Отговори
# 48 285
Щях да забравя приношенията в рамките на самата група. Невена е продавала имущество, докато живяла с тях, другите също са давали, каквото имат, май само Пламен се издържал от труда си, докато били в Мексико. Това го разказа Валери.

# 48 286
  • при Arctic Monkeys
На някои хора и крясъци взеха да им се причуват в тая тема.
Аз пък така и не мога да проумея, как хем будисти, хем рейнджъри. Това са абсолютно несъвместими понятия. Медитираш денонощно и бам-20 оръжия.

# 48 287
ИК не е отбивал военна служба. Водят се "негодни" за такава от мед.комисия.
Заболяване.
До 10-клас учи редовно, като завършва вечерна гимназия. Заболяване!?!
Родителите му са били наясно с влечението му към неговия пол. Самият ИК е имал духовни терзания по този повод.
Бащата на ИК го води на 16год.възраст в САЩ на лагер по скално катерене евентуално да "възмъжее".

Всеки може да направи справка за през социализма как е бил третиран хомосексуализмът.

Хронично заболяване, той сам го беше казал в будисткия форум, irritable bowel syndrome, ако не се лъжа, заради което е изкарал доста време по болници като дете. Спокойно може да са раздули диагнозата до нещо по-сериозно за целта; мъжът ми е имал язва като тийн и са го писали негоден след 2000та. Не би трябвало да има връзка със средното образование, обаче. Изключен е от Испанската, това знаем, моето предложение е по-скоро заради наркотици или се е правел на по-велик от учителите.

Отделно, доказано има една ос на gut-brain connection през нервите, но не разбирам много от това, за да спекулирам.

Хомосексуализмът е декриминализиран у нас през 1968 по инициатива на Тодор Бостанджиев, но обществените нагласи са тежко консервативни до края на соца и след това.

Последна редакция: пт, 10 юли 2026, 00:30 от St_Charlatan

# 48 288

🤫🤐

А жълтата госпожа пак си въобразява, че е някоя и някой я има за нещо в тая секта.

По повод "великите им дела" в чужбина (а и навсякъде) писахме 100 пъти, че всичко е лъжа и тези грандомански фантасмагории са само в акъла на Ралица и сектантите, но не, тук ни беше обяснявано много пъти как те са най-най, как клечка да боднат, златна ябълка пониква, и т.н. велики дела. Е, явно трябва София да го каже, за да повярвате. Или сега не й вярвате? Само когато плюе сина си казва истината?

# 48 289
  • Sofia
Точно! Видна е регистрацията. Докога ще се търпи и позволява тази психопатия от страна на функциониращи държавни институции?!

Последна редакция: пт, 10 юли 2026, 00:57 от Spate

# 48 290
По повод "великите им дела" в чужбина (а и навсякъде) писахме 100 пъти, че всичко е лъжа и тези грандомански фантасмагории са само в акъла на Ралица и сектантите
Аз го вярвам и винаги съм го вярвала.
Но не вярвам на "основната версия", нито вярвам на обективно и пълно разследване.

# 48 291

🤫🤐

А жълтата госпожа пак си въобразява, че е някоя и някой я има за нещо в тая секта.

По повод "великите им дела" в чужбина (а и навсякъде) писахме 100 пъти, че всичко е лъжа и тези грандомански фантасмагории са само в акъла на Ралица и сектантите, но не, тук ни беше обяснявано много пъти как те са най-най, как клечка да боднат, златна ябълка пониква, и т.н. велики дела. Е, явно трябва София да го каже, за да повярвате. Или сега не й вярвате? Само когато плюе сина си казва истината?
Ралица Асенова е учредител и Председател на настоятелството на фондацията. Стела Майсторова е директор.

# 48 292
По повод "великите им дела" в чужбина (а и навсякъде) писахме 100 пъти, че всичко е лъжа и тези грандомански фантасмагории са само в акъла на Ралица и сектантите
Аз го вярвам и винаги съм го вярвала.
Но не вярвам на "основната версия", нито вярвам на обективно и пълно разследване.

В кое вярвате, не разбрах?

Ралица Асенова е учредител и Председател на настоятелството на фондацията. Стела Майсторова е директор.

Ралица е почетна госпожа Никоя, а шефката е Майсторова.

Имам въпрос: защо Майсторова излиза само в тази "фирма"? Ами Националната Агенция? 🤔

# 48 293
Флоресита,  не вярвам да не помниш, че тук обсъждахме едни невписани в ТРРЮЛНЦ заявени обстоятелства, та може да се сетиш защо Майсторова "не ти излиза". По жалбата срещу отказа все още не е постановено решение на съда.
Във всеки случай си в грешка относно позициите във фондацията - именно учредителят назначава първия директор, а настоятелството е върховен орган на фондацията, неговият председател я и представлява, не директорът.
Четенето и мисленето преди писането (особено с цел непременно да се принизи или уязви някой) и повеждането на безсмислен спор не е навредило никому.

# 48 294
Флоресита,  не вярвам да не помниш, че тук обсъждахме едни невписани в ТРРЮЛНЦ заявени обстоятелства, та може да се сетиш защо Майсторова "не ти излиза". По жалбата срещу отказа все още не е постановено решение на съда.
Във всеки случай си в грешка относно позициите във фондацията - именно учредителят назначава първия директор, а настоятелството е върховен орган на фондацията, неговият председател я и представлява, не директорът.
Четенето и мисленето преди писането (особено с цел непременно да се принизи или уязви някой) и повеждането на безсмислен спор не е навредило никому.

Преди около седмица Ви отговорих за пръв път, откакто изобщо пиша в темата. И веднага съжалих. Ако трябва да бъда честна, през всичките тези месеци никога не съм Ви чела. Смятам и занапред да си остане така. Не го казвам с лошо чувство, не Ви познавам и нямам представа какво е Вашето виждане по темата, а и не ме интересува, честно казано. Безкрайните Ви постове ме натоварват, затова просто Ви прескачам. Лека нощ.

Ооо, за малко да не напиша нищо по обсъждания въпрос! 🤦‍♀️

Ралица е само учредител, тя няма право да управлява фондацията ежедневно, Тя няма оперативна власт! Като чист учредител (извън управлението), Ралица няма право да подписва договори, да харчи парите на фондацията, да взема ежедневни решения или да я представлява пред институциите. Няма я в регистрите. За външния свят, институциите и бизнеса тя не съществува в текущото управление. Майсторова е официалното лице. И ако тя (Ралица) не може да вземе нито едно текущо решение за фондацията, в този смисъл тя няма управленска роля. Ако утре фондацията трябва да сключи договор, да плати сметка или да вземе решение, подписът на Ралица няма никаква правна стойност и никой няма да го приеме. Важи само подписът на законния представител в регистъра - Майсторова.Тоест, жълтата госпожа е госпожа Никоя, както вече казах. Пак лека нощ.

Последна редакция: пт, 10 юли 2026, 08:56 от Florecita*

# 48 295
Отново прочетох текста на РА, звучи много ядосана от малката сума, едно такова назидателно-каращо се на последователите си. За "молещите за пейпал" щяла не знам какво...
Не звучи адекватно.

Е, тя от първия си ден на изяви звучи каращо се и назидателно, както и Майсторова.
 Не са типичните страдащи жени, определено.

# 48 296
Семейството на Деян е проблемно, кризата при него се изостря, когато губи дядо си. Историята му я имаше на сайта на скай дхарма.
Имаше под поста една жена, коята кязва, че ще преведе пари, след като излезе от болница. Тегава история. Терзиев дали ще дари отново, както заяви?
Тегавото е, че в първия пост, в който обяви създаването на фондацията, и публикува банковата сметка, обяви, че целта на фондацията е само и единствено пари за международно разследване. В поста от вчера вече леко се скарва. А никъде не обявява реалните факти за целите на фондацията така, както е регистрирана в ТР.

Защо просто не написа "Ще продължим делото на ИК"? От какво се притеснява?

Леко се е скарала на хората, че не са дарили достатъчно пари, защото смята, че те са и длъжни. Не съм виждала и чувала досега подобен случай на хора, които събират средства за лечение на детето си, да речем. Напротив, благодарят за всяка дарена им стотинка и дори да не успеят да съберат сумата навреме, което често е пагубно в техния случай, те пак не се сърдят никому. А тук даже не става въпрос за спасяване на нечий живот.
И друго ми направи впечатление-създаването и целите на фондацията. Дали Ралица не е била в основата на създаването или поне давала идеи за дружествата преди това на Калушев? Звучи ми като да знае какво прави и доста се набляга на обучителните дейности. Но не става ясно кой кого ще обучава. Оставам с впечатление, че пак деца ще им трябват? Възможно ли е, при такъв скандал да се надяват, че някой ще им повери детето си?

# 48 297
  • у дома...
Всичко е възможно. Виждаме настройките и в темата, и в социалните мрежи. Нищо лошо не е имало децата да живеят извън системата, нали? Ето, че подозренията за продължение на дейността на Калушев почват да стават реалност.

# 48 298
Майсторова, която на 80 години е пълна с имоти, иска да събира още пари? За кога, за къде...? Не е за вярване.

# 48 299
Деян се съмнявам да е обръщал някого. Стъпките му се отклоняват преди да стигне труповеге. Видимо е от снимката от дрона

Общи условия

Активация на акаунт