Отговори
# 49 665

За мен са изпаднали извън покровителство , отделно са нямали переспектива. Леон е върнат, с момичето става фал

Аз така или иначе съм пас когато става дума за политика, така че няма да задълбаваме изобщо. Само исках да разбера какво се има предвид с хиленето на Б.Б. Благодаря за разясненията. 💐😊

# 49 666
Предполагам, че ББ е имал предвид и това, че в началото се опитаха да му пришият петроханската драма. Както и на ДП, на Таки, на КГБ и всички останали от първите 1000 страници.

# 49 667
  • European Union
2. Доказано е, че Алекс има 1400 (цифрата е по спомен) учебни часа отсъствия от училище, които са били нанесени със задна дата.
Това не е вярно. Отсъствия със задна дата могат да се нанесат само за предходния месец. Понеже събитията се случиха през февруари, може да са му нанесли със задна дата само отсъствията за януари.

Този разговор вече го водихме преди 1000 страници и тогава Магента твърдеше, че в Космос не са имали електронен дневник. Това пък е абсолютно невъзможно щом са лицензирани от МОН.

# 49 668
  • София
Кети В, директор може да отключи системата и да прави промени със задна дата.
Знам го от личен опит - имахме такъв инцидент с фалшифициране на непроведени часове в паралелката на детето през предишен срок, и то бяха много часове. Махнахме се от това училище и не ми се занимаваше повече с тях. В ел.дневника се виждаше кога е нанесена новата информация - преди ден, а  тя се отнасяше за много месеци назад.

# 49 669
Все още си мисля, че е горяла втори път хижата. И тия бутилки как са оцелели в пожара, нямам идея..

Аз мисля същото. Изненадах се от състоянието.

# 49 670
Да ги е поръчал. Защото да излязат ппдб светли, пък да ги убили мафията и корупцията.
То това е тезата на жълтите.
Но според мен, те ги създават, те абдикират.
Кой ще ти довери задачи на тези клечки, създавайки им привидност

Във второто интервю на Бузов пред другата тв не се спомена повече за опит за атентат над политик, нито спомена името на Б.Б. Име на поръчител - не знае. Като мотив по-скоро в посока изчезналата флашка с криптовалута и спекулация, че тримата на Околчица са били похитени с цел да предоставят нещо, вероятно държани в плен в малка хижа или заслон в района. Позовавайки се на СМЕ твърди, че са изтезавани. Не са убити в кемпера. Нарече лъжа информацията за позата, в която е намерен Алекс.
За килърите: украинци или руснаци, професионали, минавали през Връшка чука и Калотина. Единият ранен в престрелка и починал по-късно.
За Деян: човек на ДАНС, подписал се под показания, написани от друг. Крият го в европейска държава. Никой не го е наричал дотогава Мексиканеца. Възможно било неволно да е насочил службите към дейност на хижата.
За кучетата: няма идея. От една страна отчита, че няма как да не реагират на непознати, от друга - че килърите не са били очаквани като гости. Питаха го дали са били застреляни и после оставени да изгорят. Каза, че няма информация.
Изрази абсолютна увереност, че истината ще бъде напълно разкрита. Очаква да е преди изборите за президент. Тази вяра не знам дали е само негова, или и на близките.
Източниците: познати на близките от службите. Не се уточни от кои служби, но го споменавам, защото в предишен мой коментар съм се объркала, че са от текущото следствие.
Благодаря за конспекта! Заслушах голямото интервю, и се отказах на 10тата минута. Не мога просто да гледам инфантил повече. Но така пък пропускам причинно - следствената връзка.
За мен е ок, че огледаха с дрон тази руина.
Да няма после разни веществени доказателства.

# 49 671
В тези си включвания, Бузов споменава, че по случая са замесени хора от град в Северозапада или дейности в или около този град. Уточни, че не е Враца. Това не го казва за първи път, даже почти винаги го споменава. Кой/кои по-известни с власт и влияние са оттам? Някакви промишлени или други икономически дейности с по-специфичен характер има ли, знаете ли?
Не съм търсила, но ми е странно това насочване.

# 49 672
tays, исках да си подредя какво мислят близките, изчистено от реторични въпроси и хаос (пчели, среща за цимент на чешмата и подобни). В този коментар не правих оценки на Бузов и водещите по Нова и от другата тв като журналисти.
По спомен той по Нова се изрази странно по повод опита за атентат над политик. Във връзка, че взривното устройство дало дефект. Не се взривило/проработило “за съжаление”. Та ми е интересно дали като паразитен израз или грешка на езика беше, или наистина изрази съжаление🙂

# 49 673
Ох, Бузов. Чак пък съжаление.
Аз помня как обясни тротила като 6 сапуна.
Този е фейк, но стартира поредица от новини, та добре дошъл. Просто го спрях на 10 тата минута, ми не мога, някои неща наистина ми идват прекалено

# 49 674
Позитивното е, че от контекста на Бузов макар по отделно изразени, близките посочват два мотива за поръчково убийство: отмъщение от влиятелен политик и кражба (на флашка с крипто) и изнудване.
Бих добавила и пълната увереност, че тази истина ще се обяви през есента. Само че не съм убедена негова ли е или и на близките.

# 49 675
За мен е ок, че огледаха с дрон тази руина.
Да няма после разни веществени доказателства.
Кое е ок в това, че жълти медии летят над частен имот, обект на престъпление, и публикуват, без да се опасяват от последствия?
МВР не описват ли самите те, в какво състояние са поели местопрестъплението и в какво състояние го предават на собственика?
Махленска работа.

# 49 676
Екстра е . Летели, снимали на воля. Така се прави.
Сега моля да не последва коментар къв съм юрист.
Такъв съм. Доволен от нахлуването

# 49 677
Ако не си сложат охрана на частния имот там ще се извървят много хора и нищо няма да ги спре.

# 49 678
Ако не си сложат охрана на частния имот там ще се извървят много хора и нищо няма да ги спре.
Когато им го предадат, ще е тяхна отговорност и решение какво да правят. Преди това е отговорност на властите.

# 49 679
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някъде писаха, че кучетата са затваряни нощем в хижата, след като вълци убили едно преди.

Има ли някъде снимка на хижата в първите дни след намирането на тримата? Сякаш не беше толкова опожарена. И бутилките на терасата са странни, не са обгорели, не са опушени...

Общи условия

Активация на акаунт