Отговори
# 48 735
Докато не се разреши случая, ще го е страх. Това е.

# 48 736
9 кладенеца вода... Измислици от фейсбук... Тази тема взима нови върхове Simple Smile

Аз не видях Артемис дали каза защо според нея ЯМ се страхува.. ако съм изпуснала -сори.

Ами, писах. Изведнъж шумно прокламираното доверие в институциите съм го виждала и преди.
Скрит текст:
Когато Гешев като главен прокурор подгони един куп бизнесмени с обвинения за ОПГ, доста от тях излязоха и шумно заявиха как подкрепят и вярват на ББ. Това е просто един пример.

# 48 737
  • my own world....
Единствено може да се притеснява да не го подведат под отговорност за child neglect.. не знам на български термина...
Феновете на Бузов да ходят да гледат Дискусионен форум - пак ще си повтаря бълнуванията...

# 48 738
Не зная от какво го е страх, не съм го питала. Мисля само, че го е страх.

# 48 739
На въпросите ще отговори следствието. Естествено, че ги има.
Но докато то трае, такива като Бузов седят в национална медия да бръщолевят за ранени килъри, атентати и бийткони. А водещата стои като носорог насреща му и дори не мучи.

И аз изгледах участието на Бузов по телевизията. Останах силно впечатлена, че говори за ранен килър. Няма ни вест, ни кост от каквото и да е чуждо присъствие, а човека знае, че някой даже е бил ранен от килърите. Сигурно и кървава диря ще да е оставил този килър около хижата. Потресаващи изказвания, неподплатени с нищо.

# 48 740
Не мисля, че Макулев го е страх.
Струва ми се, че адвокатите, с които работи, имат изградена стратегия и го съветват да държи този курс на отношение към парокуратура и разследване.
Не знам доколко е възможно и коректно, но ако не се зъби постоянно като Ралица и не сипе безброй обвинения, смятам че има по-голяма възможност да му дадят информация "от кухнята". Все пак тук го има и човешкия фактор.

# 48 741
Все си мисля, че достъпът му трябва да е съгласно закона, но знам ли вече.

# 48 742
Страх го е от наказателно преследване. При него деянието си е съставомерно отвсякъде.

# 48 743

Колкото го беше страх за Алекс, когато полицията го издирваше.

# 48 744
То Алекс реално е имал биологични родители, напълно абдикирали относно отглеждане и възпитание. ЯМ дори не се беше чувал с АМ, братята се били чули, и то по повод на рожден ден. Не знаеше къде учи синът му. Не беше подписвал договор с училището
Тези хора са загубили връзка със сина си с годините.
Сега нямат избор, освен да се солидаридират с конспирациите.

# 48 745
И тогава го беше страх. Поне моето впечатление тогава беше, че има заложническа криза и е  съветван какво да говори. Лицето му излъчваше ужас, макар да се владееше перфектно

Колкото го беше страх за Алекс, когато полицията го издирваше.

Последна редакция: пн, 13 юли 2026, 21:42 от Spensa

# 48 746
Все си мисля, че достъпът му трябва да е съгласно закона, но знам ли вече.

Принципно да. Би следвало всички засегнати роднини да имат еднакви прави и това кой каква информация получава, да не зависи от поведението му.
Просто ми се струва, че ако има по-меко отношение, някой може да "влезне в положение".
Не знам и аз, просто предположение.

# 48 747
Бузов като даде насоки на водещата по Нова да проучват ранен килър чужденец и неуспешен атентат над политик, от Нова задвижиха ли се да проучат? Извинявам се, че питам тук, но съм без тв тези дни.
Беше забавно като изрази съжаление, че бомбаджията нещо не свързал правилно (и не се получил атентатът).

# 48 748
Тоя Бузов пак се появява с най-голямата никаква сензация с мераци за гръм в рая, а то едно необятно празно нищо. Някои хора наистина имат крещяша нужда да ги дават по телевизора. Само той разбрал, само на него казали, и показали, ама сега баш не може да каже. Като му дойде времето ще се разбере. Това го знаем и ние. Давай нататък дет се вика.

# 48 749
Тоя Бузов пак се появява с най-голямата никаква сензация с мераци за гръм в рая, а то едно необятно празно нищо. Някои хора наистина имат крещяша нужда да ги дават по телевизора. Само той разбрал, само на него казали, и показали, ама сега баш не може да каже. Като му дойде времето ще се разбере. Това го знаем и ние. Давай нататък дет се вика.

Така е, когато си смучеш нещо от пръстите.
Насилва се да измисли нещо оригинално Бузов, но вече пък и да искат от него да го докаже… Само се усмихваше леко загадъчно на въпросите дали има сигурен източник за своите твърдения.

Общи условия

Активация на акаунт