Отговори
# 50 835
  • Варна
Точно така, Vanne. Не разбирам какво пречи и на другият “отбор” да се позагледат в това и да обсъдим този факт, пък да си настояват пак за децата щом смятат.

# 50 836

И няма никакъв шанс животни да са уринирали? И какво като го е казал Владо Йончев? И той олекна с някои твърдения, а мислех, че може и да е обективен
Какви животни? Стига глупости. Нали е имало денонощна охрана на смени?
Дошла мечка и уринирала баш в хижата сигурно, докато дежуращите дремели в патрулката.
Сигурно животните са взели и книгите, и картините, да си украсят гората. Или са ги изяли.
Съчиненията добиват нови 'висоти'.
И парти с китара са си спретнали
Вие пишете глупости. Има такава възможност. Има лисици, вълци….. не сте ли били на хижи в гората, нощно времв се приближават и търсят храна. Изобщо не мисля, че патрулката е обикаляла в хижата и около хижата по тъмно. А и нали са имали проблем с канализацията, кво пречи тръбите да са изгорели и да е преливало отнякъде. За книги, картини, китари са ги взели. А защо, ще чакаме обяснение.

# 50 837
Очаквам на виртуалния протест акцент да е състоянието на хижата.
Но каквото и да излезе от протестните лаптопи, мълчанието на властите не говори добре за тях. Дори сега при провокациите от Бузов по Нова и “цирковете” (както от ягода нарекоха предаването на владението на хижата) никой не се е ангажирал официално с твърдение за приключване на разследването в някакъв срок. Логично е да спекулираме в такъв случай, че се чака предизборната кампания.
Може и да е така, но няма да е лъжа. Ако има такива, които са пили чайчета и брали боровинки. Лекували при Ламата. Правили дарения. Слагали чадърчета и замитали сигналите.

# 50 838

И няма никакъв шанс животни да са уринирали? И какво като го е казал Владо Йончев? И той олекна с някои твърдения, а мислех, че може и да е обективен
Дошла мечка и уринирала баш в хижата сигурно, докато дежуращите дремели в патрулката.
Сигурно животните са взели и книгите, и картините, да си украсят гората. Или са ги изяли.
Ако е дошла мечка, камо ли и с малко мече, какво значение има охраната? Мечките са защитен вид и двама полицаи просто няма какво да направят освен да кротуват в колата, докато тя се облекчи и си тръгне.

# 50 839
  • у дома...
Скрит текст:
Правилно предположих преди n на брой страници, че хижата ще бъде предадена на груба мазилка и така и стана. Не знам Ралица какво платено следствие ще води като от начало нещата са доста мътни, а първите часове са решаващи за събиране на доказателства. Аз вече се съмнавам и, че снимката с телата е истинска - уж случаен апокрифен кадър, уж bird се сдобили и не знам какво си и може и да е ИЗпусната уж, че  да се види, че няма други следи освен на Деян. Или нещо подобно. На кмета вярвам, но той вече като е влязъл преди него са ошетали вече и каквото и да е видял може и да не е първоначалната постановка. Така не знам какъв полезен ход ни остава, а на родителите съвсем. Направо гадаем. А пък на тези дето вярват като им казват, че “няма външна намеса” направо ден и нощ се чудя как е възможно. Да се вярва, че е имало нещо с децата е едно, а да вярваме, че са се изпозастреляли един друг знаем при какви обстоятелства на две групи е нещо съвсем различно.
Ето след колко време се възобновява и разследването за малък Тошко…Уж сам,пак на хижа…
Тодор Славков е бил в къща за гости в старозагорско село. Не в хижа.

# 50 840
Те горките сигурно си мислят , че някой е застанал на хижата и пред входа и 24 часа дава дежурства с оръжие на рамо , много ясно, че не са висяли пред хижата и са си влизали животни , умрял някой да я препикае , то може и лайняните им тръби да са издали багажа, нали са били неизправни.

# 50 841
  • София
6 месеца пазили хижата не се знае защо и какво толкова са изследвали и търсили там, но пък не се сетили да сложат една временна химическа тоалетна. Страшна мизерия, ако това е вярно, че са ползвали част от сградата за тоалетна.
Савов хубаво се шегуваше, да не заварят близките измазани стените, но те са решили проблема кардинално, направо са ги избили и премахнали.

Вярно е . Владо Йончев го каза.
При толкова гора наоколо, ама на - трябва  да е  вътре в хижата.
Мда... върволици от глигани, лисици, вълци и сърни  са направили пътека до хижата под зоркият поглед на полицаите.
Вие сериозно  ли ги твърдите такива небивалици !?

Абе май сериозно го твърдят. Добре, че групата се беше погрижила за популацията, сега твърдения за препикана хижа от животни нямаше да има.

# 50 842
Ако позволите, да ви върна към записите от нощта на убийството. Смятате ли в крайна сметка, че Ивей не е придружаван  от Дечо и Пламен като е със скъсания панталон. Гледах много пъти. Тези хора ми изглеждат с доста по-едро телосложение наистина. И думите, които произнася Ивей с толкова напрегнат и изнервен тон… Но мнооого е рязано там ,много….
Ivka, точно телосложението е друго. Тези двама имат по-набито телосложение като Ивей, а Дечо и Пламен са слаби и високи.
Освен това са облечени, а Ивей все едно е изкаран по дрехите, с които е бил вътре.
Ми не са високи. Горе долу всички са на един ръст. И не са си сменили дрехите Wink.     

# 50 843
Точно така, Vanne. Не разбирам какво пречи и на другият “отбор” да се позагледат в това и да обсъдим този факт, пък да си настояват пак за децата щом смятат.
Ами аз снощи пределно ясно се обосновах защо единият зад Ивей не е Пламен, но от вашият отбор отново ми докладваха и изтриха поста, знаете ли какво искате в крайна сметка?

# 50 844
Какво ли ровене е падало в тая библиотека месеци наред. Колко ли записки са очаквали да поизрежат и да ги метнат на кримипсихолози, психиатри и аналитици да ги препостват по медиите и в подкастовете...
Хижата е направо изтърбушена в някои части, другаде почти непокътната. Избирателно контролиран палеж. А покривът безупречно унищожен.
Леле, сега и пожарната излезна. че е подкупена от този влиятелен човек.
Смели са Бузов, ВЙ , които не ги е страх от него. От дарението да им изработят по еди медал за смелост и неподкупност. Няма как с поставени лица да не им са предлагали пари за мълчание от Оня.

# 50 845
  • София

Ако е дошла мечка, камо ли и с малко мече, какво значение има охраната? Мечките са защитен вид и двама полицаи просто няма какво да направят освен да кротуват в колата, докато тя се облекчи и си тръгне.

Е остава да разберем къде са се облекчавали охраната и криминалистите. Предполагам разменени места - животните в хижата, хората в гората.

# 50 846
# 50 847
  • София
Ако позволите, да ви върна към записите от нощта на убийството. Смятате ли в крайна сметка, че Ивей не е придружаван  от Дечо и Пламен като е със скъсания панталон. Гледах много пъти. Тези хора ми изглеждат с доста по-едро телосложение наистина. И думите, които произнася Ивей с толкова напрегнат и изнервен тон… Но мнооого е рязано там ,много….
Ivka, точно телосложението е друго. Тези двама имат по-набито телосложение като Ивей, а Дечо и Пламен са слаби и високи.
Освен това са облечени, а Ивей все едно е изкаран по дрехите, с които е бил вътре.
Ми не са високи. Горе долу всички са на един ръст. И не са си сменили дрехите Wink.     

Дали може да ни предоставиш изсветлена /доколкото е възможно/ снимка и на тримата вечерта при влизането в хижата след 'разходката '

# 50 848
Кой питаше за китарата - има такива за лява и дясна ръка. Тази китара от клипа в стаята за коя ръка е конкретно не знам, който разбира, може да погледне и да каже. Нали имаше твърдения че стрелеца бил левичар...
Доколкото си спомням, Ралица беше казала, че никой от петроханци не бил левичар.
За книгите - вероятно им трябват да си сглобят религиозната експертиза.
За урината сте казали всичко - животните са чакали на опашка да се изредят и са им дупкали билетчетата на входа.

# 50 849
Гледах пак полицаите които влизат (всъщност не влизат защото не са взели нищо за разбиване) и свалят камерите. Нямам думи за аматьорщината им и разговорите, които провеждат.
Но по-важно е как едва няколко часа след подаване на сигнала вече знаят, че издирват Калушев?

Общи условия

Активация на акаунт