Отговори
# 50 865
Правилно предположих преди n на брой страници, че хижата ще бъде предадена на груба мазилка и така и стана. Не знам Ралица какво платено следствие ще води като от начало нещата са доста мътни, а първите часове са решаващи за събиране на доказателства. Аз вече се съмнавам и, че снимката с телата е истинска - уж случаен апокрифен кадър, уж bird се сдобили и не знам какво си и може и да е ИЗпусната уж, че  да се види, че няма други следи освен на Деян. Или нещо подобно. На кмета вярвам, но той вече като е влязъл преди него са ошетали вече и каквото и да е видял може и да не е първоначалната постановка. Така не знам какъв полезен ход ни остава, а на родителите съвсем. Направо гадаем. А пък на тези дето вярват като им казват, че “няма външна намеса” направо ден и нощ се чудя как е възможно. Да се вярва, че е имало нещо с децата е едно, а да вярваме, че са се изпозастреляли един друг знаем при какви обстоятелства на две групи е нещо съвсем различно.
Ето след колко време се възобновява и разследването за малък Тошко…Уж сам,пак на хижа…

Не вярвате, че въобще хора се самоубиват ли? Малък Тошко защо да не го е сторил?

# 50 866
Правили са експертиза на кучетата и да - чува се как вият в агония, ужасно жестоко и тъжно е. Твърдят, че са умрели от задушаване и болка поради изгаранията. За куршуми никой директно не е отрекъл или казал - няма куршуми по тях или следи от стрелба в помещението където са били.  Доколкото си спомням се чакаха допълнителни експертизи за тях.

# 50 867
  • София
Причиних си Т Тодоров. Човекът е по-зле и от Бузов.
Толкова лъжи и инсинуации изрече. Някои направо бяха цитати от темата.
Стана ясно, че няма никаква информация.

# 50 868
Забелязвам, че доста хора имат желание да се търси нещо, което не съществува. Като няма следи, защо трябва да се търсят в опити да се намери нещо, което го няма?

# 50 869
Моля да престанете с подигравките за кой пик@л и ср@л в хижата.
Просто е имало неуважение от страна на полицаите към "хижата на педофилите".
С това са си показали отношението.
То като цяло разследването е "абе някакви там педофили и сбърканяци в гората се изпозастреляли, голяма работа".
И оттам нататък... подрънкваме на китара, сглобяваме клипчета, претупваме аутопсиите, държим телата докато се разложат, развъртаме роднините, и накрая опик@ваме и осир@ме хижата.
То е толкова очебийно всичко, че не им прави чест.

# 50 870
  • София
Правили са експертиза на кучетата и да - чува се как вият в агония, ужасно жестоко и тъжно е. Твърдят, че са умрели от задушаване и болка поради изгаранията. За куршуми никой директно не е отрекъл или казал - няма куршуми по тях или следи от стрелба в помещението където са били.  Доколкото си спомням се чакаха допълнителни експертизи за тях.

Благодаря, аnonymiss!

Когато Ралица казваше, че показаната стая не е на ИК, а на Ивей, много се писа тук, че тя иска да прехвърли вината на Ивей. Сега, покрай липсващата библиотека, няма подобна  реакция тук.

# 50 871
Забелязвам, че доста хора имат желание да се търси нещо, което не съществува. Като няма следи, защо трябва да се търсят в опити да се намери нещо, което го няма?
Защото ,ако търсят ,може да намерят.

# 50 872
То като цяло разследването е "абе някакви там педофили и сбърканяци в гората се изпозастреляли, голяма работа".
И оттам нататък... подрънкваме на китара, сглобяваме клипчета, претупваме аутопсиите, държим телата докато се разложат, развъртаме роднините, и накрая опик@ваме и осир@ме хижата.

Искате да уважават Калушев ли? Не са длъжни.

# 50 873
Кучетата кога последно са навън? Освен при сбогуването, след това виждат ли се някъде?

# 50 874

Точно заради това ще има дела като стой та гледай.
Заради явното неуважение и оклеветяване преди да е доказано каквото и да е било.
Защото утре може някой от нас да бъде на мястото на тези хора. Не е само Калушев, още пет човека са. И Алекс в това число.
Но аз като гледам майки тук как преливат от злорадство, не ми е хич чудно горното.

# 50 875
  • Варна
Не, не се виждат повече кучетата.
Какво разбираме под “външна намеса”, влизане с взлом, кичур коса, убийство с личното оръжие на убиеца, предполагам?

# 50 876
Защото ,ако търсят ,може да намерят.

Нека търсят, като имат желание. Но да не се правят на интересни, като не разполагат с нищо.

# 50 877

Точно заради това ще има дела като стой та гледай.
Заради явното неуважение и оклеветяване преди да е доказано каквото и да е било.
Защото утре може някой от нас да бъде на мястото на тези хора. Не е само Калушев, още пет човека са. И Алекс в това число.
Но аз като гледам майки тук как преливат от злорадство, не ми е хич чудно горното.

Към момента Калушев е единствения сочен като виновен за цялата тази драма. Лично аз не го уважавам. Отвращавам се от него. Вие, както искате.

# 50 878
Кучетата кога последно са навън? Освен при сбогуването, след това виждат ли се някъде?

След като камерата се активира при движение, защо няма записи как са прибрани кучетата?!

# 50 879
Не, не се виждат повече кучетата.

Ето това ми е странно. Когато тече сбогуването, кучетата са още навън, нали така? След това Николай вече го няма в хижата. Калушев пък съвсем. Кой ще посмее да доближи злото куче, че и да го качва по стаите да го затваря? Това хич не се връзва с никоя версия.

П.П. Шокк, тъкмо писах. Всичко с кучетата ми е много странно.

Общи условия

Активация на акаунт