Отговори
# 50 490

ИК е имал 1 начин за "лечение" -

Да им внушава, че са здрави.

Разбрах, че никой не се е гърмял с пушката, но не ми стана ясно защо рейнджърът се е гръмнал преди късогледия счетоводител.

Нямам представа.

# 50 491
  • my own world....
Пак подсещам, по принцип е искал да излезе от цикъла раждане-прераждане. Мислете и в тази посока. Та раз и прас, писнало му и си тръгва, смятайки, че е на прав път

# 50 492
В. нали бил наказан с 6 месеца изолация, това заради целувката ли е било или нещо за пари, припомнете ми.

Защото много питал и критикувал.

# 50 493
За първи и последен път Калушев иска да помогне на момиче. Не е малко дете, не е момче. Защо момиче? Хижата изобщо не е място, където да живее момиче, само с мъже и момчета. А и тя е голяма, тийнейджърка.

Колкото и това да е ядосало някого, чак пък шест трупа. Освен ако са ги заплашили, че всичко, ама всичко ще бъде скоро в новините.

Ама кое е това всичко...За Ивей и другите дори нищо не се е чуло. Групата се очерня от първия ден, ако нещо по категоричен начин ( по брифинга) доказваше вината им в нещо, отдавна щяхме да го знаем...

# 50 494
  • my own world....
Другите са последователи, обикновено, когато гуруто каже тръгваме си, тръгват...
Все едно не сте чели, гледали за секти

Според мен е грешка да се търси рацио там, където липсва...

# 50 495
..За Ивей и другите дори нищо не се е чуло.

Това ме подсети да питам ннещо: когато Калушев е водил Александър и Леон в Непал, е било с религиозна цел. С каква цел Ивайло Иванов е развозвал 7 годишния Леон сам из половин Европа? За да му показва еленчета? Това дори Ягодка не го вярват, сигурна съм.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 22:21 от Florecita*

# 50 496
Според мен не бива да се забравя, че екзитът е бил стартиран два месеца по-рано според времето на закриване на сайтовете. И това съвпада с поканата момичето да им гостува. Имало е план, свързан с нея, не знам какъв, но  този план се е провалил заради принудата да бъде върната обратно. Та дори планът да е бил "да й се помогне" - както те си разбират помощта...

# 50 497
  • у дома...
Питам се и още нещо. При сбогуването тримата изглеждат спокойни, дори имаше смях, а вечерта когато Ивей вървеше към гаража или където и да е съпроводен и го виждаме с изгорените/скъсани панталони, ми се струва, че репликата "знаеш ли колко ми пука, знаеш ли колко ми пука" я казва много напрегнато и ядосано, като притиснат от обстоятелства човек.
Това преди или след престрелката с четиримата килъри се случва? Нали имало престрелка с един смъртно ранен? Значи първо се разхождат с килърите напред назад, говорят си някакви неща и в един момент почва престрелка трима срещу четирима.  Как точно си го представяте това?

# 50 498
Деян напусна страната още преди втория брифинг, кмета изчезна напълно от картинката. Бабата от Гинци някак представи общо страха на хората от региона..Полицията пази незнайно защо пет месеца местопрестъпление на самоубийци...Много повече от една целувка е тригър на това нещо..

Не съм гледала интервюто с бабата от Гинци, но сериозно, на какво очаквате да повярват възрастните хора?
Моята баба, ако започна да и обяснявам, че Гошо е будист, учи други деца да следват своите духовни търсения и може би още нещо, жената ще се хване за главата и ще пита "Какво е то туй будист".
Виж, ако и кажа, че мафията ги е убила, веднага ще разбере и ще го приеме.
И това без да има дори минимално понятие за случая.

# 50 499
За първи и последен път Калушев иска да помогне на момиче. Не е малко дете, не е момче. Защо момиче? Хижата изобщо не е място, където да живее момиче, само с мъже и момчета. А и тя е голяма, тийнейджърка.

Колкото и това да е ядосало някого, чак пък шест трупа. Освен ако са ги заплашили, че всичко, ама всичко ще бъде скоро в новините.
Е как защо момиче. То в смс са си пише" в нейна  чест". На мен ми звучи, след запознаване с персонажите, като жертвоприношение.

# 50 500

И в двете съобщения Калушев говори в множествено число-“Изморихме се”. Правили са нещо или са се надявали на определен резултат, но поради една или друга причина не им се е получило. В другото съобщение също говори за себе си и за групата си. Може да са били притиснати от предстоящо разкритие и да са предпочели пред публичен позор просто да си отидат и да се преселят на по-доброто място.

# 50 501
  • София
Става дума за нарцистичен срив, не за обикновена ревност. Калушев е имал сериозни вътрешни проблеми и консортите му са обекти, които да отразяват неговата изключителност и значимост. Той трябва да е винаги на първо място за тях и те да му се възхищават и да му се подчиняват безусловно.

Срив обаче не се планира, нали... Той е раз-прас!
Карам го по усет само.
Какво имаш предвид? Никой не планира да изпадне в психологическа криза, просто изпада.

# 50 502
Става дума за нарцистичен срив, не за обикновена ревност. Калушев е имал сериозни вътрешни проблеми и консортите му са обекти, които да отразяват неговата изключителност и значимост. Той трябва да е винаги на първо място за тях и те да му се възхищават и да му се подчиняват безусловно.

Карам го по усет само.
Какво имаш предвид? Никой не планира да изпадне в психологическа криза, просто изпада.

Тогава не планираш. Колиш и бесиш. Това е обмислено

# 50 503
Според самия Калушев момичето е тригъра. Според момичето и баща му в Българи не се е случило нищо особено. Опитвам се да си обясня какво може да е станало.
Другият вариант е момичето и бащата да лъжат и разследващите да са достатъчно безхаберни, че да не притиснат и разчепкат повече.

Ще го кажа по друг начин. От гледна точка на Калушев Алекс му е изневерил с момичето. Като за това и една целувка би била достъчна в неговото състояние... На фона на всичко останало, това наистина може да е било "капката".

Не вярвам. Моделът за подмяна на момчетата не предполага сексуална ревност. Алекс е бил за подмяна вече. А и Деян е с жена, а му е близък. Валери след целувката е останал, просто не е бил послушен.

Усещане, че не държи юздите - да. Но ревност не.

Така де, ... в не твърдя, че е само сексуална ревност. А че губи контрол, губи "вярност", а и малко сексуална ревност никак не е изключена.

Перфектно казано!

# 50 504
  • София

Карам го по усет само.

Тогава не планираш. Колиш и бесиш. Това е обмислено
Е то това е и направил - колил и бесил, но по негова схема и героично напуснал неоценяващия го свят като си взел принадлежащите му спътници.

Общи условия

Активация на акаунт