Какви стотици специалисти? Пълни глупости. Всички важно е прехвърлено на 'партньорски служби'.
Което навежда на мисълта, че има международно участие в мътната трагедия.
Според мен цялото 'сбогуване', всички действия и разговори от видеата, обстоятелствата около тях, говорят за напускане. Но не на целият свят и живота, а на България и хижата. Вероятно са разбрали, че са разработвани и, че имат животозастрашаваща информация в архивите си.
На едно от видеата казват: Спря ли крановете? , друг се обяснява: Да, оставих само чешмите, но еди какво си... Водят се разговори като че ли искат да напуснат мястото, но все пак с мисъл и грижа за него. Ако ще се самоубиват, не биха мислили за такива неща. Нито пък ще мислят за кучетата, че и 'те няма да останат'.
Само че, нещо форсмажорно се случва, те си мислят, че държат 'коза' с информацията и ще могат да се измъкнат, но не се получава.
Колкото повече разследващите крият информация за дрон, сървъри, двр-и, кемпер, камери, телефони, лаптоп и т.н., толкова по-достоверна става тази хипотеза.
Да разсекретят разработката на Данс и Гдбоп, да видим какви са били оперативните им дейности?
Нали са много прозрачни?
Ето това са пълни глупости! Една измишльотина, повторена 100 пъти, не става истина. "Имат някаква информация" звучи толкова абсурдно, колкото и професионални килъри. Будисти, пчелари, природолюбители и невероятно слънчеви и усмихнати, спокойни и щастливи хора, избрали да живеят на тишина и спокойствие, са някакви супер шпиони, шпионирали филанкешията, щото няма кой друг да шпионират в изолацията, в която живеят! И тая информация им трябва, за да го изнудват (милите, благи будисти, душички). А между шпионирането, изнудването и смъртната опасност, отглеждат и чужди малки деца, като даже не ги пускат на училище. Така де, може да пропуснат някой сървър, докато са на училище. Или някой куршум...
Аз по-големи глупости не съм чувала в живота си! 🤦♀️
Ако някой има някаква програма да опита, аз не вярвям на снимките в повечето групи понеже може да е използван ИИ , а той наслагва.