Отговори
# 46 770
Позволих си да копирам коментар на модератор от друга тема. Надявам се поне спамът кой от колко профила пише да престане:

# 46 771
  • Варна
Те и Ивей и Пламен и Дечо изглеждат спокойни на камерите на 1.02, предвид, че са получили инструкция да се самоубият  / но след като боядисат коридора,много е важно!/и, че знаят, че пращат Ники и Алекс да бъдат убити. Но секта … логика …няма Close
Тоест Ники към този момент много ясно не е бил отвлечен, а и не помня някой да е твърдял това.

# 46 772
На мен хич не ми изглеждат спокойни, смеят се превъзбудено и така се и държат ...

# 46 773
Ivka, не мога да ровя назад и да търся мнения, но всъщност доста често се споменаваше идеята, че Калушев и Алекс тръгват с кемпера набегом, без да изчакат Ники, защото нещо се е случило с него.

# 46 774
Има нов пост от Ралица / и не, не е във връзка с Павлина Иванова/, в който пише нещо, което досега не съм го разбрала, и то е, че Пламен и Ивей са се виждали на 01.02. с Деян "Прибирайки се горе на хижата, първото нещо, с което Ивей посреща Иво, е, че са боядисали стена, което очевидно е било планирано да направят. Явно и на хижата тече ремонт. Това става ясно и на самия ден на трагедията, когато Пламен и Ивей се връщат, след като прибират колата на Ники, а Пламен носи торба с цимент, която са взели при срещата им долу на чешмата от Деян." Друго, което прави впечатление в поста, е че са имали уговорка с приятели и близки да им гостуват след прибирането от с. Българи. Но нали не вярвате на Ралица та може и да подминете поста и.

Значи, минали са 5 месеца долу-горе, и тази Ралица изведнъж се сеща за някаква торба цимент и за гости дето трябвало да дойдат. Сериозно ли???

# 46 775
И какво като са минали 5 месеца? Може да се е добрала до показания или Деян да се е свързал с нея.

# 46 776
Странно защо Ники се отбива до къщата на Деян, вземат торба цимент и отиват с джипа до чешмата. Където, да кажем, НЗ се качва при ИК. А Деян виси с торбата, идва Пламен, взема джипа и Деян си отива пешачката до Гинци.
Деян никак, ама никак не се вписва на такава среща. Дори да са оставили джипа заключен и да са го върнали до Гинци, той защо въобще отива до чешмата? За компания?
НЗ е могъл да вземе цимента и да го натовари и остави в джипа. Пламен е могъл да вземе джипа и да отиде до Деян да вземе цимента.
Все по- сбъркано става.
Моля за пояснения на поста на РА, който разбира хронологията.
Признавам си, че аз не я схващам.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 21:52 от tays

# 46 777
  • София
tays, откъде тази нова линия ?

Има нов пост от Ралица / и не, не е във връзка с Павлина Иванова/, в който пише нещо, което досега не съм го разбрала, и то е, че Пламен и Ивей са се виждали на 01.02. с Деян "Прибирайки се горе на хижата, първото нещо, с което Ивей посреща Иво, е, че са боядисали стена, което очевидно е било планирано да направят. Явно и на хижата тече ремонт. Това става ясно и на самия ден на трагедията, когато Пламен и Ивей се връщат, след като прибират колата на Ники, а Пламен носи торба с цимент, която са взели при срещата им долу на чешмата от Деян." Друго, което прави впечатление в поста, е че са имали уговорка с приятели и близки да им гостуват след прибирането от с. Българи. Но нали не вярвате на Ралица та може и да подминете поста и.

Значи, минали са 5 месеца долу-горе, и тази Ралица изведнъж се сеща за някаква торба цимент и за гости дето трябвало да дойдат. Сериозно ли???
И какво като са минали 5 месеца? Може да се е добрала до показания или Деян да се е свързал с нея.

pandorina, права си, това пише Ралица -" Това са неоспорими факти, които са видими от разпространените видеа, както и от свидетелските показания".

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 22:04 от valya61

# 46 778
Нали ти постна последен  пост на РА?
За Деян, цимента. Над него разсъждавам.
Да не е изтрит, не можах да го цитирам от телефона.

# 46 779

От днешния пост на Асенова във ФБ.
Мисля че е видяла целите показания на Деян.

За мен беше ясно че на 01/02 са се виждали в Гинци, заради нелогичността на маршрута.
Но мисля, че срещата е била по-скоро около / в къщата на Деян.

# 46 780
  • София
Аз никъде в публикацията й не прочетох, че са се срещали в къщата на Деян. Пише при срещата им долу на чешмата. Идея нямам къде е чешмата, къде е Гинци.

# 46 781
Прочетох Ралица, само за да съм час за какво говорите, иначе напоследък не я чета. Даже и друг пост има от преди 3 дни, но не съм го чела.

Сега, по темата за поста с цимента:

Ралице, всичкo, коeто си изписала в първата част, мога да ги разпердуша само с един-единствен въпрос: те казаха ли ти, че са се прибрали? НЕ! Толкоз по въпроса как щели не знам си кво си, как имали планове, как ти си била главно действащо лице в някой от тези планове и т.н.
Да се връщаме ли пак назад и да повтаряме за стотен път как според теб нямаше оръжия, нямаше камера на дървото, как Деян задължително би ти се обадил и т.н. Ходи ли ти за зелен хайвер да се вееш като гламава до Българи? Ходи. Деян обади ли ти се? Не. Майка му и баща му затварят ли ти телефона и отказват ли контакт с теб? Да.
Хайде точка и на този въпрос колко си "вътре в нещата" и колко си "важна" за тях!
По пътя на горната логика - ти НЕ знаеш абсолютно НИЩО за тези хора! Знаеш това, което Калушев е искал да знаеш. Виждала си това, което той ти е позволил да видиш. Внушавано ти е това, което си искала да чуеш и което ти е галело егото.
Е, този балон се спука. Проумей: нищо от това, което пишеш за тях, не знаеш дали е вярно! Колкото знаеше за "приятеля ти" Деян, толкова знаеш и за тях. Туй то.

А що се отнася до ритуалното самоубийство: истински специалисти изразиха мненията си. Освен те, още сума ти като тях, са описали подобни случаи в кариерите си.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 23:02 от Модератор Никол

# 46 782
  • София
Тъкмо си разсъждавах, колко добре би било да знаем кои са тези близки и приятели, разярената Florecita ми даде посока на мисълта - ами ако са били същите, които са били и на 01.02. в хижата..... / с уговорката, че няма как да споделят това на Ралица/.

# 46 783
То е ясно, че целият пост на РА е насочен към " гостите" същата вечер. Затова лепват Деян в картинката, но някак не е удачно измислено  неговото участие с цимента.

# 46 784
Ключът за целия случай се крие в тази торба цимент. Може би 25 кг нещо друго пак в прахообразно състояние, може би Ванне и другите ще хвърлят малко светлина по тази нова линия.

Общи условия

Активация на акаунт