да не може да си фантазира за фактите около труповете. Това дали съм бил съдебен лекар ще го подмина, вие съдебен лекар ли сте? Това е форум и си коментираме.

А, Ралица. Според нея нямаше оръжия, камера и джипове. Оказа се пълна измишльотина. Сега пак според нея има пушка под Пламен. Как да знаем, че е така? Тя обсъжда снимката, за която милион пъти се каза, че е направена СЛЕД като телата вече са местени. И не знам за какъв лекар говорите. Коментирайте си, аз не Ви преча.

Разследващите казаха, че входните рани на Пламен  и Дечо са в дясното слепоочие, на Ивей вторият изстрел е  с вход отляво. Не знам от къде идва това за входна рана отляво. Какво пише в СМЕ е друг въпрос.

На Ралица от поредните глупости, как от къде?!

# 36 742
Цитат на: desi_slava07
Възможно е да идва от прословутата снимка. Отляво се вижда наистина рана, но това най-вероятно е изходна рана.

# 36 743

А, Ралица. Според нея нямаше оръжия, камера и джипове. Оказа се пълна измишльотина. Сега пак според нея има пушка под Пламен. Как да знаем, че е така? Тя обсъжда снимката, за която милион пъти се каза, че е направена СЛЕД като телата вече са местени. И не знам за какъв лекар говорите. Коментирайте си, аз не Ви преча.

За съдебния лекар имах предвид друг юзър, сори. Сега, това че е твърдяла че няма оръжия, камера и така нататък е едно нещо, ама след като е видяла СМЕ-то, да твърди измишльотини за позицията и барутните частици друго. Някой са светнати юридически, да кажат дали има право да си прави съчинения за тези неща, които са и били дадени като информация. Нали се предполага, че тя има адвокат който да я съветва също. Може да се усъмни, ама да си нарежда тези неща.. Не вярвам.

# 36 744
Постовете на майката са безумни, не знам кой ги чете и защо.
На мен все по-сериозно ми се иска да се отрече или съответно потвърди информацията, че РА е водила и други деца при ИК.

# 36 745

Разследващите казаха, че входните рани на Пламен  и Дечо са в дясното слепоочие, на Ивей вторият изстрел е  с вход отляво. Не знам от къде идва това за входна рана отляво. Какво пише в СМЕ е друг въпрос.

За съдебния лекар имах предвид друг юзър, сори. Сега, това че е твърдяла че няма оръжия, камера и така нататък е едно нещо, ама след като е видяла СМЕ-то, да твърди измишльотини за позицията и барутните частици друго. Някой са светнати юридически, да кажат дали има право да си прави съчинения за тези неща, които са и били дадени като информация. Нали се предполага, че тя има адвокат който да я съветва също.

Хората днешно време не лъжат така изцяло. Тя няма да напише нещо, което тотално не е вярно. Днешно време хората лъжат като казват полуистини или като си замълчават някои истини, нарочно оставяйки хората да си мислят определени неща, които знаят, че не са истина.

В тази ситуация винаги може да каже, че просто така е разбрала нещата или така са ги описали, че тя така ги е разбрала и легално няма как да носи отговорност, че лъже. Или ще каже, че тя е написала нещата както ги е разбрала, няма отговорност, че някой ги е разбрал различно.

Адвокатите знаят много добре как да вървят по линията, но да не я прескачат. Както прокурорите, така и тези по защитата.

# 36 746

За съдебния лекар имах предвид друг юзър, сори. Сега, това че е твърдяла че няма оръжия, камера и така нататък е едно нещо, ама след като е видяла СМЕ-то, да твърди измишльотини за позицията и барутните частици друго. Някой са светнати юридически, да кажат дали има право да си прави съчинения за тези неща, които са и били дадени като информация. Нали се предполага, че тя има адвокат който да я съветва също. Може да се усъмни, ама да си нарежда тези неща.. Не вярвам.

Вие от къде знаете, че тя е видяла СМЕ на Пламен? Не сме видялии чули нито думичка дотук от неговите близки. Как знаем, че изобщо контактуват с Ралица? Вижте, тази жена не за пръв път оставя впечатление на нестабилна психически личност. Нито писаниците й са нормални, нито поведението й, след загуба на дете. Извън това, виждам, че в отнесените си от вихъра приказни истории толкова се отдалечава от реалността, че тя е последният човек на когото бих вярвала за нещо сериозно. Съвсем сериозно го казвам, че на София може да се вярва повече. Тя може да е изкукуригала, но поне казва фактите такива, каквито са. Дотук нито Ралица, нито някой друг я е опровергал, така че не смятам, че тя говори неистини.
Уточнение: говоря за реални факти, не за изстрелване през фонтанелата.

# 36 747

За съдебния лекар имах предвид друг юзър, сори. Сега, това че е твърдяла че няма оръжия, камера и така нататък е едно нещо, ама след като е видяла СМЕ-то, да твърди измишльотини за позицията и барутните частици друго. Някой са светнати юридически, да кажат дали има право да си прави съчинения за тези неща, които са и били дадени като информация. Нали се предполага, че тя има адвокат който да я съветва също.

Хората днешно време не лъжат така изцяло. Тя няма да напише нещо, което тотално не е вярно. Днешно време хората лъжат като казват полуистини или като си замълчават някои истини, нарочно оставяйки хората да си мислят определени неща, които знаят, че не са истина.

В тази ситуация винаги може да каже, че просто така е разбрала нещата или така са ги описали, че тя така ги е разбрала и легално няма как да носи отговорност, че лъже. Или ще каже, че тя е написала нещата както ги е разбрала, няма отговорност, че някой ги е разбрал различно.

Адвокатите знаят много добре как да вървят по линията, но да не я прескачат. Както прокурорите, така и тези по защитата.

Да, ясно, затова и не коментирам другите неща в поста и. Обаче тя тук конкретно си казва, входната рана е там, барутните частици са по еди коя си ръка и пушката била под него. Чакайте, кмета на Гинци нали каза, че са намерили пушка под единия? Пък и някъде другаде, на няколко места се говори, че са намерили пушка под единия.

# 36 748

Кога и от коя институция са казали, че заснетото на снимката е от определен момент от огледа т.е. след като телата били местени?
Това, че вие си фантазирате, че е снимал линейкаджията, не означава, че е вярното. И милион пъти да повтаряте, няма да стане истината.

ПП. Не се ли замисляте, че Ралица може да има и други снимки.

# 36 749
Аз пък разбрах, даже показаха със снимка отгоре как са били наредени телата и се подчерта, че не са били местени. Вие сега твърдите, че преди снимката са били местени. "Въз основа на информация, разпространена след инцидента в началото на февруари 2026 г., разследващите работят по версията, че телата на тримата мъже, открити край хижа „Петрохан“, не са били местени или влачени."

Общи условия

Активация на акаунт