Отговори
# 48 630
  • София
Ако не се лъжа, двете дела ги обединиха и вече са в Националната сл. служба. Не си спомням, в кой момент стана.
Какъв е шансът обаче, сега Бузов да има нова информация преди столичните медии?

Според мен има още какво да каже, но ще изчака реакции. Интересно е, и  че Ралица няколко дни мълчи, Макулев казва да изчакаме. Нещо се пече... за утре /дано/....

# 48 631
Защо точно за утре ?

# 48 632
  • София

Е, нямам предвид да са готови с всичко, но нещо резултат от доп. експертизи, устройствата... Много ни подгряха с Макулев, Бузов, снимката, мълчанието на Ралица...

# 48 633
Да, обикновено когато се поразшуми,няколко дни след това хвърлят някаква информация на обществото. Да се надяваме и сега да са ги провокирали близките...Иначе може и нищо повече да не чуем за случая от официалните източници...

# 48 634
Сега пък нямало сняг върху телата, защото бил спрял да вали към 9? В такъв случай вероятно не са гледано и видеата, на които се вижда как спец-частите влизайки газят до колене в сняг.

Не може ли да е стар сняг? 🤔
Тоест от едната страна има стар сняг, а от другата не?
Не е само стар сняг понеже се виждат по видеата стъпки и дири предният ден и  вечер и после върху тях е навалял сняг на сутринта, загладено е. Ама пусто върху телата нищо. Дори и да кажем, че снимката не е реална -Ок. Ама Деян вижда веднага тримата ,не са посипани и заровени в сняг да разравя.
Ами пуснете си пак видеата и вижте кога спира снега. Поне това е лесно доказуемо. Още повече, че самата група ангелите го доказаха с метереологичнота справка за времето същата нощ. Те го ползват, за да докажат, че Деян е можеш да се качи на хижата

# 48 635
Каква конспирация с барутните частици по Ивей? Ако такива бяха намерени щяха да кажат. Според вас защо се назначават допълнителни експертизи? Защото не са установени с основната -ръцете окървавени и прочие. А как се произвеждат два смъртоносни изстрела с тези ръце също е въпрос с повишена трудност.

За пушката казаха ли? За фенобарбитала? За наркотици в кръвта на всички? И защо да не може да се простреля? Той не е с наранени, а с окървавени ръце. Виждате ли разликата?

# 48 636
Ivka, можеш ли да обясниш как са били констатирани барутните частици при Пламен и Дечо? На място ли се е случило при откриването на телата и с какъв метод?

# 48 637
Обединиха ги след седмици. Няма оправдание.

# 48 638
Защо се трие толкова много днес?
Какво се случва, нещо модераторът не е на кеф ли?

# 48 639
  • Варна
Не,Рокет,не съм експерт.
Флоресита , виждам разликата, разбира се. Имаше информация, но не помня вече ит къде и сме коментирали,че ръцете на Ивей не са окървавени защото се е пипнал по лицето, а е заради да кажем изгаряния /свалена кожа/. Това влага и РА когато го споменава. И аз го приемам така. Възможно и да не е така, въпросителните при Ивей са доста и яснота няма.Това могат да кажат близките.

# 48 640
Ivka, предполагам, че не си експерт, както и аз не съм.
Като не знаем кога и как е установено наличието на барутни частици при Пламен и Дечо, не може да се твърди, че при Ивей не са намерили.
Ако са им правили някакъв полеви тест/натривки на място, то същото може да не е било приложимо при наличие на много кръв по ръцете.
После може да са намерили, може да не са.
Информация официално няма.

# 48 641
Не,Рокет,не съм експерт.
Флоресита , виждам разликата, разбира се. Имаше информация, но не помня вече ит къде и сме коментирали,че ръцете на Ивей не са окървавени защото се е пипнал по лицето, а е заради да кажем изгаряния /свалена кожа/. Това влага и РА когато го споменава. И аз го приемам така. Възможно и да не е така, въпросителните при Ивей са доста и яснота няма.Това могат да кажат близките.

Не слушайте глупостите на Ралица. Последното, което бях качила по темата беше изказване на един експерт. Терминът, който той използва, е широко използван и беше нещо от сорта на "нараняването на самоубиеца", тоест един от пръстите на самоубиеца е наранен, заради лош захват или заради отката, или заради каквото там още беше. Затова Ви казах - не е имало проблем с ръцете му. Имало е много кръв от лицето му.

Ivka, предполагам, че не си експерт, както и аз не съм.
Като не знаем кога и как е установено наличието на барутни частици при Пламен и Дечо, не може да се твърди, че при Ивей не са намерили.
Ако са им правили някакъв полеви тест/натривки на място, то същото може да не е било приложимо при наличие на много кръв по ръцете.
После може да са намерили, може да не са.
Информация официално няма.

Именно.

# 48 642
Гледах Бузов по Нова, и на мен не ми изглежда случайно това участие. Водещата го остави да говори за убийства, без да се заяжда с него. Самият той изглеждаше доста спокоен. Може би е научил нещо от кухнята, което ще бъде казано скоро. Така да го оставят да си развива спокойно конспирации, малко е странно.

Когато спомена, че поръчител е много известен и властен човек от България, то няма кой да е друг освен ББ или ДП.
Като каза и за криптопортфейла и за четиримата сърби, не знам защо ми дойде наум за някой, който си е откупил живота с тези милиони.

# 48 643
Vanne, викаш Бойко баш до тяхната флашка е опрял? Много евтино са го откупили.  И откъде е знаел че тези "пчелари" имат такава флашка?

# 48 644
  • Варна
Не знам и не твърдя за флашка, но не се ли разбра вече неофициално,че тази група е била разработвана? Разбирайте подслушвана, следена и те самите са вършили и нещо различно от опазване на гори и молитви?В тази връзка доста неща ще са се знаели.

Общи условия

Активация на акаунт