Отговори
# 46 680
Моля насочите ме кое точно изречение, коя дума ви насочи към извода, че тази жена е правила с..с със ИК....Аз 3 пъти минах през поста, и такова не прочетох, хем съм с очила

# 46 681
  • у дома...
Моля насочите ме кое точно изречение, коя дума ви насочи към извода, че тази жена е правила с..с със ИК....Аз 3 пъти минах през поста, и такова не прочетох, хем съм с очила
Тази жена от няколко дена залива фейсбук с излиянията си. В първия пост, който пусна, каза, и то май по доста цветущ начин, че е имала интимни отношения с ИК, "нейния Иво". То той стана общ на много жени...

# 46 682
За близък приятел също се казва моят Х. Разбира се, на някого може да звучи двусмислено.

# 46 683
  • в пералнята
Дали ще я поканят на интервю

# 46 684
О, какво ли ще докаже. Че по уж религиозни причини е превръщал момчета в момичета със сеанси и обработка, с настройване срещу родителите. Ще докаже, ще докаже. А тези лъжкини носят наказателна отговорност, ако при разпит дадат неверни данни
Все си мисля, че това няма да оневини убиец. Дали е би, хетеро, или хомо, няма отношение към убийствата.

Защо ще превръща момчета в момичета, ако е харесвал момчета?

Никаква логика няма в повечето приказки от подобен характер... Според мен се базират на свидетелства на Валери, дето му били казали, че в предишен живот е бил жена, но много добре знаете, че хората, които се интересуват от прераждане и вярват, че са имали минали животи са наясно, че в тези въображаеми минали животи не винаги са били от същия пол, като в сегашния живот. Така че това доказателство е нелепо - хем ИК бил гей подофил, хем внушавал на Валери, че някога бил жена...

Въобще повечето разсъждения на тая тема говорят повече за разсъждаващите, отколкото да внасят нещо по случая.

# 46 685
Не се базират на показанията на Валери. На друго се базират. Въпросът е дали и колко ще изнесат пред обществото.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 12:28 от Модератор Никол

# 46 686
  • при Arctic Monkeys
Тука повечето се правят на ощипани,те не познават деца, които от ранна  възраст имат проблеми с дефицит на внимание, с отсъствия от училище, истерии и блъскане вкъщи , с употреба  на снузки и марихуана. А познавам и то от перфектни семейства с двама присъстващи родители.
Родителите дават ли ги на лами в Мексико да ги оправят?
Навремето що нямаще такива истерии, бре? Един затвратник и чакрите се наместваха перфектно.
За по-неразбралите детска педагогическа стая, а за най-неразбралите - тву. В нашия край-отново убиец на пътя, на 18 години, за щастие унищожил само себе си. Човек го естрах да излезе на улицата вече!!

# 46 687
  • Варна
Тука повечето се правят на ощипани,те не познават деца, които от ранна  възраст имат проблеми с дефицит на внимание, с отсъствия от училище, истерии и блъскане вкъщи , с употреба  на снузки и марихуана. А познавам и то от перфектни семейства с двама присъстващи родители.
Родителите дават ли ги на лами в Мексико да ги оправят?
Навремето що нямаще такива истерии, бре? Един затвратник и чакрите се наместваха перфектно.
За по-неразбралите детска педагогическа стая, а за най-неразбралите - тву. В нашия край-отново убиец на пътя, на 18 години, за щастие унищожил само себе си. Човек го естрах да излезе на улицата вече!!
Не коментирам родителите дават ли ги на лами и кой как завършва в живота  след подобни изпълнения, темата е дълга. Коментирам защо се правим, 12-16 годишни не правят такива неща. Правят. Защо навремето не беше така -и там темата е дълга.  Има епигенетични  фактори, храна на ,тв екрани, интернет , субстанции ,ГМО ,gam клетки. Всичко е различно и оказва влияние на развитието на мозъка още от утробата. Затова и не можем да направим аналогия, бре!

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 12:02 от Ivka_smile

# 46 688
Сарафови фенове в темата няма, колкото и да не ви се вярва. Но само, заради това, което той е казал, няма как да стиснем очи и да вярваме във версията за убийци от всички световни служби, всички световни мафии и прочие. А, и Деян, Валери, бащата на Валери. И ако нищо от това не хване дикиш - Ивей.

# 46 689
  • при Arctic Monkeys
И кой е отговорен за това? А, то го пишело в Семейния кодекс! Изненада, родителите, бре! Защо нечии деца се тръшкат , а други не?

# 46 690
Днес темата ми "прескача" и пропускам постове.
Но смятам, че тези, които сме "сарафисти", се придържаме към официалната информация, тя е такава, каквато ни е изложена. И коментираме по нея.
Опитите за ирония са съвсем неуместни, груповото нахвърляне срещу потребител - също.
Затова исках темите да се разделят. Сега някаква отвинтена във ФБ писала нещо и тук се плесва като източник.
Все едно има някакво значение за случая и за злоупотребата с деца, както и фивалното им убийство.
Няма никакви данни за външна намеса и това е причината да не излиза нищо в медиите от разследването. Иначе и разследващи, и вещи лица, и всякакви участници, имащи достъп до материалите, щяха да прошушнат нещо , дори срещу пари. И понеже няма, тук се започват някакви нападки. Че някоя сутринта срещнала психопати пред входа си и искала да хване гората.
Децата са подарени, употребени и убити от ламата. Това е.

# 46 691
Днес темата ми "прескача" и пропускам постове.
Но смятам, че тези, които сме "сарафисти", се придържаме към официалната информация, тя е такава, каквато ни е изложена. И коментираме по нея.
Опитите за ирония са съвсем неуместни, груповото нахвърляне срещу потребител - също.
Затова исках темите да се разделят. Сега някаква отвинтена във ФБ писала нещо и тук се плесва като източник.
Все едно има някакво значение за случая и за злоупотребата с деца, както и фивалното им убийство.
Няма никакви данни за външна намеса и това е причината да не излиза нищо в медиите от разследването. Иначе и разследващи, и вещи лица, и всякакви участници, имащи достъп до материалите, щяха да прошушнат нещо , дори срещу пари. И понеже няма, тук се започват някакви нападки. Че някоя сутринта срещнала психопати пред входа си и искала да хване гората.
Децата са подарени, употребени и убити от ламата. Това е.
А може пък да е точно обратното.И затова 5 месеца да има мълчание по темата...Първия месец изтласкана легенда необмислено, и сега събират водата

# 46 692
Барса, как си представяш да са открити убийци и в тази малка и корумпирана държава това да остане в тайна.
Тук има замесени и политици.
Някой от работещите по случая все щеше да докладва някъде.
Скалъпени версии, които остават непоклатими.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 12:30 от Модератор Никол

# 46 693
Следя.Интересно ще ми е да разбера от какво е сецването..
Щото си помисли за Камасутра ли?

Намеквате за гадости, а после ги приписвате на другите потребители и им клатите пръст що за хора са. Не е коректно.

# 46 694
Скрит текст:
Че те го заливат с помия точно поддръжниците на  Калушев. Ако се крие от някого е точно от тях. Другите в какво да го обвиняват? Нито той ги е убил, нито ги и подтикнал към самоубийство.
Одеве една защитничка на единствената недоказана версия го изкара почти съучастник в убийството на детето и Ники, като каза, че знаел, че ще ги убие и затова бил избягал. Най-големите нелепици и конспирации са точно от защитаващите държавната версия, която никой все още не знае каква е точно.
О, не, не. Деян няма нищо общо със самоубийствата и двете убийства на Николай и Сашо от Калушев. Аз пиша точно и ясно, без недомлъвки. Ти много искаш да изкараш Деян убиеца, причините за това си ги знаеш чудесно.
Аз въобще не вярвам, че Деян е направил нещо лошо на някой от групата, спекулациите ви са неуспешни.
Точно вие май бяхте, която твърдяхте, че Деян е избягал, защото знаел, че Калушев ще убие детето и Ники.
Изкарахте го по-черен от дявола, да знае, че ще се извършат две убийства и вместо да противодейства и да спаси жертвите, да избяга. Ето това са пълни измишльотини, нямащи общо с фактологията и гнусен опит за очерняне на човек, за който нищо не знаете.

Общи условия

Активация на акаунт