Отговори
# 50 880
  • София
Забелязвам, че доста хора имат желание да се търси нещо, което не съществува. Като няма следи, защо трябва да се търсят в опити да се намери нещо, което го няма?
Защото ,ако търсят ,може да намерят.

Нека търсят, като имат желание. Но да не се правят на интересни, като не разполагат с нищо.

Как нищо. То ако всичко изнесено, казано, начини на действие първите дни, /не/търсенето на кемпера, записите,  не е нищо. Ако всичко беше ок в тези действия нямаше да търсим.

# 50 881
  • Варна
Моля да престанете с подигравките за кой пик@л и ср@л в хижата.
Просто е имало неуважение от страна на полицаите към "хижата на педофилите".
С това са си показали отношението.
То като цяло разследването е "абе някакви там педофили и сбърканяци в гората се изпозастреляли, голяма работа".
И оттам нататък... подрънкваме на китара, сглобяваме клипчета, претупваме аутопсиите, държим телата докато се разложат, развъртаме роднините, и накрая опик@ваме и осир@ме хижата.
То е толкова очебийно всичко, че не им прави чест.

Искате да уважават Калушев ли? Не са длъжни.
Точно заради това ще има дела като стой та гледай.
Заради явното неуважение и оклеветяване преди да е доказано каквото и да е било.
Защото утре може някой от нас да бъде на мястото на тези хора. Не е само Калушев, още пет човека са. И Алекс в това число.
Но аз като гледам майки тук как преливат от злорадство, не ми е хич чудно горното.
Vanne, те хич не се виждат да са ничие място, понеже си мислят, че се случва само ако си оставиш децата, изглежда ,а те нали няма… Не им идва на ума,че ако утре министерски син не дай си Боже причини някой инцидент с участник детето им и минат през тази мелачка като им обяснят накрая, че няма виновни и по непредпазливост,ама не бил той,ама автомобила бил откраднат същата нощ от някой  и тук и онуй и тогава ще го усетят.С цялата си тежест.

# 50 882
6 месеца пазили хижата не се знае защо и какво толкова са изследвали и търсили там, но пък не се сетили да сложат една временна химическа тоалетна. Страшна мизерия, ако това е вярно, че са ползвали част от сградата за тоалетна.
Савов хубаво се шегуваше, да не заварят близките измазани стените, но те са решили проблема кардинално, направо са ги избили и премахнали.

Вярно е . Владо Йончев го каза.
При толкова гора наоколо, ама на - трябва  да е  вътре в хижата.
И няма никакъв шанс животни да са уринирали? И какво като го е казал Владо Йончев? И той олекна с някои твърдения, а мислех, че може и да е обективен
Мда... върволици от глигани, лисици, вълци и сърни  са направили пътека до хижата под зоркият поглед на полицаите.
Вие сериозно  ли ги твърдите такива небивалици !?

Абе май сериозно го твърдят. Добре, че групата се беше погрижила за популацията, сега твърдения за препикана хижа от животни нямаше да има.
Нищо не се твърди, защото никой нищо не е видял. Общо взето цялата е тема е в предположения. Та, моето е или животни или прогнилата им канализация, която е връщала-има голяма вероятност тръбите да са деформирани от пожара  и да пропуска.

# 50 883
Моля да престанете с подигравките за кой пик@л и ср@л в хижата.
Просто е имало неуважение от страна на полицаите към "хижата на педофилите".
С това са си показали отношението.
То като цяло разследването е "абе някакви там педофили и сбърканяци в гората се изпозастреляли, голяма работа".
И оттам нататък... подрънкваме на китара, сглобяваме клипчета, претупваме аутопсиите, държим телата докато се разложат, развъртаме роднините, и накрая опик@ваме и осир@ме хижата.
То е толкова очебийно всичко, че не им прави чест.

Искате да уважават Калушев ли? Не са длъжни.
Точно заради това ще има дела като стой та гледай.
Заради явното неуважение и оклеветяване преди да е доказано каквото и да е било.
Защото утре може някой от нас да бъде на мястото на тези хора. Не е само Калушев, още пет човека са. И Алекс в това число.
Но аз като гледам майки тук как преливат от злорадство, не ми е хич чудно горното.

Ами не, никой от нас няма да е мястото на тези хора. Защото сме обикновени тулупи бай ганьовци със семейства и професии, без аяуаски в мазета и чужди момченца с плитки. И ако бъдем убити и полицията почне да ни проучва, първото нещо, на което се натъкне, няма да са сигнали за секта и педофилия.
Не знам до кога ще продължаваме да обсъждаме скай дарма сектата все едно са обикновени средностатистически хора с малко по-алтернативен начин на живот....
Това тяхното мирише подозрително от километри. И няма никакво координирано очерняне. Те сами са избрали да живеят по този начин.

# 50 884
Не, не се виждат повече кучетата.

Ето това ми е странно. Когато тече сбогуването, кучетата са още навън, нали така? След това Николай вече го няма в хижата. Калушев пък съвсем. Кой ще посмее да доближи злото куче, че и да го качва по стаите да го затваря? Това хич не се връзва с никоя версия.

П.П. Шокк, тъкмо писах. Всичко с кучетата ми е много странно.
Хайде, хайде, кой е прибирал бялото куче, докато са били на другата къща. Ивей е прибирал и разхождал това куче. ВЙо го потвърди тази сутрин във второто видео.

# 50 885
Въпрос към гледалите Тодоров в Дневен ред - някой чу ли, че Майсторова е пратила съобщението на Деян на следващата сутрин? Не ми се търси сега, но така чух. Т.е. и тя, и Деян получават съобщенията от Калушев вечерта, притеснили се, но на следващата сутрин тя му се обажда. За мен това е ново и се чудя в предаването ли всички сгрешиха, или преди неправилно е казано, че Майсторова е помолила Деян още вечерта да отиде.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 13:40 от Mama xxl

# 50 886
Кучетата кога последно са навън? Освен при сбогуването, след това виждат ли се някъде?

След като камерата се активира при движение, защо няма записи как са прибрани кучетата?!

Черното се прибира с тримата или там, който беше последно излязъл. Бялото-нали камерата е изгоряла, как да ни покажат?

# 50 887
Странно е, че издирват САМО него. Няма как за няколко часа да са разбрали колко човека е имало, има ли, няма ли външна намеса.
Освен това като видиш три простреляни човека в главите, може да предположиш, че е отвлечен, убит и т.н.
Странно е, че го търсят като заподозрян и то с насмешка.
Е нали Майсторова е съобщила на полицията за полученото от нея прощално съобщение и че на всички са им били изключени телефоните. Също и Деян.
Какво странно има че го издирват и че ситуацията сочи към самоубийство?
Ако някой от близките е крил или отричал, че с него има и чуждо дете, това е отделен въпрос.

# 50 888
  • у дома...
Животните предпочитат да пикаят в природата и да си маркират територията.
Умряла мечката да влезе в изгоряла хижа, че й се припикало.

Друго мен ми дойде наум снощи след като изгледах клипа. Че не чувах кучетата. Те към момента, в който обикалят тримата би трябвало да са живи. И да лаят. Кучетата усещат миризми на километри, трябва да са подушили чужди хора, своите хора в беда, дим от пожар. Трябваше да се скъсват от лай там горе. Защо ли не се чуват.
Защото явно няма чужди хора.

# 50 889
  • София
Забелязвам, че доста хора имат желание да се търси нещо, което не съществува. Като няма следи, защо трябва да се търсят в опити да се намери нещо, което го няма?

Темата е  "Шокиращо масово самоубийство или убийство в Петрохан - какво знаем и какво липсва".

Предложете на модератор да  остави само първата част от заглавието  -  да стане "Шокиращо масово самоубийство" и да приключваме.
Няма следи, всичко е ясно. Даже няма нужда изобщо от тема, Сарафов, жълтите медии, разните психолози   и разследващите всичко ни изясниха.
Закривай !

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 16:27 от мързеливка

# 50 890
Странно е, че издирват САМО него. Няма как за няколко часа да са разбрали колко човека е имало, има ли, няма ли външна намеса.
Освен това като видиш три простреляни човека в главите, може да предположиш, че е отвлечен, убит и т.н.
Странно е, че го търсят като заподозрян и то с насмешка.
Е нали Майсторова е съобщила на полицията за полученото от нея прощално съобщение и че на всички са им били изключени телефоните. Също и Деян.
Какво странно има че го издирват и че ситуацията сочи към самоубийство?
Ако някой от близките е крил или отричал, че с него има и чуждо дете, това е отделен въпрос.

Майсторова и тя недоумяваше как можело униформени да отидат да разпитват съседите и във входа и да претърсват жилището и.

# 50 891
Гледах пак полицаите които влизат (всъщност не влизат защото не са взели нищо за разбиване) и свалят камерите. Нямам думи за аматьорщината им и разговорите, които провеждат.
Но по-важно е как едва няколко часа след подаване на сигнала вече знаят, че издирват Калушев?
Разбира се, че знаят. Деян е казал какво е видял в обаждането. Обходили са с дрон първо, после идва специалния отряд. Явно никога не сте виждала полицаи и спец отряди на живо в акция. Не само в България, а и в чужбина нямат нищо общо с филмите. Говорят си съвсем нормално, даже се майтапят, без значение каква е ситуацията.

# 50 892
Въпрос към гледалите Тодоров в Дневен ред - някой чу ли, че Майсторова е пратила съобщението на Деян на следващата сутрин? Не ми се търси сега, но така чух. Т.е. и тя, и Деян получават съобщенията от Какушев вечерта, притеснили се, но на следващата сутрин тя му се обажда. За мен това е ново и се чудя в предаването ли всички сгрешиха, или преди неправилно е казано, че Майсторова е помолила Деян още вечерта да отиде.

По мой спомен, такава е фактологията със съобщенията от самото начяло. Вечерта стела пита "жив ли си?", не получава отговор и чак на сутринта се свързва с Деян, който съобщава, че и той има подобно съобщение.

# 50 893

Друго мен ми дойде наум снощи след като изгледах клипа. Че не чувах кучетата. Те към момента, в който обикалят тримата би трябвало да са живи. И да лаят. Кучетата усещат миризми на километри, трябва да са подушили чужди хора, своите хора в беда, дим от пожар. Трябваше да се скъсват от лай там горе. Защо ли не се чуват.

# 50 894

Дивите животни влизат навсякъде и пикаят навсякъде,  в Канада мечките обикалят по тъмно по дворовете и тарашат кофите за буклук. В Англия лисиците правят това. Та, влизат навсякъде и правят всичко. А кучетата не лаят, защото не е имало чужди хора. По-късно се чуваха да вият в записите, когато дима и пожара стига до горе

Общи условия

Активация на акаунт