Отговори
# 50 700
"За пръв път близките на загиналите влязоха в х. ''Петрохан'' (видео)"

https://offnews.bg/obshtestvo/za-prav-pat-blizkite-na-zaginalite … YrjpdaIO8OtaxOm2Q

Само на мен ли ми се струва, или е зрителна заблуда, че камерата от дадените записи записва от по-далеч, а не където ходи и казва, че била собственика на офнюз? Заради това ли Ралица първоначално твърдеше, че там няма камера? Странно.

От какво разстояние изглежда записа зависи от фокусното разстояние на камерата с която е правен, очевидно телевизията и охранителната камера са с различно ф.р.
То ако такова нещо не знаеш, какъв е смисълът да се взираш в записите и да броиш снежинки и замъглявания

# 50 701
Виждал го преди две години ,ама не казва нито къде ,нито къде е виждал Дечо и Пламен като не е ходил на хижата.Не е знаел нито за децата ,които са живели постоянно с Калушев ,едното от 10 години ,нито го е разпитвал за будизма ...нищо не знае тоя сандал.Ралица и романтичните чуства към Калушев го водят за носа и пише ала бализми.
Като се сетя ,че му четях анализите и статиите ме е срам.

# 50 702
До Испания и и Италия, мисля че ходенията са свързани с рейнджърската организация. Имаше в страницата на НАКЗТ

Сам дядо Иво с многото пищаци и едно невръстно, 7 годишно хлапенце?
Тамън хич не ми се вижда достоверно, нито логично, за приемливо, камо ли нормално да не говорим. Между другото, за Испания за пръв път чувам. Аз знам за Италия и Франция.

# 50 703
До Испания и и Италия, мисля че ходенията са свързани с рейнджърската организация. Имаше в страницата на НАКЗТ

И Леон на 8 години пълноправен член на рейнджърската организация? По-скоро явно си е оставен на отглеждане и го водят с тях като собствено дете, без значение по каква работа

# 50 704
Мързеливка, многото гилзи са от престрелката. Ако са запазени в абсолютна цялост - значи са изстреляни от оръжия. Това важи и за металните (от пистолети и автоматични оръжия) и за пластмасовите (от ловни пушки). Но, щом ни пробутват, че са гърмели сами от огъня, то пластмасовите следва да са цъфнати и стопени, а металните по-скоро само деформирани и обгорели. Снимки нямаме, за да видим състоянието им.

# 50 705
Видеото от влизането в хижата поне показа мястото вляво, откъдето е тръгнал " силния запален от тях пожар", нито следи от огън, нито от опушване. Толкоз от  кадрите по твърдението, че сами са запалили огъня...

# 50 706

И Леон на 8 години пълноправен член на рейнджърската организация? По-скоро явно си е оставен на отглеждане и го водят с тях като собствено дете, без значение по каква работа
Някъде да съм писала, че присъствието на децата е защото са рейнджъри. Уточних само и единствено пътуванията с с какво биха могли да са свързани.

# 50 707
Това видео в Оффнюз колко минути е?
Иска ми се да го изгледам препубликувано, но започнаха преразказите по картинка и заради актуалността, да го изгледам. 😀, ако е кратичко.
На мен ми е чудно, при този изгорял покрив, толкова дъждове за 5 месеца, дали не е опасно да влизат вътре тълпите сеирджии.
Защото, освен сеир, в момента друго май не се произвежда.

# 50 708

И аз така мисля.
Уточнявам, във Франция от 7 до 11 окт 2024 г. е имало международен конгрес на рейнджърите, а НАКЗТ е редовен член (и към момента ги пише) https://medpan.org/sites/default/files/media/downloads/flyers_wrc_english.pdf

Според справката на МВР, цитирам "По данни от АИС – МВР децата Л. В. и А. М. са изведени от страната на 08.10.2024 г. през ГКПП „Калотина“ придружени от Ивайло Калушев и Николай Златков с кемпер Ролер Тим Кронос 290 М, рег. № CB7588KE. Същите се връщат в страната на 24.10.2024 г.
Не пише Ивей, Пламен и Дечо да са били в кемпера.

Аз вярвам повече на справката на МВР от спомените на млакия Л.В, 8 г. дете може да обърка неволно двама Ивовци.

# 50 709
Съвсем кратки мои разсъждения - ВТ, Безухановки и другите спонсори /имаше ли и други доблестно излезли?/ похвалиха и защитиха групата. Оправдаха така дадените пари /за добри дела дадени/, че иначе става неприятно да си признаят, ако са били за нечисти цели. Тодоров и той в техния отбор на спонсорите, но играе обратна игра - нападението е най-добрата защита, обвинява групата в черни магии, за да не го свързват с нея /върл противник им е за пред зяпналата публика, никой няма и да помисли, че ги е спонспорирал/.

Аз още не съм  разбрала, откъде е тази информация, че Тодор Тодоров е дарявал пари на петроханци.
Не ми прилича на такъв човек. Парите са важни  за него, пък и не е някой  с възможности.
Скоро го слушах при Тото/ май беше/ , че детската му мечта е била да бъде пенсионер, като баба си.
Да си седи в къщи, да няма никакви отговорности и да идва пощальона  да му носи парите за пенсията.
Свързан е с фирма, която им е най-големият дарител. Там нещо е възможно да са разменили шапките...

# 50 710
  • София

И аз така мисля.
Уточнявам, във Франция от 7 до 11 окт 2024 г. е имало международен конгрес на рейнджърите, а НАКЗТ е редовен член (и към момента ги пише) https://medpan.org/sites/default/files/media/downloads/flyers_wrc_english.pdf

Според справката на МВР, цитирам "По данни от АИС – МВР децата Л. В. и А. М. са изведени от страната на 08.10.2024 г. през ГКПП „Калотина“ придружени от Ивайло Калушев и Николай Златков с кемпер Ролер Тим Кронос 290 М, рег. № CB7588KE. Същите се връщат в страната на 24.10.2024 г.
Не пише Ивей, Пламен и Дечо да са били в кемпера.

Аз вярвам повече на справката на МВР от спомените на млакия Л.В, 8 г. дете може да обърка неволно двама Ивовци.
Има и друго пътуване в Европа на Леон - само с Ивайло Иванов, без Калушев. Имаше го в показанията на родителите на Леон.

# 50 711
  • София
Мястото, което посочи Вл. Йончев, че е била камерата, от която са записите, на тази снимка според Ралица от времето на ковида ,  няма камера. Така мисля. Може би после е монтирана.
Скрит текст:

# 50 712
Мястото, което посочи Вл. Йончев, че е била камерата, от която са записите, на тази снимка според Ралица от времето на ковида ,  няма камера. Така мисля. Може би после е монтирана.
Скрит текст:
На тази снимка Ники и Алекс / отляво на снимката, на хълбока/, носят ножове, Ивей разгащен.
Започвам и аз да броя снежинки.

А защо се прави разследване от кога е камерата, 2020 не е била, после е монтирана, а РА не я е виждала по съвсем проста причина.

# 50 713
Аз пък от видеото на Йончев разбрах защо толкова силно и ясно се чуваха разговорите им. Заради ехото и защото всъщност разстоянието между камерата и входа е малко. Камерата го увеличава.
Убийците може и да не са знаели за тази камера, затова са си ходили напред-назад спокойно.
На мен ми се струва, че е била някъде по-горе.
Може, ама там горе е гората вече.
Според мен е била върху тази подпорна стена.

# 50 714
Цитат
Ивей разгащен.
Сериозно ли? Аз също като ходя с тениски не ги "загащвам", какво говори това за личността ми?

Общи условия

Активация на акаунт