Отговори
# 50 955
Да не е нещо Мандела ефект. Все пак щом и Туин Пийкс е намесен.😁

# 50 956
Скрит текст:
Флоресита, коментираше се след излизане на показанията му. После как се намесва Майсторова е трудно да се проследи.
Но аз помня, че коментирах неговите показания, защо не се е качил вечерта.

В момента ги нямам под ръка, но помните ли дали в тях казва кога му се е обадила тя?
Тук има показанията на Деян.

https://ruse.news/index.php/2026/02/15/vizhte-pokazaniyata-na-de … vete-na-petrohan/
"След съобщението пробвал да се обади на Ивайло Калушев, Ивайло Иванов, Дечо Василев и Пламен Статев, но никой не вдигал телефона си, не тръгнал към хижата заради силния снеговалеж. На 2 февруари сутринта получава обаждане от майката на Калушев, която разказва, че получила „притеснително съобщение от сина си“. В 9:30 с жена му тръгват към хижата."
Благодаря. А Вие какво помните? Тук коментирахме ли 100 пъти защо не се е качил вечерта? От къде дойде това?
Доколкото си спомням от коментарите, въпросът изникна около самото съобщение – ако са били толкова близки приятели, логично е при такова странно съобщение човек да реагира веднага. Основното обяснение, което се обсъждаше тогава, беше, че Деян не се е качил същата вечер заради много лошото време и тежките зимни условия в планината. Разминаването обаче, е фактът, че в понеделник сутринта времето и условията горе са били абсолютно същите, каквито и вечерта, но тогава той вече се е качил. Поради тази причина остана усещането за нелогичност – защо едни и същи метеорологични условия са били пречка в единия случай, а в следващия (само няколко часа по-късно) вече не са.

# 50 957
Каква е тази истерия от черешките?? Не знам някой да си е мислел, че Деян не се е качил след като е получил молба от Стела. Аз съм се чудела защо не се е качил след съобщението от Калушев -“ Сбогом, приятелю, ние много се уморихме и нямаме повече сили,върни се в Мексико”. Затова са и “обвиненията” или съмненията към Деян. Вечерта Стела не е звъняла на Деян.
Защото е валяло сняг, пътя не е бил почистен и 19-20 ч. зимата си е бая късно. Ако закъса, кой ще го издърпа. Може и  да му е било лошо, жена му да е била неразположена, може да не го е пуснала, или да го е страх вечерта сам в планината. Много причини може са има. Аз честно казано само за детето си и мъжа си бих тръгнала.

# 50 958
В самото начало Ралица издирваше Деян. Беше казала, че с часове са го разпитвали в полицията.
Наскоро от Бузов се разбра, че сега близките подозират Деян, че е агент на Оня и е правил доклади за "великолепната шесторка.
Вече се писа и разбра за убийците. Сега се започва за хижата.
Освен разследващи служби и пожарната имитира и съдейства на Властта, помага да замита истината.
Обири, кражби и даже рушене умишлено на стени.

Кога и къде Бузов е казал, че  близките подозират  Деян за това? Ей така някой е пуснал тука и за съобщение/разговор на Майсторова с Деян вечерта...И се подема нататък...

Има го в последното му включване след онова в тв. На другия ден имаше едно в ютюб, което е по подробно

# 50 959
Изслушах пак тази част от интервюто..." Първото нещо, което направих, е да не събудя втория му баща, за да има хубав сън". Цяла нощ изключени телефони, а майка му звъни на Деян на 2. Деян пък отива къмто обяд... Май наистина не знаем тук цялата истина.
Отделно защо решихме, че е звъняла на 1 февруари..

Когато Майсторова и Ралица гостуваха в БТВ заедно, Майсторова не каза ли, че полицаите са отишли да претърсват дома и на 02.02 вечерта?

# 50 960
  • София
Всъщност никой не знае какво е пишело в съобщението до Деян от Калушев вечерта на 1-ви. Освен самият Деян.
Това, което е посочил в показанията, може даже да не е близко до написаното му от Калушев.

# 50 961
  • София
Щом Деян е отишъл сутринта, значи не е местил никакви тела, защото пожарът е бил тлеещ,  а не силно горящ.

# 50 962
Относно Деян, ангелите писаха, че са направили справка за времето и се оказало, че е могло да отиде. Просто не е искал, както и СМ. Аз отдавна го пиша, ако ИК беше писал РА, сега може би тримата от кемпера щяха да са живи. Затова ми е чудно РА никога ли не се замислила защо Деан и СМ не са й писали или на ЯМ, все пак техните деца са там, а и са толкова близки. Та имало ли е шанс да бъдат спасени-ДА. Но РА дори не  повдига този въпрос. Нормално щеше да е каже “Но защо не ми писа, не ми звънна” Слепота. По-късно ше ви пиша за днешния “протест”

# 50 963
  • София
Прави ми впечатление, че всички появяващи се и изчезващи нови профили, регистрирани след убийството  защитават  официалната версия. Дали е случайно?
И на мен ми е направило впечатление. Дори имаше и  такива пресни- пресни  профили, които се появиха, гастролираха известно време и после изчезнаха. Двама от тях бяха на мъже.

# 50 964
  • Варна
Ако искате вижте този пост и кажете какво мислите, слагам и две снимки за кратка препратка :
https://www.facebook.com/share/p/1DJD993UNB/?mibextid=wwXIfr

# 50 965
  • София
Относно Деян, ангелите писаха, че са направили справка за времето и се оказало, че е могло да отиде. Просто не е искал, както и СМ. Аз отдавна го пиша, ако ИК беше писал РА, сега може би тримата от кемпера щяха да са живи. Затова ми е чудно РА никога ли не се замислила защо Деан и СМ не са й писали или на ЯМ, все пак техните деца са там, а и са толкова близки. Та имало ли е шанс да бъдат спасени-ДА. Но РА дори не  повдига този въпрос. Нормално щеше да е каже “Но защо не ми писа, не ми звънна” Слепота. По-късно ше ви пиша за днешния “протест”
За мен е много възможно Деян да е получил инструкции от Калушев да не ходи вечерта на хижата, ако Майсторова или някой друг му звъни, че няма връзка с тях. Това не значи, че Калушев му е споделил какъв е планът им.

# 50 966
Каква е тази истерия от черешките?? Не знам някой да си е мислел, че Деян не се е качил след като е получил молба от Стела. Вечерта Стела не е звъняла на Деян.

Мога да Ви намеря повече мнения, че е звъняла вечерта, отколкото такива, че не е звъняла вечерта. Вече качих мненията на 4-5 Ягодки, не ми пречи да потърся и на останалите. Хайде да не си кривим душата и да казваме на черното бяло, много моля! Няма никакви истерии, но е обида за интелигентните хора някой да твърди, че 6 месеца всички си дрънкат измишльотини, защото е очевАдно, че всички мислехме, че Майсторова е звъняла вечерта. Моля, ако някой е опонирал на това и е казвал, че Майсторова НЕ е звъняла вечерта, а чак на сутринта, нека цитира мнението си тук.

П.П. А, имам нещо и за Барса:

Майсторова се обажда на Деян вечерта. И двамата са получили странните съобщения..Той отива сутринта и намира труповете на 3мата.

Та, кой не четял, казвахте? 🤔

Поради тази причина остана усещането за нелогичност – защо едни и същи метеорологични условия са били пречка в единия случай, а в следващия (само няколко часа по-късно) вече не са.

Благодаря! Абсолютно същото съм задала и аз като въпрос при последното обсъждане на ситуацията. Тогава Ivka_smile ми отговори, че можело да са минали със снегопочистваща техника, което за мен е абсурдно.

# 50 967
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Извинете, че връщам разговор назад, но ми стана интересно, а няма как да го проверя.
На клиповете полицаите показват библиотека с будистка литература, записки и един подрънква на китара. Сега тази библиотека, записките и  китарата не са там, така ли?
Какво ДНК ще търсят от китара, на която е дрънкал един от техните?

# 50 968
В самото начало Ралица издирваше Деян. Беше казала, че с часове са го разпитвали в полицията.
Наскоро от Бузов се разбра, че сега близките подозират Деян, че е агент на Оня и е правил доклади за "великолепната шесторка.
Вече се писа и разбра за убийците. Сега се започва за хижата.
Освен разследващи служби и пожарната имитира и съдейства на Властта, помага да замита истината.
Обири, кражби и даже рушене умишлено на стени.

Кога и къде Бузов е казал, че  близките подозират  Деян за това? Ей така някой е пуснал тука и за съобщение/разговор на Майсторова с Деян вечерта...И се подема нататък...

Има го в последното му включване след онова в тв. На другия ден имаше едно в ютюб, което е по подробно
Благодаря, за отговора.
Не ми се търсеше, къде го каза Бузов, че вероятно според близките Деян е агент. Според тях той е докладвал за групата.

# 50 969
Нямаме представа ,не снимаха стаята да се види какво има и какво няма .И като цяло грам ми не дреме за тия китари,те драснали клечката и екзитнали хората сега им броят китарите и разсъждават кой прозорец бил изгорял и кой не ...

Общи условия

Активация на акаунт