Отговори
# 50 985
  • София
Извинете, че връщам разговор назад, но ми стана интересно, а няма как да го проверя.
На клиповете полицаите показват библиотека с будистка литература, записки и един подрънква на китара. Сега тази библиотека, записките и  китарата не са там, така ли?
Какво ДНК ще търсят от китара, на която е дрънкал един от техните?
Нито е ясно  къде китарата, нито кой е ср@л  по стаите в хижата.

# 50 986
  • my own world....
Когато се "газирате и газираме" ( и двата отбора) и се започне трескаво бърборене, докладване и триене... вместо да се внимава повече в малкото известни със сигурност неща...така става

# 50 987

Дрънкащият не беше ли с ръкавици?

# 50 988
  • my own world....

Дрънкащият не беше ли с ръкавици?
Беше, ама за някои е важно да се РАЗВОДНЯВА до дупка

# 50 989
Е нали тримата според него са в селото и праща там Ралица?

Пратил я е за зелен хайвер, което дава някаква яснота за мястото ѝ в йерархията. Нито Деян, нито Майсторова са си направили труда да ѝ кажат. Нито Калушев, нито синът ѝ са ѝ писали.

# 50 990
Относно Деян, ангелите писаха, че са направили справка за времето и се оказало, че е могло да отиде. Просто не е искал, както и СМ.
Скрит текст:
Аз отдавна го пиша, ако ИК беше писал РА, сега може би тримата от кемпера щяха да са живи. Затова ми е чудно РА никога ли не се замислила защо Деан и СМ не са й писали или на ЯМ, все пак техните деца са там, а и са толкова близки. Та имало ли е шанс да бъдат спасени-ДА. Но РА дори не  повдига този въпрос. Нормално щеше да е каже “Но защо не ми писа, не ми звънна” Слепота. По-късно ше ви пиша за днешния “протест”

На мен това ми говори, че не са взели насериозно калушевите драматизми, които може и далеч да не са били първите такива.
Ако Майсторова е била притеснена, дали нямаше да се обади на 112...

Назад писах по повод сигурния ЯМ, че до 2-3 дни ще се появят, но пак да кажа - ще ми бъде интересно дали К. не е имал практиката да прави тестчета на периферните членове, да проверява реакциите и лоялността им.
Аз изгледах ТТ и той казва също-може би не за пръв път прави такива сцени и не са го взели насериозно. С рова може да се обясни реакцията на Деян на сутринта-вечерта не го е взел насериозно к ситринта е в стрес от случката. Само между другото не разбирам цялото плюене срещу ТТ, че той си каза докога е бил в разследването и оттам натам може да прави предположения. Дори на един въпрос от МБ какво детство е имал ИЛ, той каза, че няма да е коректно да отговори. Не казва категорично, че Деян е местил телата, а че би могъл от грижа към тях да е местил, обръщал. Това го каза и Слави Ангелов. Тък някой го обвиняваше, че не било професионално да коментира, ако е вещо лице. Ами той всъщност онази част не е коментирал-каза единствено, че било много трудно да се открие човек,извън тяхната секта /общност да го е търсил, да е комуникирал с него. Не знам защо всички скочиха срещу него, преди да чуят какво казва той

# 50 991
В показанията си Деян обяснява, че не се е качил веднага, заради лоши атмосферни условия и това се коментираше в началото.

Катерач, пещерняк, водолаз, оцеляване, едно-друго... паднал малко сняг и не може да мине 7-8 километра? Айде бе! От неговата къща до хижата са около 8 км., от тях 6 са по главния път. Има само 2км. от главния път до хижата, може и пеша да се минат, особено от такъв тип като Деян. Спред мен Деян е облужил плана на Калушев.

Ами да помислим логично. Имаме група от 6 мъже, тренирани да оцеляват в тежки условия (пещерни водолази) от една страна и въоръжени до зъби от друга страна. Деян е сам и невъоръжен. Ако шестимата са закъсали, каква е вероятността той сам да им помогне някак? Логично е, че ще отиде на сутринта, не става въпрос за жена му и децата му да речем.

Е нали тримата според него са в селото и праща там Ралица? Пък в същото време Майсторова го праща на хижата, тоест знае, че са се прибрали? Последно и аз не знам кой какво е знаел за местоположението им.

Ами ако е мислел, че са в селото, съвсем няма да тръгне към хижата или към Странджа през нощта. А да спасява дори трима, те с моторни шейни и пушки, а той със обикновена кола и невъоръжен, къде е смисълът...

# 50 992
Изгледах Тодоров. Направи ми впечатление,  че нито той, нито журналистките задават въпроси за ролята на момичето. Някак това се избягва умишлено... другото е месеците прекарани в пещера от Калушев, за което говори Тодоров. Ще ми е интересно да разберем дали и кога е било това.Сам ли е бил там...Никой не споменавал досега

# 50 993
Замислих се.. Тодор Тодоров защитава уж официалната версия, а толкоз я защити, че я направи още по-нелепа. То няма нужда даже да я оборва някой...Ако и разследващите се чудят пет месеца как да намерят кой да е подредил телата, нищо чудно от това забавяне на нещата...

# 50 994
Е нали тримата според него са в селото и праща там Ралица?

Пратил я е за зелен хайвер, което дава някаква яснота за мястото ѝ в йерархията. Нито Деян, нито Майсторова са си направили труда да ѝ кажат. Нито Калушев, нито синът ѝ са ѝ писали.
Именно, тя е била последна дупка на кавала. Но все пак мисля, че ако й бяха казали, тя шеше да реагира и може би поне децата нямаше да са мъртви. Но тя е сляпа за това, че нито Деян нито СМ са я пренебрегнали

# 50 995
Изгледах Тодоров. Направи ми впечатление,  че нито той, нито журналистките задават въпроси за ролята на момичето. Някак това се избягва умишлено... другото е месеците прекарани в пещера от Калушев, за което говори Тодоров. Ще ми е интересно да разберем дали и кога е било това.Сам ли е бил там...Никой не споменавал досега
Не знам какво сте гледала, може би сте пропуснала, но го питаха и той каза, че няма информация, защото не е работил вече по случая и не поиска да даде лично мнение

# 50 996
Китарата ако не се продаде на търг, е възможно да е доказателствена вещ не за ДНК, а за нещо друго. Представете си примерно на "гнусните" открити записи да е заснето как един свири на китара, а останалите в транс танцуват или медитират голи или нещо такова. Дано ако изобщо има открита някаква "гнусотия", това да е максимума ѝ, защото не е нищо кой знае колко смущаващо освен за по-пуритански настроени хора.

# 50 997
Замислих се.. Тодор Тодоров защитава уж официалната версия, а толкоз я защити, че я направи още по-нелепа. То няма нужда даже да я оборва някой...Ако и разследващите се чудят пет месеца как да намерят кой да е подредил телата, нищо чудно от това забавяне на нещата...

Изобщо никой не се чуди, това са си ваши фантасмагории, той не е казал такова нещо

# 50 998
Не иска да коментира никой тази брънка на веригата

# 50 999
Разбира се, че ще е избягват разговори за момичета. Доколкото знаем тя е непълнолетна.
Видяхме какво стана с Валери.
Barsa, даже ти беше потребителят, ако не се лъжа, който от яд ли, от безсилие ли или и аз не знам от какво, пусна пост с негови снимки и  написа нещо в стила на "Ето го Валери".

По-добре самоличността на момичето, както и естеството на учасието и да остане максимало в тайна, за да може поне малко от малко да и се гарантира нормален живот от тук нататък. Не след години, като стане пълнолетна, да не се знае кой може да и развява снимките насам-натам.

Общи условия

Активация на акаунт