Отговори
# 50 535
  • София
Наредихте ги "роднина-милиционер" и един остана излишен ли Joy ...
Да пуснем анкета: трябва ли да се търси рационалност у ИК...
В никакъв случай  -  при толкова диагнози от форумният психолог или  май психиатър ли беше..:
*деструктивен, патологичен култ!
*тежка психопатична нарцистична проблематика!
*злокачествен нарцисизъм!
*равносметъчно (биланцирано) разширено самоубийство!
*психически срив с депресивна декомпенсация!
*споделена психоза!
* садизъм !

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 00:39 от мързеливка

# 50 536
Joy спомням си обяснението. Мокрите пелети лесно се самозапалвали.
И коментарът: кажи фирмата за да си купя и аз.
В интерес на истината когато пелетите са мокри или влажни, има опасност да се самовъзпламенят. Но не с такъв, силен огън, а по-скоро като тлеене. Затова хората, които се отопляват с пелети, ги съхраняват на сухо място, във фабричната опаковка. Всеки ползваш ги го знае това. И не малко са го научили по трудния начин.
Ползват се и за котешка тоалетна пелетите.
Не ми се мисли какви инциденти могат да станат

# 50 537
Историята за среща на чешмата за торба цимент не беше ли с основен извод, че Деян е знаел, че Калушев и момчетата са се върнали от морето, а после излъгал Ралица, че още са там?
За подписаните от Деян, но подготвени от друг показания, няма как да стане, защото е бил с адвокат и тук в темата бях чела, че е адв.Лулчева. Няма как тя (или друг адвокат) да допусне клиентът да се подписва под чужди думи.

Тоя довод ние си го имаме отдавна, много преди Ралица да измисли торби с цимент и чешми. Аз съм сигурна, че Деян не я е искал там. Чуйте интервюто, тя самата го казва: "казах на Деян, че тръгвам към хижата, а той ми каза нямаш работа тук" (цитирам по спомен, но това, че няма работа там го помня!).

# 50 538
В никакъв случай  -  при толкова диагнози от форумният психолог или  май психиатър ли беше..:
*деструктивен, патологичен култ
*тежка психопатична нарцистична проблематика
*злокачествен нарцисизъм
*равносметъчно (биланцирано) разширено самоубийство
*психически срив с депресивна декомпенсация
*споделена психоза

Те такива са диагнозите на психо специалистите. Аз лично също трудно ги различавам. Но със сигурност Калушев е с диагноза. Башар, малки деца, Топлофикация, спасява света. Пара да пада, слава да има.

Сега честно - украинските килъри с Ботев по- достоверно ли ти е?

Аз се чувствам много тъпа в този случай. Даже тайно завиждам на самочувствието на някои от участващите в темата. То едно няма да се връзва с другото. В нито една версия.

# 50 539
Историята за среща на чешмата за торба цимент не беше ли с основен извод, че Деян е знаел, че Калушев и момчетата са се върнали от морето, а после излъгал Ралица, че още са там?
За подписаните от Деян, но подготвени от друг показания, няма как да стане, защото е бил с адвокат и тук в темата бях чела, че е адв.Лулчева. Няма как тя (или друг адвокат) да допусне клиентът да се подписва под чужди думи.

Тоя довод ние си го имаме отдавна, много преди Ралица да измисли торби с цимент и чешми. Аз съм сигурна, че Деян не я е искал там. Чуйте интервюто, тя самата го казва: "казах на Деян, че тръгвам към хижата, а той ми каза нямаш работа тук" (цитирам по спомен, но това, че няма работа там го помня!).
Ами няма работа там. Хижата е вече изгоряла, труповете са намерени.

# 50 540
В никакъв случай  -  при толкова диагнози от форумният психолог или  май психиатър ли беше..:
*злокачествен нарцисизъм
*споделена психоза

Точно така, Мързеливке! Най-после сте разбрала за какво става дума в  свръхкомплексния психиатричен случай “Калушев”. И вече даже сте подготвена с терминологията, която ще прочетете в дългоочакваната от всички психологично-психиатрична експертиза.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 00:20 от Баба Дали

# 50 541
  • my own world....
В интерес на истината когато пелетите са мокри или влажни, има опасност да се самовъзпламенят. Но не с такъв, силен огън, а по-скоро като тлеене. Затова хората, които се отопляват с пелети, ги съхраняват на сухо място, във фабричната опаковка. Всеки ползваш ги го знае това. И не малко са го научили по трудния начин.
Значи КОТКАТА е запалила пожара, затова я няма! Хукнала през Връшка чука и изчезнала, за да не й търсят отговорност

# 50 542
Значи КОТКАТА е запалила пожара, затова я няма! Хукнала през Връшка чука и изчезнала, за да не й търсят отговорност
Не виждам защо и да не ги е натопила преди това.

# 50 543

Тя и на морето няма работа, защото те отдавна не са там, ама Деян я праща. За зелен хайвер.

# 50 544

Тя и на морето няма работа, защото те отдавна не са там, ама Деян я праща. За зелен хайвер.
Това,, когато допуснеш, че Деян е знаел, че не са там.

# 50 545
Ами то толкова движение във всякакви посоки се разиграха с тази чешма за този цимент, че може и да не съм разбрала правилно. Струва ми се, че това беше идеята тогава - да се докаже, че Деян е знаел, но е дезинформирал Ралица.

# 50 546
Имах нуждата да си опресня хронологията на движението на кемпера преди Петрохан.
Ако приемем официалната хронология от парламентарното изслушване, има един доста голям прозорец, в който няма публично оповестени засичания на кемпера.
30 януари, 08:50 – OMV Бургас
30 януари, около 12:00 – Лукойл на АМ "Тракия" край Ихтиман.
След това момичето е оставено в София.
31 януари, 13:53 – кемперът е засечен от АПИ на прохода Петрохан.
Около 14:02 – пристига при хижата.
Тоест между около 12:00 ч. на 30 януари и 13:53 ч. на 31 януари има приблизително 26 часа, за които публично не са оповестени други засичания.
Това означава ли, че са прекарали цял ден в София? Каква е логиката? Кой къмпингува в София? Какво са правили?
След Ихтиман маршрутът до София е около час. Ако са били там около 12:00, вероятно са пристигнали в София в ранния следобед, оставили са момичето и след това няма публично известни данни за движението на кемпера до следващия ден. какво точно е правила групата в този приблизително 26-часов период?
Публично до момента институциите не са дали подробна реконструкция на този интервал. А имам силно усещане, че някъде в този интервал + дните в село Българи е тригъра...
Да не говорим, че пристигат в Българи на 27 януари... Кой ще бие пътя от Петрохан до Странджа за 2-3 дена престой? По официалните показания на Теа и баща и', тя имала ангажимент. Ама цялата работа понамирисва. Ако ще биеш този целия път с това момиче, няма ли да свериш часовника с родителите и'? Какъв е този ангажимент, внезапно изникнал, който не се споменава с конкретика в показанията? И бащата използва преизказно наклонение в показанията. "Те дори са ходили на морето"??? И това с поспешното връщане на багажа. Явно не са имали предварителна уговорка, че тя трябва да се е прибрала до тогава. И поспешно и' се връщат вещите, всякаш повече тя няма да се връща там. А е била от 16 януари в хижата. И изведнъж рязко се прибира и рязко трябва да и' бъдат върнати парцалките незабавно?Много е гнило там...

# 50 547
  • София
*злокачествен нарцисизъм
*споделена психоза

Те такива са диагнозите на психо специалистите. Аз лично също трудно ги различавам. Но със сигурност Калушев е с диагноза. Башар, малки деца, Топлофикация, спасява света. Пара да пада, слава да има.

Сега честно - украинските килъри с Ботев по- достоверно ли ти е?

Аз се чувствам много тъпа в този случай. Даже тайно завиждам на самочувствието на някои от участващите в темата. То едно няма да се връзва с другото. В нито една версия.
Не,  никога не съм подкрепяла теориите  за златото на Вълчан, украинските килъри и пр.Но  ще кажа, че всички останали филмарски фантазии  на подкрепящите сарафовата версия  ги надминават  в пъти.
А специално днешният ден е паметен в това отношение.
Взех си пуканки,  докато чета пред компа.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 01:04 от мързеливка

# 50 548
Въобще не се знае докзано ли е достатъчно категорично кой с кое оръжие е стрелял. Няма открити никакви отпечатъци, поне според изнесената информация.
Същото положение е май и за Околчица.
Уж са стискали оръжията здраво, за да произведат изстрел и да се самоубият, но няма никъде отпечатъци?
Отпечатъците лесно се заличават, ако оръжието е ползвано от някой с ръкавици, а доколкото знаем, жертвите са нямали такива.

Липсата на отпечатъци по оръжията си е направо доказателство за убийство. Защото е възможно или ако са държани с ръкавици или ако са почиствани постфактум, като и двете са невъзможни при самоубийство.

# 50 549
  • София
*злокачествен нарцисизъм
*споделена психоза

Точно така, Мързеливке! Най-после сте разбрала за какво става дума в  свръхкомплексния психиатричен случай “Калушев”. И вече даже сте подготвена с терминологията, която ще прочетете в дългоочакваната от всички психологично-психиатрична експертиза.
Грешно  сте разбрала Бабо Дали, просто дадох пример за хаотична вербална хиперактивност от психиатрични термини.

Общи условия

Активация на акаунт