Отговори
# 47 880
Какво да проверява сега? Нали прокуратурата не дава достъп до информацията на МВР?...

Е, от къде са били разследващите на мястото (Петрохан и Околчица)? От прокуратирата или от "хората на Демерджиев", както той сам ги нарича?

# 47 881
Можело ли е да спасят тримата от Околчица? Та те още на 2-ри са говорили на Майсторова за "самоубийците" които се издирват, а на 3-ти (или на 2-ри?) в с. Българи са говорили на Ралица за Ники в минало време.

# 47 882

Скрит текст:
Интересно ми е каква точно е политическата игра на демерджиев.
...
Политически, най-много ощетени от цялата история са ППДБ. Аз лично не смятам, че те са забъркани в педофилската част, но въпреки това, когато излезе истината, те завинаги ще бъдат заклеймени като "партията на педофилите".

В това е цялата работа и това е целта на задкулисието. Много пластове има в този криминален случай, и този с компроматите е един от най-дебелите. Сега нямам време за дълъг пост, но само ще ви питам,...  КАКВО мислите че Атанас Русев е "откраднал" от компютъра на Калушев? Карти на пещери ли, или .. хмм .. .едни други неща? И къде мислите са попаднали тия "карти на пещери"?

Не мисля, че Русев е крал компромати. Ако разполагаше с такива материали, със сигурност нямаше да чака с години, а щеше да зарови Калушев още приживе.Записите, за които говори, са по-скоро нещо ново, до което е получил (неправомерен?) достъп.

Защо мислите, че Русев решава кое и кога да излезе?? За "фалшивите" подписи на Лена чакаха години и излязоха точно преди изборите. Скандала с Петрохан - точно преди изборите! В последното му изказване "Христо Иванов" (wtf?!) Нали не си мислите, че е случайно ??

Даже става дума за една пещера- в Мексико, която си мисля, че изобщо не е вълнувала Русев, че чак да  краде картите за нея! Аз също си помислих за компромати, които чакат подходящото време. Най- вероятно затова пламва и враждата между АР и ИК. Отделно от това, тези записи или снимки може да са били използвани за изнудване и оттам да са идвали парите.

За изнудване да. За пари (директно), едва ли. Става въпрос за компромати и тежка политическа игра. Хората си мислят, че ДАНС и Службите са някакви почтени професионалисти дето основно пазят реда и закона. ХАХА ... сигурно го пазят, ... в свободното си време Simple Smile У нас ДАНС и службите са тотално превзети и обслужват съвсем други интереси!

В предишен пост бях казал - информация/компромати ЩЕ излязат около месец, до две седмици преди изборите за президент наесен.

# 47 883
Можело ли е да спасят тримата от Околчица? Та те още на 2-ри са говорили на Майсторова за "самоубийците" които се издирват, а на 3-ти (или на 2-ри?) в с. Българи са говорили на Ралица за Ники в минало време.

Тоест вие смятате, че цялата полиция от върха до някакви селски полицаи на края на България са били посветени в тая голяма конспирация?

# 47 884
Министърът и той задава въпроси точно като нас, а ние отговори чакаме.
Точно така, задавал си той въпроси.
За какво ги изрежда, като ние нямаме правомощия, но той има. Най- малкото, защото обеща да даде становище, след като получи доклада, който беше поръчал. Той и Дечев изиска доклад , но привика Папалезов , и после имаше уволнения и преназначения.
Сегашният го играе медиатор и хич не му подхожда да се прави на наивен гражданин.Неговите хора са работили, правили оперативни разработки, издирвателни дейности. Вместо сега да казва по чие време е станало и да хвърля обвининия на Митов, министър в оставка, когато пък и иф се появи, и прокуратура, и ид главен секретар. Сега едно голямо нищо, но опаковано.

# 47 885
  • при Arctic Monkeys
Димитър Стоянов от Бърд каза, че имат сигурни доказателства,че групата на Петрохан не е имала никакви намерения да се самоубива. Беше много категоричен за това. Вероятно става въпрос за свидетел с когото са споделили планове.

Много странно. Къде и кога го е казал?

# 47 886
...
Политически, най-много ощетени от цялата история са ППДБ. Аз лично не смятам, че те са забъркани в педофилската част, но въпреки това, когато излезе истината, те завинаги ще бъдат заклеймени като "партията на педофилите".

В това е цялата работа и това е целта на задкулисието. Много пластове има в този криминален случай, и този с компроматите е един от най-дебелите. Сега нямам време за дълъг пост, но само ще ви питам,...  КАКВО мислите че Атанас Русев е "откраднал" от компютъра на Калушев? Карти на пещери ли, или .. хмм .. .едни други неща? И къде мислите са попаднали тия "карти на пещери"?
В отдел Киберсигурност на ГДБОП с любезното съдействие на Валери може би. После в ръцете на някои. Което им е дало в ръцете коз да изнудват ПП. Сглобката кога се появи. Може би са изнудвали и групата, за да продължава да събира компромати за ПП. И когато се появи розовото прасе на площада и започнаха протестите, на някои им е кипнало съвсем.
И сега в ръцете им е всичко от Петрохан. А ПП ще слушат и изпълняват. Дали е възможно?
Не разбирам от политика, но виждам че ПП уж бяха против един модел, пък каква стана тя, сега са контра на всичко.

# 47 887
Интересното е, че в момента Демерджиев не си поплюва по отношение на Бойко и Пеевски и предполагаемо свързани с тях хора (Десислава Атанасова).
Директно намеси името на Борисов във връзка с ужасната катастрофа край Ямбол и въпросите относно мантинелите.
Сега вкара Пеевски и Атанасова на фокус.
Все си мисля, че ако фрапиращото в Околчица-Петрохан беше свързано с политика, трафик, наркотици, досега да са го обявили.

# 47 888
...

В отдел Киберсигурност на ГДБОП с любезното съдействие на Валери може би. После в ръцете на някои. Което им е дало в ръцете коз да изнудват ПП. Сглобката кога се появи. Може би са изнудвали и групата, за да продължава да събира компромати за ПП. И когато се появи розовото прасе на площада и започнаха протестите, на някои им е кипнало съвсем.
И сега в ръцете им е всичко от Петрохан. А ПП ще слушат и изпълняват. Дали е възможно?
Не разбирам от политика, но виждам че ПП уж бяха против един модел, пък каква стана тя, сега са контра на всичко.

ПП са изпята песен. Затова сега някой бута напред другите либерали около Боец ,Лалов, Глишев и т.н.

# 47 889
Аз имам подозрение, че на разследващите нещата са им изглеждали напълно ясни, особено след хвърлената бомба за самоубийство на секта с педофили, да, ама сега срещат трудности да го докажат.

Затова и Демерджиев нещо дуднеше, че първите дни на едно разследване били решаващи.

# 47 890
То е хубаво да скачаш срещу предишните, видиш ли как не са успели да открият кемпера, а сега настоящите колко дни не могат да намерят мъж и едно момиче? Или истината каква е , на думи всеки скача срещу другите, а на действия едно и също, толкова можем. И извода  е всеки да се спасява както може!

# 47 891
Димитър Стоянов от Бърд каза, че имат сигурни доказателства,че групата на Петрохан не е имала никакви намерения да се самоубива. Беше много категоричен за това. Вероятно става въпрос за свидетел с когото са споделили планове.

Много странно. Къде и кога го е казал?
В едно интервю в началото. Ще се опитам да го намеря.

# 47 892
То е хубаво да скачаш срещу предишните, видиш ли как не са успели да открият кемпера, а сега настоящите колко дни не могат да намерят мъж и едно момиче? Или истината каква е , на думи всеки скача срещу другите, а на действия едно и също, толкова можем. И извода  е всеки да се спасява както може!

И аз днес гледах, че е вече 7ми ден и не могат да ги локализират.
Въпреки  BgAlert, Amber, множеството сигнали, които се подават, че са ги видели. А ако не се лъжа, са и пеша те.
Очевидно има проблем с издирвателните ни методи.

# 47 893
Атанас Русев каза един път, не помня къде, май на фейсбук, че е нямало за какво да краде карта на пещера, която познава много добре и му я е дал сам Калушев. Аз познавам Атанас Русев от млади години, когато се занимавах с пещерно дело. И Атанас Чобанов също по тая линия. И те двамата се познават от това време и по тая линия. И двамата са специалисти по Духлата. Конфликтът му с Калушев е свързан със сифона на Попов извор на Боснек.
Та мога да ви уверя поне, че Русев не е гей, има си жена, ако това ви вълнува. Но мисля, че търсим под вола теле, не Атанас Русев е стрелял.

# 47 894
Никой не казва, че Русев е стрелял.
Но Русев и Калушев изглежда като да имат сериозен конфликт помежду си. Същевременно имат приятелства в различни партии. И ако едната партия бере боровинки и пие чай, другата е доста по-хард.

Общи условия

Активация на акаунт