Отговори
# 41 160
Тези “ощипани моми” са две почернени майки , едната на 80…

Още по-зле, че е на 80.
С възрастта човек става смирен, обран, умерен.
Тези са си точно ощипани моми.
Доста нагли персони, на които е крайно време да престанат да дават ефирно време.

# 41 161
  • при Arctic Monkeys
Ми по-добре да не беше се появявала. Както и онази с дупките от кемпера.  Макулев добре направи като се скри. Елит, боже, господи, сами не си вярвате. Такава злоба излъчва лицето и, че тръпки да го побият човек.

# 41 162
Интелигентността на един човек може да бъде обективирана единствено на живо, в разговор с отиграване на въпросите чрез адекватни отговори. Листяци в ефир е като участие на пионерче за приемане в ранг комсомолче.
Абсолютна излагация на персона с претенции

РА на какво се хилеше през цялото време?

# 41 163
И аз първоначално се зачудих защо не се възползват от свободата в ютуб, но вероятно търсят официални медии, за да привлекат вниманието на властите - да се задействат най-накрая след тази тягостна тишина и скатаването си, с някакво официално изказване по случая.
Според мен те са подготвени да съдят държавата и просто чакат окончателното прекратяване на производството, за да обжалват и да изискат всички налични документи и доказателства по случая. Като приключи производството няма вече оправдания от типа “следствена” тайна.

# 41 164
Това не е елит. Това е нещо, което се въобразява на елит.
Но дава отговор на въпроса дали пък на розовия храст не е поникнал магарешки бодил - не, не е имало никакъв розов храст.

# 41 165
По-добре,че излязоха майките! Не е задължително да ни харесват. По случая обаче е добре да има развитие. Колкото и да се дърляме тук, темата продължава и дори 1000 страници се самоизписаха сигурно без никаква нова информация, което дори се чудя как стана. Трябва да има интерес към случая и да не се оставя да се забута...

# 41 166
Ще съдят държавата.
Защо?
Аз мога да ги съдя за неимуществени вреди, защото случаят ме порази, а тяхното поведение ми причинява адски дискомфорт.

# 41 167
Една майка на 80 години, загубила единствения си син, чиято памет се очерня само защото калпавото разследване не може да си свърши работата четири месеца и да излезе със заключение. При условие, че разполагаш с неопровержими доказателства във вид на дискове? Направил си 52 експертизи. И не можеш да приключиш, защото...?

# 41 168
Поведението на Майсторова днес обясни до голяма степен защо Калушев се е оформил по този начин! Излъчване на хищник видях аз, а и не само аз! В преелитната рода е имало поне двама души с Нарцистично разстройство на личността!

# 41 169
Минимум, но той и един е достатъчен, така както се видя.

# 41 170
Ако нарцисизмът беше наказуемо поведение, половината хора на изкуството щяха да са в затвора. Grinning

# 41 171
Как трябва да изглежда една съсипана майка ли? Определено не като Майсторова.
Сега пък журналистите калпави, само тези двете и групата на Калушев в бяло. И да има начин интелигентно да отговориш на въпрос, дори да го заобиколиш, ама ако владееш начина. Тези двете с този тон определено не го владеят.

# 41 172
  • София
Ми Ралица се хилеше, щото и е весело, тра ла ла, ла, ла... Имам си жълто пуловерче, тра ла ла, обичам Иво и майка му, тра ла ла.... Обичам дъгата....., ла, ла... Вие сте луди, не аз, тра ла ла ла...

# 41 173
Видях нещо напред, но не ми се търси пак да цитирам. Казали били, че К е завещал всичко на младежите, затова не ги е убил
Последно, намери ли се завещанието, или Майсторова е признала, че е виждала завещанието? Или това е само от Ралица, а Майсторова си трае?

# 41 174
Експертизите, които спрягат уж като огромно количество всъщност въобще не са много, дори по-скоро са недостатъчно за 8 трупа. Няма и по 10 на труп. Сигурно половината от тях са някакви безсмислени като теологично, сексологична или поредната хипотетична експертиза от псевдо експерти и платени вещи лица, които при един съд лесно биха отпаднали като доказателство за каквото и да е. От тези експертизи не знам дали и 30% биха издържали в съдебно производство. Те затова са се хванали като удавник за сламка - да няма такова.

Общи условия

Активация на акаунт