Отговори
# 49 485
  • София
Ама чакайте сега, по много дела се прави психиатрична и психологична експертиза И на умрели. Не е задължително да интервюираш жив човек, за да го оцениш и характеризираш.
Това е така, но в случая четем безумни ИИ генерирани чаршафи, базирани на нищо.
Професионална експертиза се прави на база на данни, достоверни и проверени. Всичко останало е фикшън.

На основата на какво разни хора се упражняват по психоанализа? На основата на "фактите", поднесени ни от кого...???  Против професионалната етика на тия, дето се занимават с психиатрия, е да правят анализи и диагнози  отдалеч и както се казва -  „по снимка“. Не само не е етично, но е и злонамерено в случаят , ако въобще е допустимо  да говорим за диагноза.
Да видим каква „професионална „терминология  е ползвана дотук  в темата  :

*деструктивен, патологичен култ
*тежка психопатична нарцистична проблематика
*злокачествен нарцисизъм
*равносметъчно (биланцирано) разширено самоубийство
*психически срив с депресивна декомпенсация
*споделена психоза
И за финал :
*Напълно в стила на един злокачествен нарцисист е станало това разширено самоубийство
 с двойна локация: садизъм по отношение на младежите, садизъм по отношение на младежите
и ВЪРХОВЕН САДИЗЪМ към всички БЛИЗКИ“

Цялата тази пъстра китка, се състои от взаимно противоречащи си  и тенденциозно преекспонирани термини ,
но нямам намерение да обяснявам  защо и как и да пиша чаршафи - мързи ме.

.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 19:35 от мързеливка

# 49 486
Като собственик на имота, Майсторова освен адвокати може да вземе когото си пожелае при влизането ... Най нормално е близките на починалите, живяли там да бъдат с нея. Те имат и лични вещи..  Какво правят там външни лица? Защо и кой ги е допуснал? Преди Майсторова и ко.?

# 49 487
Като собственик на имота, Майсторова освен адвокати може да вземе когото си пожелае при влизането ... Най нормално е близките на починалите, живяли там да бъдат с нея. Те имат и лични вещи..  Какво правят там външни лица? Защо и кой ги е допуснал? Преди Майсторова и ко.?

Да, но Ралица е майка на един от убитите от сина на Майсторова. Не забелязвате ли колко нелепо е поведението и? Подкрепя майката на вероятния убиец на собствения си син.

# 49 488
Аз пък бе знам защо Иво е решил да се провъзгласи за лама и да обявява тулкувци, а накрая да ги води към смърт. Но ето, живот шарен. Пък чак толкова газиране за спекулации във форум? Чак толкова обсъждане кой какъв бил, че да обсъжда?!? Странно ми е.

# 49 489
Последното, което четох, е за отпадналата необходимост от охрана на хижата, че наследниците са уведомени и т.н.
 Т.е. Майсторова е собственик и е тази, която трябва да обезпечи охраната на имота си, щом смята, че има нужда.

В края на краищата месеци наред питаха защо не им връщат имота, имали са достатъчно време да организират жива охрана, сот, каквото там смятат за необходимо.

# 49 490
Добре де, защо Ралица не се потресе, когато някой беше снимал кемпера с 9те дупки от куршум? Защо тогава не пусна пост, кой и защо си позволява да снима лобното място на Калушев, синът и и Алекс?
Даже ако не се лъжа, самата тя беше публикувала кадрите във FB страницата си.

Иначе за мен това са снимки от дрон, поне тази на хижата и на терасата/верандата. На стаята не мога да кажа, зависи дали е външна и дали може да се снима без да се влиза в хижата.
Репортерите на BTV от репортажа не мисля, че са били допуснати до самата хижа, изглежда че бяха в периферията и. Вече кой, как и защо им е осигурил достъп, нека те да кажат.

# 49 491
В хижата има лични вещи на близките им. Лични. Имота е частен...

# 49 492
  • София
Яяаожг, каквото и да пишете и да извъртате, нейният син е живял там.

# 49 493
  • my own world....
Че те и показаните видеа са личен живот, па и екзита си е лично решение... Не знам кво се месим изобщо...и що ни занимават разни журналя 5 месеца...

В чужд частен имот РА не следва да се разпорежда...

# 49 494
Вътрешната снимка от хижата със соковете и плодовете на масата няма как да е от сега, тия банани за 5 месеца са много свежи. И другата снимка, със зеления двор и кучето...

# 49 495
  • София
Вътрешната снимка от хижата със соковете и плодовете на масата няма как да е от сега, тия банани за 5 месеца са много свежи. И другата снимка, със зеления двор и кучето...

Извинявай, но какво опровергаваш?

# 49 496
  • my own world....
А къде са тия снимки на медиите? В статии ли, по ТВ? Някой знае ли?

# 49 497
Трите снимки са от след случилото се, другите три са от преди това. Какво се пени жълтата и как реши, че някой е влизал вътре? Голям цирк. Тя за сина си не рева, сега за хижата голям рев, голяма драма. Че и право имала тя да влезе, щото вътре имало вещи. 🤣  Абе... ако Майсторова реши, ще видиш вещите през крив макарон, ама хайде. Циркаджийка.

# 49 498
Ами да наемат охрана . Иначе не виждам как ще я опазят.

# 49 499
  • my own world....
Къде ги снимките на журналистите?

Общи условия

Активация на акаунт