Отговори
# 49 740
  • София

А, има смисъл в отнемането на лиценза на училището и още как. Но не ми се пише по тази тема.

Миналата седмица цимента го носихме 40 страници от чешмата до хижата, сега отсъствията. Няма смисъл. Ясно е, че всичко около Калушев е било фалшиво. Тоя му помагал, оня го закрилял, трети го чадъросвал... инициатор на всичко, свързано с децата, е той. Лъжите и манипулациите са негови. Чак след това идват другите лъжци - родителите и космосовите безсрамници. Това е. За да осъдят Космос, трябва да осъдят и Макулеви, защото Калушев вече го няма.
Той Радостин Василев, все пак е адвокат, си го каза още, когато прочете материалите от прокуратурата в НС - педофилска секта, хора с алтернативни разбирания вкл.сексуални и фалшиво училище. Няма да каже нещо, за което няма данни, не е паднал от Марс. И това хич не се връзва със самоубийства и убийства, инициирани и извършени от лидера на сектата, ама въобще. Не е като версията за влиятелен човек от Северозапада, поръчал килъри, сновящи насам натам и неспособни да убият 6 човека в продължение на дни, единият от тях умрял в престрелката на покрива на изгорялата хижа - застреляли го с дрона.

# 49 741

Изгледайте видеото на Нова. Там са бутилките и Буда също

Да, вече писах по-горе, че явно са по-наляво, затова на някои снимки не се виждат.

# 49 742
На снимката с телата Буда се вижда, ако увеличите, а бутилките са встрани и не се виждат на тази снимка. Виждат се на  снимка от Нова, която ви пуснах и преди завдно с видео и пак спекулират някои.

# 49 743
  • София
На снимката с телата Буда се вижда, ако увеличите, а бутилките са встрани и не се виждат на тази снимка. Виждат се на  снимка от Нова, която ви пуснах и преди завдно с видео и пак спекулират някои.

Снимката с телата е от първия ден след трагедията, тази на Нова със сигурност е от следващите дни, когато бутилките или са донесени да обслужват може би криминалистите, или както Neli G.Neli писа са изнесени отвътре. Има значение кога е правена снимката.

Magenta2022 това как си го измислихте, цитирам: "единият от тях умрял в престрелката на покрива на изгорялата хижа - застреляли го с дрона., думи нямам.

# 49 744
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.

Значи трябва да се провери какви статии са публикувани в сръбските медии по случая. Бузов ако знае нещо наистина, защо говори общи приказки? Би следвало българските власти да са в контакт със сръбските ако действително е открита външна намеса и има убиец (макар и починал)  от Сърбия. В противен случай Бузов е само един лъжец.

# 49 745
Това че дрона бил с лицево разпознаване нещо за тайни служби ли трябва да говори? Че то всеки телефон от 2 години насам е с лицево разпознаване
Гугъл фотос има лицево разпознаване...

# 49 746
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.
възможно, аз изгледах само първото интервю , в което искаше да се проверяват болници
Изобщо след появата на Бузов ми прави впечатление как си проправя път една нова версия в някои медии, че петроханци са свитнали Алексей Петров
Дори, четох в Марица, че след убийството на Петров са блокирали единствено изходите на София към Монтана
В мен се затвърждава убеждението, че Бузов маркира някакви неща по замислен нов спектакъл
Явно трябва да насочат мотива на по- сполучлив мизансцен
За да се опитват да изкарат групата - килъри, явно има нещо много притеснително и тревожно
И да не се окаже, че набедените за килъри са действали в разкриване на истинските такива
А знаем, че Алексей Петров не беше случайна фигура
И не само у нас
И ако от него и от едната страна в сглобката са дрона, даренията и тъ нъ, то за всички ни става ясно - кой е онзи, чието име не трябва да изговаряме
Не че на Волдемор му пука
особено пък от лами

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 17:19 от anzhy

# 49 747
Е как ще се установи къде са се гмуркали, само ако не ги мият и поддържат евентуално...
Това за липсващото оборудване за мен са непотвърдени слухове, ако накрая излезе наистина че липсва и липсва в описите ще приема, че нещо се замита активно, ама засега това е думата на Ралица (като за камерата, оръжията,завещанието...)

Оборудване за гмуркане имаше в с.Българи. Бяха казали, че скоро не е ползвано при снимките от февруари. Та не е сигурно кога и къде са се гмуркали. В пещерите около Враца май няма вода. Там не знам дали изобщо.

# 49 748
Добре де, ако родителите не са информаторите на Бузов, нали РА досега да е и пищяла пак всичко. Щом мълчи, значи е истина, че инфото идва от тях

# 49 749
Има, просто те така се измъкнаха. Директорката подаде оставка и всичко приключи в тая посока. А не би трябвало.

Много тъжно, че всички ще се измъкнат. Включително и служби за защита, родители, разследващи и депутати.

Защо няма инициирано нещо от родителите срещу информацията в НС, която не е ясно защо изобщо се спусна там и как изтече към медиите (предполагам украсена). Това трябваше да е шумно, не тъпотиите с килърите. Има ли запитване от тях какви мпс, оръжия, уреди, устройства и оборудвания има намерени в хижата и кемпера и кои от тях са налични и кои иззети. Има ли разбиране, че училището е действащо неправомерно и така е спомогнало за крайния резултат? Щото може Макулеви да не са знаели, че не е стъпвал.

Сякаш такива неща очаквам. Не мазане.

# 49 750
Сивия Плъх, благодаря!
Странно ми е, че тя не реагира на такова сензационно интервю и то от нейно име, макар под общ знаменател с другите близки, а се занимава страстно с дрона на журналистите покрай хижата на Майсторова. Не знаех това как да го тълкувам: че е съгласна Бузов да говори и от нейно име или че не го е отразила.
Но да. Мълчаливо съгласие е опция.

# 49 751
Все тая ...на какво реагира няма никакво значение .Тя ако знаеше нещо такова щеше да го каже .Използва течението за външна намеса и не я интересува какви примеси влачи то.

# 49 752
Буда е там, за бутилките не мога да преценя, не се вижда лявата част на покрива където е най-горяло. Но ми направи впечатление, че има пресни стъпки точно до сградата, в дясната горна част на снимката.
 Снимката е с телата:
Скрит текст:
Предварително моля за извинение близките на починалите затова, че обсъждаме снимка, която не е трябвало да става публично достояние.
Стъпките върху покрития със сажди сняг са най-ясни и са само от един човек. Трудно е да се каже, дали продължават по стъпалата към терасата.
Зад десния пилон под големите прозорци на втория етаж фасадата е замазана (с Фотошоп?).
Между Дечо и Ивей е паничката на кучето. Вижда се и на другата снимка, която е под друг ъгъл. Нямаше ли поне да я преместят нанякъде, ако всичко беше планирано и обмислено?
Това не е самоубийство. За ритуално и дума не може да става.

# 49 753
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.
възможно, аз изгледах само първото интервю , в което искаше да се проверяват болници
Изобщо след появата на Бузов ми прави впечатление как си проправя път една нова версия в някои медии, че петроханци са свитнали Алексей Петров
Дори, четох в Марица, че след убийството на Петров са блокирали единствено изходите на София към Монтана
В мен се затвърждава убеждението, че Бузов маркира някакви неща по замислен нов спектакъл
Явно трябва да насочат мотива на по- сполучлив мизансцен
За да се опитват да изкарат групата - килъри, явно има нещо много притеснително и тревожно
И да не се окаже, че набедените за килъри са действали в разкриване на истинските такива
А знаем, че Алексей Петров не беше случайна фигура
И не само у нас
И ако от него и от едната страна в сглобката са дрона, даренията и тъ нъ, то за всички ни става ясно - кой е онзи, чието име не трябва да изговаряме
Но услужливо ни се загатва, че май именно той се е разминал с покушение от дрон
Не че на Волдемор му пука
особено пък от лами

Версията, или по-скоро вересиите на Бузов, са всичко друго, но не и сполучлив мизансцен. Ивей не е можел себе си да убие, камо ли пък да простреля смъртоносно професионален убиец. Тримата рейнджъри едва са знаели как се държи оръжие, нищо, че са се разкарвали пред хората въоръжени.

# 49 754
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.

Значи трябва да се провери какви статии са публикувани в сръбските медии по случая. Бузов ако знае нещо наистина, защо говори общи приказки? Би следвало българските власти да са в контакт със сръбските ако действително е открита външна намеса и има убиец (макар и починал)  от Сърбия. В противен случай Бузов е само един лъжец.

ако Бузов обслужва версията - разчистване на сметки в стил 90-те, всичко може да се докаже, независимо проверено ли е или - не.
Идеален мотив - чуждестрани лица- професионални убийци показно екзекутират килърите на Петров (и пишман атентатори на Волдемор )- абе мафиотска му работа
Поръчители в бг е- непозната дума и нея обществото може да я преглътне

Ако е версия обаче е на самия Бузов много бързо ще потъне в забвение, от където и самият той изпълзя за едната му моментна известност

последното не е към теб, но съм в движение
Владо Йончев не цитира, а отразява по възможно обективен начин всички страни в off
един от най-добрите представители на класическата гимназия като журналист
Като човек нямат място за сравнение двамата

Общи условия

Активация на акаунт