Отговори
# 49 530
  • София
Не съм чела поста на РА, но тя последно не беше ли ходила в хижата преди, или на Нова година. Какви лични вещи има там, да не би нарочно да си е държала четка за зъби.
80 стаи все някъде е била в някой ъгъл
Да не се притеснявя, всичко иззето е документирано.

Валя 61, това с телата беше само справка между  моргите, не беше за нея. Нямаше нарушения.

Имам предвид, че тя търсеше независими експерти ли, патолози ли?

Тялото го взе бащата, родител като нея, за какво прецакване става въпрос.
Точно това визирам, че го е взел без да я уведоми и стопира търсенето на независимите патолози.

# 49 531
  • у дома...
Аз още съм впечатлена флашката със 6-7 милиона долара и лай*та, дето София твърди, че изгребвали... 250 К евро за кемпер, но канал за обратна вода няма.

# 49 532
  • софия
Това са журналисти, от медия, обясних по-горе защо имат право да снимат.Медията има за цел да информира, заради което снима с редакционна цел.
Имат право да снимат без съгласие на собственика?
Предполагам, че утре, ако през прозореца ти влезе дрон на медия да снима, ще е ок. Ще информира, когато и ако се наложи.

# 49 533
  • у дома...
Някои хора още се адаптират в темата, ама няма нищо, градират - от заплахи с Наказателен кодекс към лични нападки.
Само да се знае, че родителите са хванати в неколкократни лъжи. Като се започне от измамните декларации за пребиваването на децата в хижата. Не са случайни всички страници и постове до тук, помним фактите.
Да не би да имате мен предвид?
Значи градацията върви от НК към личните нападки в бг-мама? Не може да има нищо по-тежко от лични нападки в бг-мама.
Не че ме интересува кой какво е завършил и какво практикува, но изказването на "професионално" мнение в тема с 10000 четения дневно формира общественото мнение, та затова. Особено когато единственото, което медиите правят, е да се навират да снимат в частен имот.
Ето повод Ралица да докара малко средства за фондацията. Когато Анонимис каже съгласно кой член и кой закон е незаконно снимането с дрон, да заведе дело срещу тази медия и да дари обезщетението на фондацията. Обаче забравих, че тя няма правен интерес по отношение на този имот.

# 49 534
Давайте членове от НК, НПК.
Следя с интерес.

# 49 535
Не съм чела поста на РА, но тя последно не беше ли ходила в хижата преди, или на Нова година. Какви лични вещи има там, да не би нарочно да си е държала четка за зъби.
80 стаи все някъде е била в някой ъгъл
Да не се притеснявя, всичко иззето е документирано.

Валя 61, това с телата беше само справка между  моргите, не беше за нея. Нямаше нарушения.

Имам предвид, че тя търсеше независими експерти ли, патолози ли?

Точно това визирам, че го е взел без да я уведоми и стопира търсенето на независимите патолози.
Независимите патолози/ съдебни медици са като независимото външно разследване. А може би бащата е бил убеден, че няма начин за наемане на патолози извън държавата и че не желае тялото на детето му да бъде третирано по този начин. При нас тези специалисти са малко, ако има особености и необходимост, се ангажират толкова, колкото трябва и консултират най-добрите.

# 49 536
  • София
Майсторова не мисля, че повече ще се изявява публично, та камо ли да се занимава с дела. Прочете си монолога за великата рода и за възпитавания в труд и морал неин син и това беше. Тя е наясно какво се е случвало в хижата и кой е причината за смъртта на шестимата. Ще остави Ралица да плюе по разследващите и да се пени във фейсбук и където успее. Това мисля аз.

# 49 537
  • София
Независимите патолози/ съдебни медици са като независимото външно разследване. А може би бащата е бил убеден, че няма начин за наемане на патолози извън държавата и че не желае тялото на детето му да бъде третирано по този начин. При нас тези специалисти са малко, ако има особености и необходимост, се ангажират толкова, колкото трябва и консултират най-добрите.

Това си помислих и аз тогава. Но се появиха и други мнения - договорка или каквото и да е с бащата. Но факт е че тялото не беше съхранявано при необходимата t и не се знаеше изобщо дали някой  можеше да се наеме .

# 49 538
Основни законови нарушения:Нарушаване на неприкосновеността на жилището (Чл. 170 от НК): Влизането с технически средства (дрон) в чужд частен двор или къща без съгласието на собственика е наказуемо.Незаконно използване на специални разузнавателни средства: Заснемането на събития в частен имот представлява събиране на информация по скрит начин с техническо средство, което е запазено само за оторизирани държавни органи при строго определени условия.

# 49 539

Това си помислих и аз тогава. Но се появиха и други мнения - договорка или каквото и да е с бащата. Но факт е че тялото не беше съхранявано при необходимата t и не се знаеше изобщо дали някой  можеше да се наеме .

Защо имам спомен, че лично Ралица каза, че нито един не се е съгласил да се заеме? Само неофициални мнения са изразили.

# 49 540
  • София
За оня дрон снимал десетте "дупки" на кемпера, защо нямаше никакви претенции, пък сега има..Избирателно се жалва...

# 49 541
Автоматично влиза във владение наследника, автоматично...

# 49 542
Аз нищо не съм гледала, но е добре да са влезли.
Това е разследваща журналистика. Нека.
Пет месеца няма нищо. Сега поне нахлуват

# 49 543
Ма как бе, кво лошо има има едно дронче да се поразходи из къщи през отворения прозорец ? Кво толкоз ще направи един дрон?

# 49 544
Е, да, значително повече щети, отколкото отглеждането на живи човешки същества, отделени от семействата им. Не че не може да се поразсъждава колко точно са били полезни за тях собствените им семейства, които са ги оставили.

Последна редакция: сб, 18 юли 2026, 22:30 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт