Отговори
# 48 525
Скрит текст:
Е, нали ще разработват образователни програми и ще се борят за реформи в съдебната система? А това не са евтини занимания.
Вчера мислех да питам - как точно "ще се борят"? Тя и Майсторова двете влизат в Съдебната палата и почват да се борят? Или как? Това звучи в типичен нейн/техен грандомански стил: ние сме толкова велики, че ще променим съдебната система на една държава. 😒 Само едно не ми е ясно - за какво са им пари да променят системата?

Не мисля, че Ралица и Майсторова са обмисляли подробностите и детайлите за фондацията и събирането на средства.
Дори в писмото на Макулев, той или адвокатите му, са написали, че ако семейството има нужда от подкрепа ще обявят конкретна сума и причина.
При фондацията няма нищо ясно.
Нито колко средства са нужни, нито какво ще се разследва. Например ще установяват само дали има данни за външна намеса? Или освен това ще търсят конкретен мотив и причинител? С данни от прокуратурата ли ще работят, на терен ли, или ще правят някакво дистанционно проучване?

# 48 526
  • my own world....
Реших да изслушам Бузов...този само измислици, с някакъв зор да го дават по телевизията... вересиите, боже...
Нищо общо няма бузов с ЯМ, освен да му пълни главата с безсмислици...
Фондацията как па не е кръстена я вселенска, я всенародна... Нали съдебната система за всички нас ще променя...
София пак има изказване за 3 тулку - кой е 3ия? Девойката? Точно 3 са били, рече и отсече!

# 48 527
Защото хората не са по калъп ,това е. Вие виждате едно, друг друго. За мен ЯМ си е на център, в противен случай може би щеше да пуска хаотични зомбирани постове, а това не е така. Понеже казвам “за мен” е субективно и предстои да стане ясно, като говори в някакъв момент.
На център ли му се казва на човек на когото са убили детето и той продължава да има пълно доверие на убиецът му? Това бяха неговите думи...
Тук прочетох, че бил хитър... Хитрата е друга и в момента събира пари от хората, неясно за какво..

Аз го наричам уплашен човек с две живи деца.

# 48 528
  • my own world....
Уплашен от какво?

# 48 529

Вие сериозно ли? Детето му е убито(независимо от кой). Той е загубил верен другар, учител в спелеологията/пещернячеството (независимо дали е бил добър или лош).. Ми от нищо не е уплашен сигурно Grinning Голям въпрос.

# 48 530

От мафията и спец частите, които трепят кротки и бедни пчелари и боровинкоберачи.

Шокк, детето му е убито от "верния другар".

# 48 531
Съмнявам се, че го възприема като убито. Взел го е в по-добрия свят. Сигурно всяка вечер благославя Калушев за тази голяма чест.

# 48 532
Съмнявам се, че го възприема като убито. Взел го е в по-добрия свят. Сигурно всяка вечер благославя Калушев за тази голяма чест.

Дали е толкова спокоен, защото детето и "верният другар" са заедно на "по-доброто място"? 🤔

# 48 533
Това не е просто детето му. Той с детето си се е простил преди много години. Това е бил велик прероден лама.

# 48 534
  • при Arctic Monkeys

Дали е толкова спокоен, защото детето и "верният другар" са заедно на "по-доброто място"? 🤔
Човекът ги е изкарал от матрицата. Това е била целта му, каквото и да означава.

# 48 535
  • Sofia
Абе вие съвсем изтрещяхте, как може да пишете такива глупости. Хайде спрете се малко.

# 48 536
Зачетох се в коментарите под поста на Ралица. Хората масово си мислят, че даряват, за да започне веднага "външно разследване". Някои даже се притесняват, че се бавят и искат да дарят възможно най-скоро, защото колкото по-бързо съберяли парите, толкова по-бързо щяло да започне "външното разследване". Ралица не я ли е срам?! Защо не обясни на хората, че това НЯМА КАК ДА СТАНЕ?!
Не е възможно да започне "външно разследване“, преди българското следствие да е приключило! Докато МВР и Прокуратурата разследват, никой външен човек няма право да извършва огледи или да събира доказателства. Хората са излъгани! Те даряват пари с грешното впечатление, че чужди експерти могат да започнат работа веднага. За да могат външни хора да поискат разрешение, да направят нови огледи и да викнат нашенските органи, ако намерят някакви нови доказателства, трябва нашето следствие да приключи с официален акт, който близките да обжалват, ако не са съгласни с крайния резултат. В момента събирането на пари за "незабавно външно разследване" няма законова основа и няма да ускори нищо. Тоест, това е пълна лъжа!

# 48 537
  • Sofia
Не визирах; нициативата на Ралица а писанията за детето на Макулев. Прекалихте доста там целия хор.

# 48 538
Зачетох се в коментарите под поста на Ралица. Хората масово си мислят, че даряват, за да започне веднага "външно разследване". Някои даже се притесняват, че се бавят и искат да дарят възможно най-скоро, защото колкото по-бързо съберяли парите, толкова по-бързо щяло да започне "външното разследване". Ралица не я ли е срам?! Защо не обясни на хората, че това НЯМА КАК ДА СТАНЕ?!
Не е възможно да започне "външно разследване“, преди българското следствие да е приключило! Докато МВР и Прокуратурата разследват, никой външен човек няма право да извършва огледи или да събира доказателства. Хората са излъгани! Те даряват пари с грешното впечатление, че чужди експерти могат да започнат работа веднага. За да могат външни хора да поискат разрешение, да направят нови огледи и да викнат нашенските органи, ако намерят някакви нови доказателства, трябва нашето следствие да приключи с официален акт, който близките да обжалват, ако не са съгласни с крайния резултат. В момента събирането на пари за "незабавно външно разследване" няма законова основа и няма да ускори нищо. Тоест, това е пълна лъжа!
Тук не е Фейсбук, пишете там, щом искате "някой да обясни на хората".

# 48 539
Макулев за мен, още от самото начало когато обяви, че до 2-3 дена ще станат ясни нещата, ми се струва, че знае повече отколкото казва и показва. Говоря като цяло и за групата и за самата ситуация.
Да, и сега звучи като тогава. "Спокойно, изчакайте, всичко ще стане ясно". Видяхме след онова му спокойствие какъв резултат последва. И сега ще е същата работа.

Някои му се връзват, щото изглежда малко контра на Ралица, но за мен това е тежко неадекватен човек, нещо като София Андреева, но по по-друг начин. Изключително индоктриниран. Няма да се учудя да си мисли, че ламата ще дойде от по-добрия свят и ще сложи нещата в ред и оттам да е спокоен.
Няма нормални в този култ, а за Макулев се басирам, че е сред най-чалнатите в сборището.

+ 100

Общи условия

Активация на акаунт