Отговори
# 50 895
Въпрос към гледалите Тодоров в Дневен ред - някой чу ли, че Майсторова е пратила съобщението на Деян на следващата сутрин? Не ми се търси сега, но така чух. Т.е. и тя, и Деян получават съобщенията от Какушев вечерта, притеснили се, но на следващата сутрин тя му се обажда. За мен това е ново и се чудя в предаването ли всички сгрешиха, или преди неправилно е казано, че Майсторова е помолила Деян още вечерта да отиде.

По мой спомен, такава е фактологията със съобщенията от самото начяло. Вечерта стела пита "жив ли си?", не получава отговор и чак на сутринта се свързва с Деян, който съобщава, че и той има подобно съобщение.

Намерих от коя минута в Дневен ред М.Бенатова пита за съобщението - 27:00.

Блгодаря, Notamama! Явно е моя грешка, но назад в темата се обсъждаше защо Деян не е тръгнал към хижата още вечерта, щом и той, и Майсторова били притеснени и тя го помолила да отиде.

# 50 896
Не, не се виждат повече кучетата.

Ето това ми е странно. Когато тече сбогуването, кучетата са още навън, нали така? След това Николай вече го няма в хижата. Калушев пък съвсем. Кой ще посмее да доближи злото куче, че и да го качва по стаите да го затваря? Това хич не се връзва с никоя версия.

П.П. Шокк, тъкмо писах. Всичко с кучетата ми е много странно.
Хайде, хайде, кой е прибирал бялото куче, докато са били на другата къща. Ивей е прибирал и разхождал това куче. ВЙо го потвърди тази сутрин във второто видео.

Тоест, поредната лъжа на Ралица, че само Николай е можел да се оправя с бялото куче, така ли се оказва?

Въпрос към гледалите Тодоров в Дневен ред - някой чу ли, че Майсторова е пратила съобщението на Деян на следващата сутрин? Не ми се търси сега, но така чух. Т.е. и тя, и Деян получават съобщенията от Какушев вечерта, притеснили се, но на следващата сутрин тя му се обажда. За мен това е ново и се чудя в предаването ли всички сгрешиха, или преди неправилно е казано, че Майсторова е помолила Деян още вечерта да отиде.

По мой спомен, такава е фактологията със съобщенията от самото начяло. Вечерта стела пита "жив ли си?", не получава отговор и чак на сутринта се свързва с Деян, който съобщава, че и той има подобно съобщение.

Момент, момент! Тогава защо 3000 страници умуваме защо Деян не е отишъл още вечерта, че и му се намират 1000 извинения - то сняг, то вериги нямал, то колата му не била "джип" (че даже и няколко страници нищихме що е то "джип" и има ли почва у нас?! И 5 месеца и 3000 и кусур страници по-късно, Майсторова никога не се е обаждала на Деян да ходи вечерта?!

# 50 897
  • при Arctic Monkeys
Оле, наистина ли мислят някои , че могат да са на мястото на Калушев и ко? Може да сте жертва на пътя, както всеки от нас, това може. Но за това никой не истеризира и не се притеснява, няма протести, нищо. Нова психарщина-заловеният похитител на детето всъщност не е заловен принудително и всичко било театър за пред камерите. Имам познати полицаи, лично участвали. Да знаете, че тези хора са все по-демотивирани да работят и когато ви се случи простотия, не звънете на 112, а търсете лами.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 13:50 от karmacoma

# 50 898
Всеки може да бъде жертва на престъпление/катастрофа...Въпроса е в начина и качество на работа от разследващите и от "ти знаеш ли кой е баща ми" ...Протести за катастрофи има постоянно, да....Редовия полицай работи според нарежданията и вижда и чува пак според тях.

# 50 899
Има ли някъде снимки на разбитите стени в хижата? Търсих, но никъде не намирам.

# 50 900
  • при Arctic Monkeys
Има протести на загинали вече хора и деца. Можете да станете полицай, понеже всички тук ги оплювате , да видим каква работа ще свършите. Не проумяхте най сетне, че държавата и органите и това сме/сте всички вие. Както и на никой не му пука че има училища в които децата не ходят, но държавата дава пари, вместо да ги вложи в нещо полезно.

# 50 901
Забелязвам, че доста хора имат желание да се търси нещо, което не съществува. Като няма следи, защо трябва да се търсят в опити да се намери нещо, което го няма?

Темата е  "Шокиращо масово самоубийство или убийство в Петрохан - какво знаем и какво липсва".

Предложете на модератор да  остави само първата част от заглавието  -  да стане "Шокиращо масово самоубийство" и да приключваме.
Няма следи, всичко е ясно. Даже няма нужда изобщо от тема, Сарафов, жълтите медии, разните психолози   и разследващите всичко ни изясниха.
Закривай !
Ами така е, чиста работа!
Изтриха ми коментара в отговор на ЯЯаожг. Защо, кое не се хареса? Какво да търсим нещо, което знаем, че го няма. Знаем, че го няма, защото няма следи. А няма следи, защото не са търсени. А не са търсени, защото знаем, че го няма.

# 50 902
А шестимата не са ли загинали?Rolling Eyes Хубаво е да се четем...Написала съм за редовите полицаи и тези нагоре по стълбата...

# 50 903
Оле, наистина ли мислят някои , че могат да са на мястото на Калушев и ко? Може да сте жертва на пътя, както всеки от нас, това може. Но за това никой не истеризира и не се притеснява, няма протести, нищо. Нова психарщина-заловеният похитител на детето всъщност не е заловен принудително и всичко било театър за пред камерите. Имам познати полицаи, лично участвали. Да знаете, че тези хора са все по-демотивирани да работят и когато ви се случи простотия, не звънете на 112, а търсете лами.
Много притеснително е това отношение към полицаите. Защото не всички са такива (корумпирани, некадърни, мързеливи и т.н.), каквито ги изкарват и каквито действително има, но упорито се насажда това - как не стават за нищо, как едва ли не никаква работа не вършат. А, грам не се замислят, че ако не дай боже, опрат до ситуация, в която е необходима тяхната намеса, ще звънят и ще чакат помощ от тях. Малко уважение е нужно, за да ти отвърнат със същото. Аз пък никога не съм си имала проблем с полицай. Винаги са били много любезни с мен.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 15:20 от mantissa

# 50 904
Не, не се виждат повече кучетата.

Ето това ми е странно. Когато тече сбогуването, кучетата са още навън, нали така? След това Николай вече го няма в хижата. Калушев пък съвсем. Кой ще посмее да доближи злото куче, че и да го качва по стаите да го затваря? Това хич не се връзва с никоя версия.

П.П. Шокк, тъкмо писах. Всичко с кучетата ми е много странно.
Хайде, хайде, кой е прибирал бялото куче, докато са били на другата къща. Ивей е прибирал и разхождал това куче. ВЙо го потвърди тази сутрин във второто видео.

Тоест, поредната лъжа на Ралица, че само Николай е можел да се оправя с бялото куче, така ли се оказва?

Момент, момент! Тогава защо 3000 страници умуваме защо Деян не е отишъл още вечерта, че и му се намират 1000 извинения - то сняг, то вериги нямал, то колата му не била "джип" (че даже и няколко страници нищихме що е то "джип" и има ли почва у нас?! И 5 месеца и 3000 и кусур страници по-късно, Майсторова никога не се е обаждала на Деян да ходи вечерта?!

Нали говорихме как Деян не отишъл вечерта на 01.02, защото има затруднени пътни условия? Доколкото знам Майсторова беше му писала вечерта, защото не искала да тревожи мъжа си.

# 50 905
Какво се оказа - всички клетви към Деян за това как не се качил през нощта в бурята, са били прибързани, защото Майсторова изобщо не му е звъняла вечерта, а на следващата сутрин.

# 50 906
  • у дома...
Изслушах интервюто на Тодоров. И не мога да разбера защо го отричате и сравнявате с Бузов? Тодоров ясно казва, че не са виновни институциите (определя институциите като сграда и нормативна уредба), а може да се търси вина в хората, които са работили по сигналите за Калушев и децата, че не са преценили правилно нещата.

Финалните му думи - "Искам да кажа, че този случай е една голяма трагедия. Той е и лична трагедия, до известна степен и инстуционална трагедия. И не е добре въз основа на някакви нечисти помисли някакви хора да трупат слава и да търсят дивидент. И единственото, за което се моля, е по-бързо да стане ясно всичко и да се заяви от официалните власти за какво става въпрос. Защото прекалено много хора фантазират. Прекалено много хора не разсъждават критично  върху това, което се случва."

И още - "Аз не казвам, че тези хора са лоши. Пак, нека да е ясно. (говори за Ивей, Дечо, Пламен и младежите). Но смятам, че в цялата тази драма и трагедия има един човек, който носи отговорността за това, което се е случило."

Казва, че Калушев е бил изключително харизматичен, с интелигентност над средното ниво, и манипулативен. За останалите възрастни не казва нито една лоша дума.

Казва и, че е говорил с големите дарители на Калушев. Които нито за миг не са подозирали за заниманията на Калушев. Сравни всичко с айсберг - над повърхноста се виждат само едни 10% от същността. И тези дарите вече започнали да се чудят дали при следващо дарение няма пок да бъдат подведени и да дарят на хора като Калушев. Каза и, че никой от властта не е лобирал за Калушев пред тях, да му се даряват пари.

За неща, с които не е запознат - "Не знам, не съм запознат и не искам да спекулирам".

И друго каза - "Знам, че сега много хора ще ме кълнат и ще ми пожелават да ми се случи същото на мен и децата ми, но това е истината".

Ясно е защо ягодка и жълтите сърца не го харесват. Единственият човек, за който той говори, е Калушев.

# 50 907
Защото не познава случая ,а говори сякаш е много навътре.Вади противоречива информация с която не е наясно и прави ненужни внушения -местенето на телата от Деян и връзка между човека който е намерен починал в Мексико преди време и Калушев и група.Това пък е такава глупост. Не го сравнявам с Бузов ,аз него нито го гледам,нито го чета ,нито го коментирам...изобщо не ми е на нивото неговото бръщолевене .Но и ТТ не ми е убедителен,говори общи приказки ,това което казва го знаем всички ,а част от нещата са спорни.

# 50 908
А обясни ли как Деян премества телата. Нали му вярваме...Обяснете моля на Ягодка това твърдение на Тодоров...

# 50 909
Втори път си пускам Тодоров в Дневен ред в частта с местенето. Сякаш остава мискомуникирано. Това му е била тезата преди да станат ясни записите. Той участва в самото начало. После по-скоро не е следи за подробности.

Общи условия

Активация на акаунт