Отговори
# 49 605
Момент.
Няма данни Майсторова да има претенции към снимките.
РА, която не е собственик на имота, просто търси материал да прави циркове, какъвто направи и от връщането на телата. Много грозно поведение от срана на РА.

# 49 606
Самочувствието не е достатъчно, за да се тълкуват закони и да се размахва Конституция и НК, трябва и образование, при това юридическо.

# 49 607
Самочувствието не е достатъчно, за да се тълкуват закони и да се размахва Конституция и НК, трябва и образование, при това юридическо.
ами, ако има юристи тук нека тълкуват

# 49 608
Момент.
Няма данни Майсторова да има претенции към снимките.
РА, която не е собственик на имота, просто търси материал да прави циркове, какъвто направи и от връщането на телата. Много грозно поведение от срана на РА.

То няма като цяло никаква съществена информация от тяхна страна.
Аз няма да се учудя ако Майсторова "отказва" да приеме хижата под някаква форма.
Ралица е писала, че "... самото освобождаване на хижата все още не е факт ...", но не е писала има ли пречки, процедури ли вървят някакви, евентуално спорове по предаването, търсят си адвокат и екип, с които да влезнат или какво?

# 49 609
Предлагам да обсъдим версията на близките, изразена чрез Бузов. Ако приемем, че той наистина говори от тяхно име. Въпреки недомлъвките и намеците, може да опитаме да подредим информацията. Ако това е тяхната истина, а не просто истината на Бузов, защо не я обсъдим, както досега официалната версия.

# 49 610
  • София
Основни законови нарушения:Нарушаване на неприкосновеността на жилището (Чл. 170 от НК): Влизането с технически средства (дрон) в чужд частен двор или къща без съгласието на собственика е наказуемо.Незаконно използване на специални разузнавателни средства: Заснемането на събития в частен имот представлява събиране на информация по скрит начин с техническо средство, което е запазено само за оторизирани държавни органи при строго определени условия.
Добре де, за да има нарушение на това право, обектът трябва да бъде „жилище“ – място, което се ползва за живеене, уединение и битови нужди. Изпепелената, необитаема руина, която се вижда на кадрите, е загубила тази си функция. Тя няма прозорци, врати или покрив, които да обособяват лично пространство.Липса на физическо или визуално навлизане в личния живот: Дронът заснема единствено материални щети от пожар и изоставени вещи (снегорин, стелажи). Вътре няма обитатели, чието спокойствие, интимен или семеен живот да бъдат смутени. Тоя чл 170 само го размятате насам натам. Още повече журналистическият дрон не е скрит, а явен

Ее, не е само жилище, защо така избирателно пропускате другите термини " частен двор или къща", частен имот"?

# 49 611
Никой ли не иска да обобщим версията на близките? На мен наистина ми е интересно да се формулира алтернативна хипотеза.

# 49 612
Съмнявам се, Макулев да мисли това.

Ако Макулев не го е казал, медията рискува да бъде осъдена от него. Аз се питам, медията дали не знае за тази опасност и приписва на Макулев неща, които не е казвал?  Много глупаво, ако е така. Ще видим…
Няма официално от Макулев излизане на такава информация. Единствено се разграничи официално от фондацията. В едно друго него изявление казва, че има пълно доверие на разследващи и прокуратура и призовава да бъдат оставени да си свършат работата.

И аз това знам. Озадачава ме, ако медията си измисля или преиначава изказването на Макулев. Рискуват съдебен процес, според мен.

# 49 613
Ами аз подкрепям да съдят некоректните медии. И да ги осъдят.
За разлика от приношенията, срещу които съм абсолютно против.

# 49 614
Не знам дали Ралица има грозно поведение.
Но тук темата е пълна с уникално грозни изказвания и линкове към жълто-кафяви медии, представени като категоричната истина.

Че шестимата са убити, на болшинството хора им е ясно. Но самата очерняща кампания, от полиция, прокуратура и поръчкови пристрастни журналисти, идва малко в повече. И е много смущаващо.
Това на всяка цена да се изкарат по-черни от дявола тия хора, прави изключително съмнително кой стои в дъното на тази история. И какво иска да скрие.
Мисля и гаргите разбраха, че се прикриват замесени хора с власт.
Даже.. ако бяха убити просто от група сърби задето примерно са попаднали на канал, добре. Но кампанията по очернянето говори че има замесени интереси на наши хора. С достатъчно власт, за да инициират и да поддържат тази отвратителна кампания срещу мъртви хора. Смъртта им сама по себе си не е достатъчна, очевидно.

# 49 615
Никой ли не иска да обобщим версията на близките? На мен наистина ми е интересно да се формулира алтернативна хипотеза.

Мама, на мен ми е интересно да обсъдя и нея, но основното, мотивът пак ми бяга, дори след подробното описание на Бузов за това колко са били убийците, къде са били обучени, от къде са влезнали и кой е бил ранен/убит.
Какъв е бил мотивът чужди "сили" да ликвидират мирна българска будистка общост, живееща в планината и отглеждаща мед, в която има и 15 годишно дете?

# 49 616
Скрит текст:

Мама, на мен ми е интересно да обсъдя и нея, но основното, мотивът пак ми бяга, дори след подробното описание на Бузов за това колко са били убийците, къде са били обучени, от къде са влезнали и кой е бил ранен/убит.
Какъв е бил мотивът чужди "сили" да ликвидират мирна българска будистка общост, живееща в планината и отглеждаща мед, в която има и 15 годишно дете?

И то на две места, със стихове, оправдания до мама, пожар, кучетата затворени и т.н.
Крайно недостоверна версия.

# 49 617
  • София
Защо, много трудно ли се намират чужди килъри за мокри поръчки?
Докато се подхожда с подигравки хич няма и да ви се мисли за мотиви. Пише се за дрон с лицево разпознаване, други техники, пък като стане дума за убийство изскачат меда , будисти и т.н.

Скрит текст:

И то на две места, със стихове, оправдания до мама, пожар, кучетата затворени и т.н.
Крайно недостоверна версия.

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 11:00 от valya61

# 49 618

Къде са тези килъри и да трепят топ рейнджърите на България (които защитават земята с медитации и общуват с извънземни) със собствените им оръжия, и стихове да пускат, и да търсят символизъм с националните герои, за да закарат втората партида на съответното място? Да знам, може да ми потрябват.

# 49 619

Мотивът, мотивът търсим за убийствито.
Защо някой е наел чужди килъри да убие 6 човека, сред които 15 годишно дете и да инсцинира самоубийство на 2 различни места?

Общи условия

Активация на акаунт