Отговори
# 50 205
Не беше  ли се сецнал Ники? Какво смъртно легло?

за здравомислещите може да се е сецнал, за индоктринираните е друго:
"ЕПИЗОД 4: Преди години НИКИ беше в болница. 48 часа РАЛИЦА И ИВО бяха неотлъчно до него. Тогава Иво ми се обади по телефона, той рядко се обаждаше, предпочиташе да ми пише. И досега помня гласът му -необичайно нисък и категоричен Ники е много зле, обади се на всички твои познати лекари, спешно да се направи нещо, разбираш ли, че ники умира!!!
Никога не бях чувала гласа на ИВО с такъв тембър. Направих каквото можах, но никой не успя да му помогне. И тогава ИВО взе решение, че го прибира в планината и сам ще го лекува.
Той успя! Когато го питах КАК, отговорът беше: внуших му, че е здрав!!!"
Стела Майсторова

# 50 206
Много хора са замесени, ама решенията се вземат от единици, разпорежданията се дават от същите или близки до тях единици.
Многото надолу просто действат и не питат много и носят отговорност "до размера на дяловата вноска".

# 50 207
  • Варна
Сигурно ти е ясно, че не трием “ние”, а съм написала защо коментираме самолетите, за да си направите сигурно елементарна аналогия колко лесно или трудно е да се излъже или скрие факт с  такова мащабно значение, камо ли някаква отдалечена хижа в планината. Не обсъждаме натовските самолети.Но не пречи който иска да вярва или да се прави,че не разбира.
А за Леон, мисля, вече всички многократно прочетоха,разбраха, нищиха, ситуацията се знае сигурно по-добре и от рожденото му семейство ….Сигурно ще се изненадат да прочетат доста неща. Имаше лайкове, възмущения от отбора за поста всичко е точно. Какво те притеснява?За Леон се говори през страница.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 07:39 от Ivka_smile

# 50 208
  • при Arctic Monkeys
Притеснява ме колко много хора отричат очеизваждащи неща. Ако сте ралица или майсторова е нормално, за останалите не мога да си обясня. Притеснително, смущаващо и отчайващо изглежда, че има толкова…. екстравагантни граждани  в нашето мило, малко общество. Не забравяйте-този случай е напълно разрешeн, колкото и да не ви харесва, че няма мексиканска/дървена/мигрантска мафия.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 08:35 от karmacoma

# 50 209
  • Варна
Не,нали sunset каза,че аз съм Калушев,от ivka-Иво и smile -от смс-а до майка му “усмихни се”. Тъй че за Майсторова и Ралица са за други потребители ,съжалявам.
Както казах, ще потретя, когато се извадят необходимите убедителни факти и доказателства-ще ги приема. Кое не ви удовлетворява. За момента проявявам критична мисъл, недоверие, премислила съм и  съм решила,че куп неща не пасват и не желая да ми се казва какво да чуя,виждам. Какъв е проблема?

# 50 210
Не беше  ли се сецнал Ники? Какво смъртно легло?

за здравомислещите може да се е сецнал, за индоктринираните е друго:
"ЕПИЗОД 4: Преди години НИКИ беше в болница. 48 часа РАЛИЦА И ИВО бяха неотлъчно до него. Тогава Иво ми се обади по телефона, той рядко се обаждаше, предпочиташе да ми пише. И досега помня гласът му -необичайно нисък и категоричен Ники е много зле, обади се на всички твои познати лекари, спешно да се направи нещо, разбираш ли, че ники умира!!!
Никога не бях чувала гласа на ИВО с такъв тембър. Направих каквото можах, но никой не успя да му помогне. И тогава ИВО взе решение, че го прибира в планината и сам ще го лекува.
Той успя! Когато го питах КАК, отговорът беше: внуших му, че е здрав!!!"
Стела Майсторова
  И от болницата са му разрешили да си вземе умиращ пациент, много млад човек, на който е никакъв , за да го лекува в планината с внушение? Или това пак с връзките на прослойката...
  Такива разкази са обида за интелекта на публиката.

Общи условия

Активация на акаунт