Отговори
# 50 670
  • София
Съвсем кратки мои разсъждения - ВТ, Безухановки и другите спонсори /имаше ли и други доблестно излезли?/ похвалиха и защитиха групата. Оправдаха така дадените пари /за добри дела дадени/, че иначе става неприятно да си признаят, ако са били за нечисти цели. Тодоров и той в техния отбор на спонсорите, но играе обратна игра - нападението е най-добрата защита, обвинява групата в черни магии, за да не го свързват с нея /върл противник им е за пред зяпналата публика, никой няма и да помисли, че ги е спонспорирал/.

Аз още не съм  разбрала, откъде е тази информация, че Тодор Тодоров е дарявал пари на петроханци.
Не ми прилича на такъв човек. Парите са важни  за него, пък и не е някой  с възможности.
Скоро го слушах при Тото/ май беше/ , че детската му мечта е била да бъде пенсионер, като баба си.
Да си седи в къщи, да няма никакви отговорности и да идва пощальона  да му носи парите за пенсията.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 15:57 от мързеливка

# 50 671
За Ивей също казаха, че не са засегнати жизнено важни органи, предимно лицето е отнесено.
Ама нищо де

# 50 672
А кои са тези наследници, които приемат хижата? Наследникът не е ли само един?

# 50 673
За ръцете на Ивей доц. Александров казва:
Цитат
доц. Александров посочи, че се касае за силно обгорени ръце, със свлечен епидермис и затова е необходимо повече време за изготвяне на експертизите.
Мисля си, че е възможно Ивей да се е опитвал да освободи кучетата от пожара, затова да е така обгорял. На видеата си личи, че ги обича много и също така той е бил от малкото хора, на които са се подчинявали.
Ако някой го е причакал там, за да 'спаси' кучетата, това би обяснило гилзите по стълбите към втория етаж и долу, разпиляните оръжия, заредени с патрони в едно от помещенията.

# 50 674
"За пръв път близките на загиналите влязоха в х. ''Петрохан'' (видео)"

https://offnews.bg/obshtestvo/za-prav-pat-blizkite-na-zaginalite … YrjpdaIO8OtaxOm2Q

# 50 675
Ако не бъркам, Калушев е водил Алекс и Леон в Непал. Ивей пък ги е водил в Италия.
Ако първото може да се обясни с будизма, как да обясним второто. Хваща две чужди деца Ивей и ги води на екскурзия, от какъв зор. Много странно ми е и на мен.
Двамата главни развеждат деца насам-натам по света. И после същите двама с отнесени глави.
Мисля, че около Леон се крие мистерията. И неслучайно той е споменат в смс-а на Калушев. Може би с момичето се е повторила същата ситуация като при Леон. Може би смс-ът подсказва на Майсторова къде да търси причината (или виновника), ако нещо се случи с Калушев. Това й е написал. Може би е усетил, че има вероятност и да не оцелее, поне да посочи защо ще умре.
Знаем, че Леон е от еврейската общност. Дали и момичето е било от същата общност...

# 50 676

https://offnews.bg/obshtestvo/za-prav-pat-blizkite-na-zaginalite … YrjpdaIO8OtaxOm2Q

Във видеото Владо Йончев потвърждава, че според него и според близките, на кадрите от хижата не били Пламен и Ивей, а други лица...
Значи те са в тежката конспирация, че МВР са рязали кадри, на които се вижда как пристигат украинските мафиоти. Но после са пуснали на цяла България да ги гледат как си съпровождат жертвите из двора.
Заседнали са много тежко във фазата на отрицанието и не знам дали може нещо да ги извади.

И явно Лулчева наистина е адвокатка на сектантите. Много грозно, че внасяше смут с изказванията си преди месеци, без да спомене, че е замесена в случая.

И Ралица пак приотизира сеира пред скръбта. Веднага да нахлуе с камерите.

# 50 677
Тия модерни шейни кога са ги ползвали...що техника, що чудо.

# 50 678
Ако не бъркам, Калушев е водил Алекс и Леон в Непал. Ивей пък ги е водил в Италия.
Ако първото може да се обясни с будизма, как да обясним второто. Хваща две чужди деца Ивей и ги води на екскурзия, от какъв зор. Много странно ми е и на мен.
Двамата главни развеждат деца насам-натам по света. И после същите двама с отнесени глави.
Мисля, че около Леон се крие мистерията. И неслучайно той е споменат в смс-а на Калушев. Може би с момичето се е повторила същата ситуация като при Леон. Може би смс-ът подсказва на Майсторова къде да търси причината (или виновника), ако нещо се случи с Калушев. Това й е написал. Може би е усетил, че има вероятност и да не оцелее, поне да посочи защо ще умре.
Знаем, че Леон е от еврейската общност. Дали и момичето е било от същата общност...

Ти май разкри истината. Поздравления!
https://m.youtube.com/watch?v=ARwtLpcr1F4&list=RDARwtLpcr1F4&sta … QsNCz0LjQu9CwoAcB

# 50 679
Е нали гилзите били индикация че са го чакали там
Пък не са го стреляли там
Тия гилзи да не са като люпки от семки докато са го чакали
Скрит текст:
Демек някой го стрелял от засада десетина пъти на стълбите, ама накрая трябвало с пушка под брадата и контролен в главата, че не са уцелили
То съвсем пълни измислици вече в тая тема
Кой е твърдял, че са го застреляли тогава?
Кой казва въобще, че ако е имало външни убийци е трябвало да ги убият веднага, или директно?
Може да са търсили нещо в тях и когато става ясно, че не е в тях, тогава да са решили да ги ликвидират, примерно?
Гилзите са индикация, че се е случило нещо форсмажорно вътре.
Тези гилзи нали са били патрони, преди да останат гилзи? Не е задължително да са изстреляни от оръжие, нали така обясниха.
Може да са били само разпилени.
Проектилите от гилзите никой не е обяснявал къде са, нали така?

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 17:02 от anonymiss

# 50 680
  • София

Много интересно, камерата изгоряла , а на моторните шейни  почти  срещу нея  -  нищо им няма.

# 50 681
Ох... там няма изгоряла камера. Изгорялата е на предния вход.
Една мистерия и взиране в записите и сериозен брой изписани постове стана ясна - отражение на стопове на паркирано ремарке.

# 50 682
Много интересно, камерата изгоряла , а на моторните шейни  почти  срещу нея  -  нищо им няма.
Тази камера не е изгоряла. Просто е свалена защото е доказателство.
Изгорялата е отзад, където са намерени телата.

# 50 683

Само на мен ли ми се струва, или е зрителна заблуда, че камерата от дадените записи записва от по-далеч, а не където ходи и казва, че била собственика на офнюз? Заради това ли Ралица първоначално твърдеше, че там няма камера? Странно.

# 50 684
ТТ в дневен ред :
Бил е част от разследването като външен експерт в самото начало за малко ,като идеята е била да се ангажират  за експертиза  за по -дълъг период ,но по една или друга причина -не са ангажирани.
Предполага ,че Деян е местил телата ,като под местене визира минимална намеса и грижа към труповете заради ,може би ,грозните и неестествени  пози постмортем(перефразирам и преразказвам)
Той е нямал комуникация с Деян и не е запознат с пълните му показания.
Би го попитал евентуално местил ли е труповете ,ако има възможност ,както и го бил призовал в едно интервю още в началото "Деяне ,върни се имаме още работа! " но го призовава като бай-Никой през интернеДа и на Деян му е през мексиканския крак точно...
Относно началната фаза в която според него реално е бил част от разследването споделя ,че най-големи трудности са срещнали при намирането на реални хора ,които са имали истински контакт с Калушев през последните години и не са роднини  и част от групата.Такива реално няма.
Един единствен пещерняк е разпитан ,имал е контакт последно миналата година и Калушев му казал ,че мозъка му е бил изпържен защото прекарал целенасочено много на брой часове в пещера под земята (не помни точно колко 300 или 3000)където заради тъмнината ,биологичния часовник и изолацията се отключват много психологически увреждащи процеси от които е трудно да се възстановиш.
Като цяло си личи ,че не е много запознат и другата част от интервюто са познати неща .Генка и Миролюба са по запознати и повече логика и психологичен анализ вложиха.
Някой от въпросите им към него предполагаха такова  ниво на познаване на случая ,че той просто не ги разбра .🙃
Иначе логичните неща как са били наистина хора които са помагали реално ,правили са добро впечатление ,Иво -високо интелигентен ,профи в рядка и ценна професия е привличал хора на високо ниво да  помагат финансово на добра воля.Не мисли ,че има нещо тайнствено в спонсорите ,споменава ,че е говорил и с тоя от Вип Секюрити за Калушев и това е обяснението.
Това се сещам ,много семпла информация ,нищо ново.
Ако се сетя нещо ще пиша пак ,но едно 10-15 минути накрая проспах .Не е два часа и половина,един час е .

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 16:55 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт