Отговори
# 47 280
Какви професионалисти, моля ви.

# 47 281
В доклада на МВР пише, че при проверка ИК веднага е викал ИИ и оттам той е поемал нещата.
Ами ИК не се занимава с прозаични неща като проверки, той е над тези неща - чиновници , правила, установени рамки, има си екип за такива земни работи...Между другото съм говорила с няколко обикновени служители от проверките, казаха, че са били високомерни, леко арогантни, в смисъл демонстрирайки контакти и действително ИИ е комуникирал основно с тях.

Последна редакция: пт, 03 юли 2026, 12:55 от googlish

# 47 282
  • Варна
Още един въпрос - защо, който милее за родината, гората, птиците, животните и дърветата и гони лошите, просто не стане полицай, горски, или пожарникар?
Вече се чудите какво да измислите. Това ми е все едно да работя юрист и да не мога да милея за горите или бездомните животни понеже за да милея трябва да стана горски или кучкар ли?

# 47 283
Атанас Русев за Петрохан - след 21:30 минута. "Знае се какво, как и защо е станало". https://eurocom.bg/video/atanas-rusev-tankeri-trovyat-cherno-mor … nata-za-petrohan/

# 47 284
  • при Arctic Monkeys
Относно уменията на ИИ : след като МОСВ им заявяват, че следва да се прекрати споразумението и да го свалят от сайта  на накзт, Ивей, човекът, велик международен адвокат, отказал. Хората му пратили отново след няколко месеца нотариална покана и го прекратяват едностранно.
Мъчили са се да сключват подобна глупост с Изпълнителна агенция по горите по времето на Кирил Петков /каква изненада/, но Христанов отказва, поради наглото поведение на Ивей.

Последна редакция: пт, 03 юли 2026, 13:30 от Модератор Никол

# 47 285
Атанас Русев за Петрохан - след 21:30 минута. "Знае се какво, как и защо е станало". https://eurocom.bg/video/atanas-rusev-tankeri-trovyat-cherno-mor … nata-za-petrohan/

Олелеее! Изгледах го. Мълчанието  на властите по случая, както и предполагах, е свързано със страх от тежки сътресения в държавата…

# 47 286
  • Варна
Vanne, така е, MVR Pictures, ряпа да яде Grinning

# 47 287
Ако се абстрахирам от тонът на Атанас Русев, интересно е това, което казва.
Донякъде ми се припокрива с това, което каза Росен Йорданов. Не помня, той имаше ли участие в разследването?

# 47 288
Донякъде ми се припокрива с това, което каза Росен Йорданов. Не помня, той имаше ли участие в разследването?

Да, Росен Йорданов е основен ескперт в психологическата експериза на разследването.

# 47 289

Росен Йорданов е част от състава на експертите, изготвящи психологично- психиатричните експертизи. Направи ми впечатление, че тонът, с който говорят и двамата господа за случая Петрохан/ Околчица, е силно раздразнен, почти ядосан. Това за мен също говори много и е свързано с психодинамиката на групата на Калушев.

# 47 290
Атанас Русев потвърждава казаното от хора участвали в разследването.

Така че... какво да кажа, освен да повторя, че се надявам всички замесени - без значение дали като донори, дали като ползватели, дали като друг вид съучастници, - да понесат максималното възможно наказание.
От казаното от Дечев в последния му работен ден като министър на МВР оставам с впечатление, че поне някои от политиците ще бъдат скрити, но няма как всички, та дано поне останалите понесат отговорност и за "облагодетелстваните".

# 47 291
Допълвам: Тези не бяха ли съпричастни към групата, как могат да имат достъп до разследването?
Ако имат достъп, как така изнасят самоволно. Ужас.
В доклада на МВР пише, че при проверка ИК веднага е викал ИИ и оттам той е поемал нещата.
Ами ИК не се занимава с прозаични неща като проверки, той е над тези неща - чиновници , правила, установени рамки, има си екип за такива земни работи...Между другото съм говорила с няколко обикновени служители от проверките, казаха, че са били високомерни, леко арогантни, в смисъл демонстрирайки контакти и действително ИИ е комуникирал основно с тях.
Да, адвокат, за да не стане грешка.
Не, че ако мен ме проверяват няма да излъча някой компетентен в обкръжението ми, но ми стана интересно как специално са го викнали намясто.

# 47 292
Истината няма как да бъде замазана, Атанас Русев. Има 100 процента доказателства какво е правено с децата. Записи.
Айде да си дойдем на думата и стига измишльотини и свободни съчинения по темата Петрохан.

# 47 293
Русев не е ли разпитван като свидетел? Как така му бива давана информация , записи и др.материали, свързани със случая, и то по време на разследването, което още не е приключило?

# 47 294
Е то ИИ не е адвокат, но това не му пречи да се представя за каквото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт