Отговори
# 46 905
  • Варна
Когато Пламен докарва  колата може да се сваля багаж,а може и други работи. Камерите са записвали и най-малкото движение. Как в точно тези моменти ,а записваха пукане на съчки цяла нощ ?

# 46 906
Ирис, самите хора от АТВ-тата казват, че са махали, за да му кажат, че условията нагоре са тежки. Мислите ли че този джип е успял да стигне далече? Много малко вероятно е, нали.

Условията са били тежки там, където те са ходили с АТВтата, към овчарниците, в дълбокия сняг.
Към хижата очевидно е било съвсем проходимо, както тогава, така и на другия ден.

Въпросът е този джип дали въобще е издирван и намерени ли са хората, които са били в него.

# 46 907
  • Варна
Тук също липсва цяла минута точно когато са пред камера и говорят:
https://youtu.be/cxMdlAiUiQs?si=GqHrRiBmRfcmQD3t

Тук прескача и отива на:

После от 14:06:47 пак липсват секунди до 14:07:24….
Пак като са пред камера и говорят…Е стига ….

# 46 908
  • при Arctic Monkeys
Беше изнесена информация, че всички превозни средства-джипове и атвта са идентифицирани и хората от тях разпитани. Всички, качили се по историческия път него ден, се връщат обратно, по същия.

# 46 909
Ivka, тези прескачанки по 30-60 секунди ги има и вечерта на пожара.
На случаен принцип пуснах около 21:30 до 21:44. Накрая има прескачане от близо 2 минути.
Ще видиш, че както камерата снима пожара, се получават едни силни пресветвания и прескача време.

# 46 910
Беше изнесена информация, че всички превозни средства-джипове и атвта са идентифицирани и хората от тях разпитани. Всички, качили се по историческия път него ден, се връщат обратно, по същия.

Би ли дала линк, аз не намерих такава.

# 46 911
  • Варна
Кое за Деян, Флоресита ?Изтървах версиите за цимента.
Рокет, може, ще се съглася. Обаче по време на разговори и хора пред камера и таймер наобратно за кратко? За мен снаждането и рязането е било некадърно на моменти,а в други -съвсем умишлено. Там специално като идват с колите пред хижата и заминават също доста е стъкмявано.

# 46 912
Специалистите успяха собствените гласове да си запишат.
Ако има повече записи от декември, ще можем да си направим извод дали са притеснени на кадрите или така си се държат.

# 46 913
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Интересно и важно е също - кои точно 4 автомобила са издирвали по границите, само по регистрационни номера със заповед за незабавен арест?

И кои седем човека, без снимки, без имена, но "съпричастни към убийство".
Трима се разбра кои са Sad на Околчица, кои са другите?

# 46 914
Може, ще се съглася. Обаче по време на разговори и хора пред камера и таймер наобратно за кратко? За мен снаждането и рязането е било некадърно на моменти,а в други -съвсем умишлено. Там специално като идват с колите пред хижата и заминават също доста е стъкмявано.

Ivka, пак казвам, зависи как са настроени камерите.
Ако са настроени при движение, а стоиш и си говориш с нормален тон и глас е напълно възможно да се изключат.
Включват се при движение или при звук над определено ниво.
Пак ще дам пример с бейбифона на малкото ми дете. Случвало се е голямото да влезне и да си търси някаква играчка в стаята и да си говори нещо, докато брат му спи. Камерата няма реакция. Но ако бебето се разплаче, веднага изпраща съобщение на телефона.

# 46 915
Да, разбрах те, аз също имам съмнения за Деян и как няма да имам като се омете така. Не мисля, че ги е убил, разбира се, но има доста съмнително там като реакции и поведение.

Някога някъде споменавано ли е изобщо Деян да е бил в хижата в някой момент? Защо не си спомням?

# 46 916
Килърите с АТВ-тата са минали да обядват в кръчмата на чешмата, та да ги видят всички? Или са яли маскирани?
[/quote]

били установени и разпитвани тези с АТВ та.
има фирми, които редовно набират желаещи за такива преходи
в регламентите на една от тях Ежак https://www.ejak.bg/ примерно пише, че всеки е длъжен сам да си осигури екипировка, ръкавици, очила не помня още какво, но АТВ ги предоставят те, т.е. това си е оборотна техника.
Деян явно познава оборудването в околността и му прави впечатление, че тези "АТВ-тата бяха много нови и модерни, а екипировката на хората също беше много скъпа" и това е задействало неговата бдителност.
вероятно е чиста случайност, някои ходят на ски и ползват гардероб, други си носят ските, примерно

но като хронологията появата им провокира съмнения и притеснения в Деян, за да реагира и предупреди приятелите си, затова и не бива да се изключват от общата картина

Цитат на: anonymiss в ср, 01 юли 2026, 15:28
На един от джиповете имаше надпис Xtream. Освен онези другите.

Този джип вече не помня на кой от всичките записи беше, а Bulgarian Extreme Sports Association LTD си е тяхно дружество и вероятно е лого върху джипа.

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 17:01 от anzhy

# 46 917
  • София

Някога някъде споменавано ли е изобщо Деян да е бил в хижата в някой момент? Защо не си спомням?

Да, разбира се. От Ралица. На 01.03. 2025г.

# 46 918

Да, разбира се. От Ралица. На 01.03. 2025г.

На рождения й ден? Пропуснала съм. Може ли линк, моля? И все пак бая отдавна ми се струва. Дали не е имало някакви дразги след това? 🤔

# 46 919
Деян са го взимали от разклона при зимни условия.
Затова не им е закарал торбата. Уф, едно и също до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт