Отговори
# 49 500
Вътрешната снимка от хижата със соковете и плодовете на масата няма как да е от сега, тия банани за 5 месеца са много свежи. И другата снимка, със зеления двор и кучето...

Извинявай, но какво опровергаваш?
Изявлението представя снимките като набез на журналисти в хижата, като външни снимки на сградата са смесени с вътрешни. Създава се впечатление, че някой е влизал в хижата за да снима, поне аз така го разбрах, с голям надпис "Докога". Външните снимки не са нищо особено .

# 49 501
Предаването на имота не става с оповестяване по новините, нито с писмено уведомяване на наследниците.
Става с лична среща между полиция, разследващи, наследник -  в уговорен ден и час, с констативен протокол.
Ако реши наследникът може да доведе и адвокат, свидетели или експерти на терен, както и да видеозаснеме предаването.
Всичко друго е противозаконно. Ако са допуснали журналисти в територията на имота, ако ще и в част от двора да е, пак е незаконно. И отговорността е на полицията, не на собственичката, поне докато не ѝ е официално предаден имота.
Към този момент явно, че НЕ е официално предаден.

# 49 502
  • София
А къде са тия снимки на медиите? В статии ли, по ТВ? Някой знае ли?

https://www.facebook.com/reel/1031421639846410

# 49 503
Тодоров и Йорданов.
Тези двамата не са балистици, та да си пишат извън областта, колкото искат.
Йорданов ще издаде четата за цялостната картина.
Но подозирам, че още не са си написали теологично психологично психиатричната.
Не знаят откъде да преписват, Таис, я тук колко готови има, пък и от статии (днес включително имаше линк към такава), от колегите им, които излязоха за седмица по медиите да поставят диагнози и да правят "убедителни" заключения и после се/ги скриха... Хората за минути ги спретват от откъслечни данни и с помощ от ИИ, и даже с пяна на уста ги защитават, баш професионалистите с месеци ще се мотаят.
Отделно, че съвсем в началото Сарафов даде насока за какво иде реч, а после и картинки ни показаха с подредени книжки и други работи, записи с поклони отпреди месец към нищото, които имаха за цел преди началото на каквото и да е разследване да си съставим ясен и точен портрет на групата, респ. за причините и мотивите, та наистина си е за чудене защо професионалният портрет се бави. От първите още дни имаме обявени извършител  и самоубийци, възможност и мотив (изрично подчертаха, още докато уж работели по всички версии, че е назначена експертиза, за да изясняла мотивите, с което на практика се опровергаха, че работят по повече от една версия, защото няма как да търсиш мотивите с експертиза на членовете на групата, а да работиш по версия извън самоубийства и "вътрешно" убийство ),  та на трите основни въпроса във всяко разследване е вече даден отговор, какво разследване вече с месеци и какви версии по-нататък?
Според мен не се бави той, ами и да е готов, от него заекът с причините не излиза и няма връзка със смъртния изход, та с експертизата и без нея - все там. Тя връзката и от фактите около самоубийствата/убийствата хич я няма, та как да излезе от експертиза? Каквито и да са били вярванията им, дори и мижава връзка с начина, по който са си отишли и съпътстващите събития, включително пожара, разхвърляните вещи, бързането, раздялата (пропускам сигурно нещо, ама това от началото го дъвчем, та ми омръзна)... няма. Е, винаги може да се скалъпи нещо в тази област, няма да е чудо невиждано - дори в медицинските експертизи се случва и една друга се опровергават и изключват, та в психологическа.

# 49 504
Създава се впечатление, че някой е влизал в хижата за да снима, поне аз така го разбрах, с голям надпис "Докога". Външните снимки не са нищо особено .

Поредният опит на Ралица за внушения. Нищо ново под слънцето. Няма снимка, която да е направена от човек, който е влязъл вътре. Всичките снимки са направени с дрон.

# 49 505
Дрона вътре ли е влязъл? Защото кадрите са с движение вътре...Ясно се вижда движението на камерата

# 49 506
Не мисля, че е било нужно дронът да влиза, за да снима стаята.
На голямата, външма снимка се вижда, че цялата предна част на хижата е изгояла и "оголена". Сякаш няма нито прозорци, нито дограма, нищо. Стаята спокойно може да е снимана и отвън, а Ралица просто да е изрязала снимката, за да изглежда като кадър отвътре. Даже съвсем сериозно подозирам, че точно товс е направила.

# 49 507
Те в началото лъгаха и за това, че са изгорели сървърите, които записват архива от камерите, но после сами се опровергаха като пуснаха 'поклона' от месеци назад.
Уж само СД карти имало, всичко друго било унищожено, ала бала..
Докато не се опитаха да 'затвърдят' версията си, или по-скоро внушенията със стари записи.
Толкова са се окопали в собствените си противоречия, лъжи и внушения, че по-зле от това, не знам накъде.  

Снимките дали са с дрон, или не - не се знае. Във всички случаи е незаконно. Това, че нямат ПВО не е никакво оправдание за бездействието им и това, че са допуснали да снимат.
Идете и пробвайте вие да си пуснете дрона там, докато има полиция, да видим дали ще успеете незабелязано или без тяхно съдействие да снимате.
Ако кошерите попадат в частния имот, то определено и там имаше стъпил журналист до тях в единия репортаж.
Като цяло съвсем умишлен цирк сътвориха за пореден път.

# 49 508
  • София
Създава се впечатление, че някой е влизал в хижата за да снима, поне аз така го разбрах, с голям надпис "Докога". Външните снимки не са нищо особено .

Поредният опит на Ралица за внушения. Нищо ново под слънцето. Няма снимка, която да е направена от човек, който е влязъл вътре. Всичките снимки са направени с дрон.

Дронът има собственик и лети по негова воля .

# 49 509
Какъв е проблемът на РА за хижата?
Не можа да изпревари журналистите да създадат фалшиви доказателства за престрелка ли?
Ако са влизали вътре журналисти, супер. Да ги е спряла СМ. Ченгетата не са длъжни, или и за това кочината е виновна.
Пп не съм гледала кадри, по коя тв са ?
Дано са заснели стени и тавани. Дето уж ставала пукотевицата.

# 49 510
Не мисля, че е било нужно дронът да влиза, за да снима стаята.
На голямата, външма снимка се вижда, че цялата предна част на хижата е изгояла и "оголена". Сякаш няма нито прозорци, нито дограма, нищо. Стаята спокойно може да е снимана и отвън, а Ралица просто да е изрязала снимката, за да изглежда като кадър отвътре. Даже съвсем сериозно подозирам, че точно товс е направила.
Ами гледайте хубаво и четете постовете като не ви се търси. Има го клипа

# 49 511
Външните камери имат самостоятелна карта -памет и соларно захранване .

# 49 512
По принцип може да се заснема с редакционна цел -  ползването на кадри за представяне пред обществото на събития, представляващи обществен, политически и социален интерес. Все пак не е заснето нищо от личния живот и вещите, а само напълно изгорели помещения , като изключим статуята на терасата, но тя е видима , защото е на открито. Вече режимът на охраняване на хижата не е да се пазят улики.

# 49 513
  • София
Какъв е проблемът на РА за хижата?
Не можа да изпревари журналистите да създадат фалшиви доказателства за престрелка ли?
Ако са влизали вътре журналисти, супер. Да ги е спряла СМ. Ченгетата не са длъжни, или и за това кочината е виновна.
Пп не съм гледала кадри, по коя тв са ?
Дано са заснели стени и тавани. Дето уж ставала пукотевицата.

RM TV News .

# 49 514
Това ли било, сега няма РА да може да обяснява как стените са на решето от митичната престрелка...

Общи условия

Активация на акаунт