Отговори
# 50 940
Така се получава, когато не се четем, и категорично итхвърляме написаното, когато то е от отсрещната страна...И започват съчинения. Мнения изтрити..

Барса, защо ме карате сега да си загубя половин ден и да намеря Ваши мнения по темата, че Деян не се е качил вечерта, защото...???

В показанията си Деян обяснява, че не се е качил веднага, заради лоши атмосферни условия и това се коментираше в началото.

Вечерта ли, се пита в задачата? Помните ли?

Скрит текст:

Това е само на прима виста. И всичките са от отбор Ягодка. Колко пък да не сме чели всички? Хайде по-сериозно.

# 50 941
  • София
Флоресита, коментираше се след излизане на показанията му. После как се намесва Майсторова е трудно да се проследи.
Но аз помня, че коментирах неговите показания, защо не се е качил вечерта.

# 50 942
Откъде обаче идва недоразумението кога Майсторова е пратила съобщението на Деян: от нея самата или тук в темата е неправилно подадена информацията, или все пак двете водещи и Тодоров са в грешка? Напомням, че в техния разговор това започва с въпрос на Бенатова към Тодоров.
Някой помни ли Майсторова или Деян, или и двамата да са твърдели, че тя му е писала още вечерта?

Мисля, че имаше и изтекли част от показанията на Майсторова и в тях се говореше по въпроса.
Сега не мога да се ровя, но ако ти се занимава, потърси ги и сподели какво е казала точно. Hug

# 50 943
# 50 944
Флоресита, коментираше се след излизане на показанията му. После как се намесва Майсторова е трудно да се проследи.

В момента ги нямам под ръка, но помните ли дали в тях казва кога му се е обадила тя?

# 50 945
В самото начало Ралица издирваше Деян. Беше казала, че с часове са го разпитвали в полицията.
Наскоро от Бузов се разбра, че сега близките подозират Деян, че е агент на Оня и е правил доклади за "великолепната шесторка.
Вече се писа и разбра за убийците. Сега се започва за хижата.
Освен разследващи служби и пожарната имитира и съдейства на Властта, помага да замита истината.
Обири, кражби и даже рушене умишлено на стени.

# 50 946

В момента ги нямам под ръка, но помните ли дали в тях казва кога му се е обадила тя?
Тук има показанията на Деян.

https://ruse.news/index.php/2026/02/15/vizhte-pokazaniyata-na-de … vete-na-petrohan/
"След съобщението пробвал да се обади на Ивайло Калушев, Ивайло Иванов, Дечо Василев и Пламен Статев, но никой не вдигал телефона си, не тръгнал към хижата заради силния снеговалеж. На 2 февруари сутринта получава обаждане от майката на Калушев, която разказва, че получила „притеснително съобщение от сина си“. В 9:30 с жена му тръгват към хижата."

# 50 947
Деян ако беше отишъл вечерта на 01.02 до хижата, не ми се мисли какво щеше да завари. Добре, че си е спестил волно или не този ужас. Не мисля, че е можело нещо или някой да ги спре-нито за пожара, нито за кучетата, нито да се самоубият.
Както и не считам, че ако властите бяха открили по-бързо кемпера, са щели да ги заварят живи. Имам моя теза, и тя е, че когато човек пише предсмъртни съобщения, не чака една седмица за да сложи край на живота си. Калушев е изпратил съобщенията на 01.02-малко преди тримата му приятели да умрат на хижата. Не виждам защо ще чака и ще рискува някой да ги намери в кемпера. Според мен тримата на Околчица са починали началото на февруари.

# 50 948
В самото начало Ралица издирваше Деян. Беше казала, че с часове са го разпитвали в полицията.
Наскоро от Бузов се разбра, че сега близките подозират Деян, че е агент на Оня и е правил доклади за "великолепната шесторка.
Вече се писа и разбра за убийците. Сега се започва за хижата.
Освен разследващи служби и пожарната имитира и съдейства на Властта, помага да замита истината.
Обири, кражби и даже рушене умишлено на стени.

Кога и къде Бузов е казал, че  близките подозират  Деян за това? Ей така някой е пуснал тука и за съобщение/разговор на Майсторова с Деян вечерта...И се подема нататък...

# 50 949
Вечерта му се е обадила. Така обявиха най-напред. После ако са го сменили не знам  А и доста странно ще е да получи такъв СМС и да чака до другия ден да звъни на Деян. Айде мъжа си не събудила ама мъжът и нито инфо може да и даде, нито да направи нещо, докато с Деян не е така.  Предполага се, че око някой нещо знае е той.

# 50 950

Тук има показанията на Деян.

https://ruse.news/index.php/2026/02/15/vizhte-pokazaniyata-na-de … vete-na-petrohan/
"След съобщението пробвал да се обади на Ивайло Калушев, Ивайло Иванов, Дечо Василев и Пламен Статев, но никой не вдигал телефона си, не тръгнал към хижата заради силния снеговалеж. На 2 февруари сутринта получава обаждане от майката на Калушев, която разказва, че получила „притеснително съобщение от сина си“. В 9:30 с жена му тръгват към хижата."

Благодаря. А Вие какво помните? Тук коментирахме ли 100 пъти защо не се е качил вечерта? От къде дойде това?

# 50 951
Изслушах пак тази част от интервюто..." Първото нещо, което направих, е да не събудя втория му баща, за да има хубав сън". Цяла нощ изключени телефони, а майка му звъни на Деян на 2. Деян пък отива къмто обяд... Май наистина не знаем тук цялата истина.
Отделно защо решихме, че е звъняла на 1 февруари..

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 16:13 от friends

# 50 952
  • Варна
Каква е тази истерия от черешките?? Не знам някой да си е мислел, че Деян не се е качил след като е получил молба от Стела. Аз съм се чудела защо не се е качил след съобщението от Калушев -“ Сбогом, приятелю, ние много се уморихме и нямаме повече сили,върни се в Мексико”. Затова са и “обвиненията” или съмненията към Деян. Вечерта Стела не е звъняла на Деян.

# 50 953
Ама и Деянчо пише в показанията си, че преди две седмици ходил до хижата и видял и назовава четиримата мъже без имената на Ники и Алекс.
Те къде са били след като са живяли там? Та и той е започнал с лъжа.

# 50 954
Прави ми впечатление, че всички появяващи се и изчезващи нови профили, регистрирани след убийството  защитават  официалната версия. Дали е случайно?
Абсолютно вярно и никак не е случайно. Mafiqata от Колумбия плаща, за да се внушават на народонаселението официалните неистини. На останалите които сме тук от 2005та, също ни дават пари. Една госпожа така каза, че сме платени.мхм.

Аз бях тази, която хвана един потребител от фб и тук да пускат по едно и също време във фб пост за ТТ и въпросите. Но тук липсваше последната част с обвиненията към всеки, който вярва в официалната верси, че е платен трол.  Така и не ми отговори тук потребителя, но потвърди, че постовете са негови

Общи условия

Активация на акаунт