Отговори
# 49 740

Изгледайте видеото на Нова. Там са бутилките и Буда също

Да, вече писах по-горе, че явно са по-наляво, затова на някои снимки не се виждат.

# 49 741
На снимката с телата Буда се вижда, ако увеличите, а бутилките са встрани и не се виждат на тази снимка. Виждат се на  снимка от Нова, която ви пуснах и преди завдно с видео и пак спекулират някои.

# 49 742
  • София
На снимката с телата Буда се вижда, ако увеличите, а бутилките са встрани и не се виждат на тази снимка. Виждат се на  снимка от Нова, която ви пуснах и преди завдно с видео и пак спекулират някои.

Снимката с телата е от първия ден след трагедията, тази на Нова със сигурност е от следващите дни, когато бутилките или са донесени да обслужват може би криминалистите, или както Neli G.Neli писа са изнесени отвътре. Има значение кога е правена снимката.

Magenta2022 това как си го измислихте, цитирам: "единият от тях умрял в престрелката на покрива на изгорялата хижа - застреляли го с дрона., думи нямам.

# 49 743
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.

Значи трябва да се провери какви статии са публикувани в сръбските медии по случая. Бузов ако знае нещо наистина, защо говори общи приказки? Би следвало българските власти да са в контакт със сръбските ако действително е открита външна намеса и има убиец (макар и починал)  от Сърбия. В противен случай Бузов е само един лъжец.

# 49 744
Това че дрона бил с лицево разпознаване нещо за тайни служби ли трябва да говори? Че то всеки телефон от 2 години насам е с лицево разпознаване
Гугъл фотос има лицево разпознаване...

# 49 745
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.
възможно, аз изгледах само първото интервю , в което искаше да се проверяват болници
Изобщо след появата на Бузов ми прави впечатление как си проправя път една нова версия в някои медии, че петроханци са свитнали Алексей Петров
Дори, четох в Марица, че след убийството на Петров са блокирали единствено изходите на София към Монтана
В мен се затвърждава убеждението, че Бузов маркира някакви неща по замислен нов спектакъл
Явно трябва да насочат мотива на по- сполучлив мизансцен
За да се опитват да изкарат групата - килъри, явно има нещо много притеснително и тревожно
И да не се окаже, че набедените за килъри са действали в разкриване на истинските такива
А знаем, че Алексей Петров не беше случайна фигура
И не само у нас
И ако от него и от едната страна в сглобката са дрона, даренията и тъ нъ, то за всички ни става ясно - кой е онзи, чието име не трябва да изговаряме
Но услужливо ни се загатва, че май именно той се е разминал с покушение от дрон
Не че на Волдемор му пука
особено пък от лами

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 17:19 от anzhy

# 49 746
Е как ще се установи къде са се гмуркали, само ако не ги мият и поддържат евентуално...
Това за липсващото оборудване за мен са непотвърдени слухове, ако накрая излезе наистина че липсва и липсва в описите ще приема, че нещо се замита активно, ама засега това е думата на Ралица (като за камерата, оръжията,завещанието...)

Оборудване за гмуркане имаше в с.Българи. Бяха казали, че скоро не е ползвано при снимките от февруари. Та не е сигурно кога и къде са се гмуркали. В пещерите около Враца май няма вода. Там не знам дали изобщо.

# 49 747
Добре де, ако родителите не са информаторите на Бузов, нали РА досега да е и пищяла пак всичко. Щом мълчи, значи е истина, че инфото идва от тях

# 49 748
Има, просто те така се измъкнаха. Директорката подаде оставка и всичко приключи в тая посока. А не би трябвало.

Много тъжно, че всички ще се измъкнат. Включително и служби за защита, родители, разследващи и депутати.

Защо няма инициирано нещо от родителите срещу информацията в НС, която не е ясно защо изобщо се спусна там и как изтече към медиите (предполагам украсена). Това трябваше да е шумно, не тъпотиите с килърите. Има ли запитване от тях какви мпс, оръжия, уреди, устройства и оборудвания има намерени в хижата и кемпера и кои от тях са налични и кои иззети. Има ли разбиране, че училището е действащо неправомерно и така е спомогнало за крайния резултат? Щото може Макулеви да не са знаели, че не е стъпвал.

Сякаш такива неща очаквам. Не мазане.

# 49 749
Сивия Плъх, благодаря!
Странно ми е, че тя не реагира на такова сензационно интервю и то от нейно име, макар под общ знаменател с другите близки, а се занимава страстно с дрона на журналистите покрай хижата на Майсторова. Не знаех това как да го тълкувам: че е съгласна Бузов да говори и от нейно име или че не го е отразила.
Но да. Мълчаливо съгласие е опция.

# 49 750
Все тая ...на какво реагира няма никакво значение .Тя ако знаеше нещо такова щеше да го каже .Използва течението за външна намеса и не я интересува какви примеси влачи то.

# 49 751
Буда е там, за бутилките не мога да преценя, не се вижда лявата част на покрива където е най-горяло. Но ми направи впечатление, че има пресни стъпки точно до сградата, в дясната горна част на снимката.
 Снимката е с телата:
Скрит текст:
Предварително моля за извинение близките на починалите затова, че обсъждаме снимка, която не е трябвало да става публично достояние.
Стъпките върху покрития със сажди сняг са най-ясни и са само от един човек. Трудно е да се каже, дали продължават по стъпалата към терасата.
Зад десния пилон под големите прозорци на втория етаж фасадата е замазана (с Фотошоп?).
Между Дечо и Ивей е паничката на кучето. Вижда се и на другата снимка, която е под друг ъгъл. Нямаше ли поне да я преместят нанякъде, ако всичко беше планирано и обмислено?
Това не е самоубийство. За ритуално и дума не може да става.

# 49 752
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.
възможно, аз изгледах само първото интервю , в което искаше да се проверяват болници
Изобщо след появата на Бузов ми прави впечатление как си проправя път една нова версия в някои медии, че петроханци са свитнали Алексей Петров
Дори, четох в Марица, че след убийството на Петров са блокирали единствено изходите на София към Монтана
В мен се затвърждава убеждението, че Бузов маркира някакви неща по замислен нов спектакъл
Явно трябва да насочат мотива на по- сполучлив мизансцен
За да се опитват да изкарат групата - килъри, явно има нещо много притеснително и тревожно
И да не се окаже, че набедените за килъри са действали в разкриване на истинските такива
А знаем, че Алексей Петров не беше случайна фигура
И не само у нас
И ако от него и от едната страна в сглобката са дрона, даренията и тъ нъ, то за всички ни става ясно - кой е онзи, чието име не трябва да изговаряме
Но услужливо ни се загатва, че май именно той се е разминал с покушение от дрон
Не че на Волдемор му пука
особено пък от лами

Версията, или по-скоро вересиите на Бузов, са всичко друго, но не и сполучлив мизансцен. Ивей не е можел себе си да убие, камо ли пък да простреля смъртоносно професионален убиец. Тримата рейнджъри едва са знаели как се държи оръжие, нищо, че са се разкарвали пред хората въоръжени.

# 49 753
anzhy , каза си Бузов къде е починал убития - в сръбска болница. Друго интересно от него ми е, че липсват  водолазнате екипировки, които според него или този, който го подковава с инфо, е че може да се установи къде са се гмуркали.

Значи трябва да се провери какви статии са публикувани в сръбските медии по случая. Бузов ако знае нещо наистина, защо говори общи приказки? Би следвало българските власти да са в контакт със сръбските ако действително е открита външна намеса и има убиец (макар и починал)  от Сърбия. В противен случай Бузов е само един лъжец.

ако Бузов обслужва версията - разчистване на сметки в стил 90-те, всичко може да се докаже, независимо проверено ли е или - не.
Идеален мотив - чуждестрани лица- професионални убийци показно екзекутират килърите на Петров (и пишман атентатори на Волдемор )- абе мафиотска му работа
Поръчители в бг е- непозната дума и нея обществото може да я преглътне

Ако е версия обаче е на самия Бузов много бързо ще потъне в забвение, от където и самият той изпълзя за едната му моментна известност

последното не е към теб, но съм в движение
Владо Йончев не цитира, а отразява по възможно обективен начин всички страни в off
един от най-добрите представители на класическата гимназия като журналист
Като човек нямат място за сравнение двамата

# 49 754
В същото време Бузов за първи път има трибуна в национална телевизия. Чак идиот...

Че да не е първия?!! ... ехеее, цяла върволица са ...  Simple Smile
Каква върволица? На кого, освен на близките е даден национален ефир за критика на официалната версия?

Общи условия

Активация на акаунт