Отговори
# 46 680
  • у дома...
Моля насочите ме кое точно изречение, коя дума ви насочи към извода, че тази жена е правила с..с със ИК....Аз 3 пъти минах през поста, и такова не прочетох, хем съм с очила
Тази жена от няколко дена залива фейсбук с излиянията си. В първия пост, който пусна, каза, и то май по доста цветущ начин, че е имала интимни отношения с ИК, "нейния Иво". То той стана общ на много жени...

# 46 681
За близък приятел също се казва моят Х. Разбира се, на някого може да звучи двусмислено.

# 46 682
  • в пералнята
Дали ще я поканят на интервю

# 46 683
О, какво ли ще докаже. Че по уж религиозни причини е превръщал момчета в момичета със сеанси и обработка, с настройване срещу родителите. Ще докаже, ще докаже. А тези лъжкини носят наказателна отговорност, ако при разпит дадат неверни данни
Все си мисля, че това няма да оневини убиец. Дали е би, хетеро, или хомо, няма отношение към убийствата.

Защо ще превръща момчета в момичета, ако е харесвал момчета?

Никаква логика няма в повечето приказки от подобен характер... Според мен се базират на свидетелства на Валери, дето му били казали, че в предишен живот е бил жена, но много добре знаете, че хората, които се интересуват от прераждане и вярват, че са имали минали животи са наясно, че в тези въображаеми минали животи не винаги са били от същия пол, като в сегашния живот. Така че това доказателство е нелепо - хем ИК бил гей подофил, хем внушавал на Валери, че някога бил жена...

Въобще повечето разсъждения на тая тема говорят повече за разсъждаващите, отколкото да внасят нещо по случая.

# 46 684
Не се базират на показанията на Валери. На друго се базират. Въпросът е дали и колко ще изнесат пред обществото.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 12:28 от Модератор Никол

# 46 685
Все едно има някакво значение за случая и за злоупотребата с деца, както и фивалното им убийство.
Няма никакви данни за външна намеса и това е причината да не излиза нищо в медиите от разследването. Иначе и разследващи, и вещи лица, и всякакви участници, имащи достъп до материалите, щяха да прошушнат нещо , дори срещу пари.
Децата са подарени, употребени и убити от ламата. Това е.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 14:29 от Модератор Никол

# 46 686
А може пък да е точно обратното.И затова 5 месеца да има мълчание по темата...Първия месец изтласкана легенда необмислено, и сега събират водата

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 14:29 от Модератор Никол

# 46 687
Барса, как си представяш да са открити убийци и в тази малка и корумпирана държава това да остане в тайна.
Тук има замесени и политици.
Някой от работещите по случая все щеше да докладва някъде.
Скалъпени версии, които остават непоклатими.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 12:30 от Модератор Никол

# 46 688
Моля насочите ме кое точно изречение, коя дума ви насочи към извода, че тази жена е правила с..с със ИК....Аз 3 пъти минах през поста, и такова не прочетох, хем съм с очила
Ей тук има от всичко по много:
Paulina Ivanova
Добавка: 28 Юни 2026 9:20 PM СТ
Майка ми ме кара да сваля поста, защото и е гадно на нея да ви чете грозните думи. Аз лично не ги чета и блокирам всеки един от вас който няма нищо продуктивно да каже, а може само да показва грозния си мозък. Не ми пречат изобщо обидните ви думи. ИЗОБЩО! Моя пост е за тези, които разбират и знаят. На мен ми е мъчно за Иво, и всичките спомени с него са истински, живи и безкрайно щастливи. Това вие не можете да го развалите. Докато някой не покаже доказателство за нещата, в които го обвинявате няма да си променя личното мнение за него, базирано на лични преживявания.
Също така вярвам в КАРМА. Всяко обидно нещо което напишете без база и без логика се връща тройно обратно на вас.

Писах на една друга група, подобна на тази, но реших да кажа нещо и по другите страници и групи по соц медиите.
Аз познавах интимно Иво през 1994-1995та. След това заминах постоянно за чужбина и загубих връзка.
Мога да говоря за времето през което го познавах. Беше хетеросексуален мъж, с нормално сексуално поведение. Не че да си гей е ненормално. Но когато беше с мен си беше хетеро. След това какво е станало не знам, но съм сигурна че е много трудно да се престориш на хетеро ако не си! А това за педофилията е отвратително и без капка доказателства. Ако Иво се е самоубил, защото не е могъл да понесе тези обиди, това означава че е бил чувствителен човек и самата мисъл за такова нещо го е направила отчайващо разрушен. Възможно е. Или други са го убили.
Истината е по важна от това дали Иво е бил чудовище или прекрасен човек. Но истината изисква доказателства и факти.
Къде са те? Защо в БГ е обратното: Виновен докато не се докаже невинен! На всякъде другаде в Европа и Северна Америка мотото е “невинен докато не се докаже виновен”.
Нищо не е доказано до сега. Реалността не съвпада с измислиците на държавните органи, корумпирани и слабоинформирани хора! Тибетския будизъм не е култ, сексуалните образи за които говорят са най обикновени танки (танка, нарисуван религиозен образ) които показват традиционни картини, които лесно се обясняват с елементарно търсене в Гугъл.
Докато чудовищните престъпления, с които Иво Калушев е обвинен не са доказани с факти, снимки, видео, свидетели които не са ревниви или не са напуснали кръга на Иво с години, като този Валери който очевадно има лична омраза, сигурно причинена от завист и ревност… Докато няма такива доказателства Иво е невинен. Това се базира на личното ми изживяване с месеци, години с Иво.
Всичките клюки, сензации, скандали, драми и психоневрози са едно голямо НИЩО в лицето на личния опит и фактически доказателства.
Качвам снимки от будисткия център, който посещавам. Тибетския будизъм не е култ или секта, а една от най популярните религии в света. Широко разпространена е на запад и в Северна Америка и има стотици будистки храмове и центрове. Не слушайте глупостите на държавните служби! Ако Иво е следвал някаква своя идеология, това трябва да се докаже. Къде е записана тази идеология, все някой извън тези 6 души би трябвало да е чувал за нея. Някой чувал ли е Иво да говори за слагане край на собствения си живот? Защо няма манифест, в който да обясни какво и защо е направил? Няма логика.
Почти във всеки случай на масово самоубийство има желязна религиозна доктрина, която обяснява новата различна идеология. Къде е това? Всичко, което се вижда в стаята на Иво е нормално за Тибетския будизъм, включително и книгите които показаха.
Казаха че открили материал със сексуална тема. Къде е? Снимка?
А този Валери, помнете, че всеки път като е давал интервюта са му плащали…

#Петрохан #ivokalushev #ИстинатаЗаПетрохан

# 46 689
Според Талмуд-ние виждаме светът не такъв,какъвто е ,а каквито сме ние?

Какво стана с избухналите гилзи,защото сами не могат да избухнат,трябва да има заряд,за да не изпадне заряда трябва да има куршум.Къде са куршумите?

Скрит текст:
Коя е жертвата на дезинформацията; Основания за селективно поднесената информация; Анализ на липсващата кръв от снимките; Анализ на пораженията от твърдяните оръжия; Къде са структурните снимки, задължителни за експертизите; Анализ на селективността; Анализ на възможностите за убийство и самоубийство; Револверът и гилзите на мястото на   местопрестъплението;  Паралел на пораженията от документалистиката на Абрахам Забрудер и паралел с пораженията от "Петрохан- Околчица" със съпоставими оръжия; Серийно или масово убийство има; Заливане с фрагментарна информация; Новата методика: " напасване според корекциите"; Определение за "информационна мъгла"Значение на " гуру" и " секта"; Защо след като групата работи със службите няколко години и няма данни за педофилство, жертвите вече мъртви станаха "педофили"?
Старши агент  от НСС Милко Ченгов по въпроса за пропуските в разследването и алабализмите на пресконференциите.
Ако и той не ви накара да се съмнявате,никой не може да ви помогне?
https://www.youtube.com/watch?v=bFo-GXdoMkg

# 46 690
Какви свидетели още чака тази жена от ФБ - Валери отдавна свидетелства от първо лице за сексуалните си отношения като тийн с Калушев.

# 46 691
Баш на тоя разузнавач не бих се доверила...

Милко Василев Чангов е роден на 10 март 1955 г. в София. Завършил е специалност „Арабистика" на СУ „Св. Климент Охридски" през 1980 г. От 1981 г. е научен сътрудник в секция „Развиващи се страни" на Института по световно стапанство и международни икономически отношения при Президиума на БАН. Специализирал е в областта на икономическите проблеми на енергетиката (петрол, природен газ и електроенергетика), световния петролен пазар и политическите и икономическите проблеми на арабските страни и Афганистан. Доктор по икономика от 1991 г. с дисертация в областта на промишленото производство и икономическия растеж в арабските петролни монархии от Персийския залив. Над 10 години преподава международни отношения на арабските страни и Израел и държавно и политическо устройство на арабските страни в CV „Св. Климент Охридски". Има издадени 3 монографии и над 20 научни статии. През 1992-1993 г. е съветник по политическите въпроси на министъра на отбраната. През 1993-1994 г. е първият в историята на военното ни разузнаване цивилен заместник-директор на Служба „Военна информация" - МО, изпълняващ и функции по осъществяване на граждански контрол. Началник на отдел „Иновационна политика" на Министерство на икономическото развитие през 1995-1997 г. От 1997 до 2008 г. е анализатор и началник на отдел „Стратегически анализи и прогнози" в Национална служба „Сигурнаст" - МВР. Полковник от резерва

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 13:07 от googlish

# 46 692
Какво значение има това ,че някаква е правила секс с Калушев преди 30 години. аз не виждам как това променя мача...

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 14:31 от Модератор Никол

# 46 693
Наводни фейсбук с публикации тази дама, има и нейни снимки, с изплезен език за будистки поздрав, истинска личност е, писанията дали са достоверни вече всеки сам си решава😀

# 46 694
Дори е ясен и мотива вече, вчера го изнесе майката

Виждам, че сте наясно с мотива, та ако е удобно, да осветлите и мен - гуруто от срам умрял и се гръмнал, заради лошия Валери. Ясно. Другите трима убавци обаче защо? Те нито са били "набеждавани", нито са били "очерняни", а и не ги е убил "очернения", а сами са се нагърмяли. Поради що?
Интересно ми стана, явно в началото сте била на мнение, че версията на разследващите не е особено убедителна. Оттогава насам няма нови факти. Кое Ви накара да си промените мнението?

Общи условия

Активация на акаунт