Отговори
# 49 005
  • при Arctic Monkeys
Ново избухване от Бузов. Този човек е тотално неадекватен.

# 49 006
И аз те попитах Баба Дали.. Това което си написала се отнася за 1 пациент...Как се случва с 5-ма по едно и също време, по един и същ начин
   Неадекватен е защото... Можеше да споделите информацията, която ви е възмутила така... Лесно е, не е сложноИначе е просто спам.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 18:11 от Barsa

# 49 007
Къде е моят " любимец", може ли да ме ориентираш?

Да ви кажа, кой какво правил по хижата ще е бледо подобие на това, какво ще открият поклонниците.
Дано по- бързо приключи следствието, защото се набълбуках с научна фантастика и вече предозирах. Особено след възстановката с Невидимия човек в хижата 🤣

# 49 008

Веднага правя връзката със събирането на пари за разследване. Явно, това ще да е.

# 49 009
И аз те попитах Баба Дали.. Това което си написала се отнася за 1 пациент...Как се случва с 5-ма по едно и също време, по един и същ начин

Аз изхождам от официалната версия за разширено самоубийство, в която водещата фигура е Калушев. Силно индоктринираните членове на групата са му са се подчинили и така той ги е повлякъл със себе си. Развили са с течение на времето и в хода на все по-задълбочаващата се индоктринация на  т.нар. “споделена психоза” с гуруто. Това е моето мнение за динамиката в групата.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 18:16 от Баба Дали

# 49 010

Аз изхождам от официалната версия за разширено самоубийство, в която водещата фигура е Калушев. Силно индоктринираните членове на групата са му са се подчинили и така той ги е повлякъл със себе си. Развили са с течение на времето и в хода на все по-задълбочаващата се индоктринация на  т.нар. “споделена психоза” с гуруто. Това е моето мнение за динамиката в групата.
Има ли такъв случай описан ? С няколко човека?

# 49 011
То случаят е без аналог.
Прочухме се като държавата с лама и няколко тулкувци. То такъв , дето се родил и вместо срички, реди будистки проповеди, няма на света.
Какво тормозите БД с провокации?

# 49 012

Има случаи със секти със стотици членове, 5 са нищо.

# 49 013

Има такива случаи, оттам идва и необходимостта от диагноза за това явление.
Моето мнение изразява хипотеза и няма претенции за меродавност. Ще видим, дали ще се потвърди, или ще се окаже друга динамиката на разширеното самоубийство.

# 49 014
  • София
Ако СМ наистина има читав адвокат, би трябвало да я посъветва да се запази местопроизшествието и ако искат нови огледни протоколи и експертизи от независими експерти, сега е моментът.
Така е, но в конкретния случай имам основание да мисля, че надали днешното състояние на хижата е идентично с първоначалното във всяко отношение. Отделен въпрос е изготвянето на огледните протоколи и тяхната прецизност и пълнота, включително снимковия материал. Ще се разбере.

При следващото разследване не могат ли да се ползват материали от сегашното?

# 49 015
Могат и така е редно.
Но те нали не вярват в разследването?

# 49 016
  • София
Могат и така е редно.
Но те нали не вярват в разследването?

Поне за сравнение при някой забелязани несъответствия или спорни обстоятелства и факти.

# 49 017
Какво местопроизшествие да опази СМ като месеци наред там шетат разследващи? Какво се очаква да се намери или установи там, което да е важно за разследването?

Най-малко има ли следи от престрелка по стените например или опит за прикриването им.
Това е една от важните части за версията убийство.

Относно самото екзитване, днес се сетих за онези времена, в които децата още масово ходеха в интернет клубове и играеха на игри. Аз съм от това поколение и си спомням колко обсебени бяха момчетата и как говореха за тези игри сякаш са някаква паралелна реалност, която наистина съществува.
И просто се сетих, че преди години именно мотовът за паралелните реалности често се срещаха в книги, филми, загадки и тнт. Смятам, че човек може да гледа на смърта и по този начин, особено ако е по-навътре в темата.

# 49 018
То случаят е без аналог.
Прочухме се като държавата с лама и няколко тулкувци. То такъв , дето се родил и вместо срички, реди будистки проповеди, няма на света.
Какво тормозите БД с провокации?
Баба Дали мисля , че ме разбра чудесно какво и защо попитах, и не мисля , че я тормозя. Отговори ми, за което благодаря и ще чакаме развоя.

# 49 019
  • при Arctic Monkeys
Деян не е в Мексико, скрит е в една европейска държава. Вие имате информация, или предполагате че е така. Отговор-така е, така е 😅 показанията му били написани и той ги е подписал и нямат нищо общо с истината.Тоест, Деян е лъжесвидетелствал.

Общи условия

Активация на акаунт