Отговори
# 51 225
  • Варна
В случая публикацията на Макулев не беше оформена като цитат, а като негов пост и след това следваше текста от друга грипа. Изтрит е, премахнат, кой знае кой го е заплашил за да го махне.

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 14:43 от Ivka_smile

# 51 226
Някой ме попита от кой профил на Яни Макулев е публикацията. От единствения, който аз виждам ,но вече публикацията я няма ….махната е или скрита. На скрийншотовете се вижда профилната му снимка.

Аз попитах, защото такава публикация в профила му няма. Явно бързо я е изтрил.
И двете му нови публикации са там, явно сте блокирани от председателката на ангелите, защото той цитира нейни постове

Никакъв шанс. Сега погледнах и от профила на сина ми, защото ми стана любопитно. Нищо.

П.П. Коя е председателката?

Ето, стоят си, но аз съм блокирана от друпата на ангелите, по неясни причини, защото никога не съм коментирала там. Това е тя, но има незнайно оше колко профила и ме следи за всеки мой коментар из фб-лудост

# 51 227
Тогава значи "заключенията" на Тодоров са точно като нашите, обикновени хипотези.
Няма нужда да се пени толкова.

Не са като нашите, именно защото той е един от най-добрите криминални психолози на България.

# 51 228
В случая публикацията на Макулев не беше цитат, а негов пост. Изтрит е,премахнат, кой знае кой го е заплашил за да го махне.

Стои си всичко и са два поста. Можеше без предварителните заключения и спекулации за заплахи към него

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 13:08 от Ellgry

# 51 229
Както на вас не ви дреме, че Калушев е бил един от най-добрите пещерни гмуркачи в България, на мен пък грам не ми дреме че Тодоров е един от най-добрите криминални психолози.
И в двата случая лично считаме, че човекът не е читав. Така ли е?

# 51 230
Както на вас не ви дреме, че Калушев е бил един от най-добрите пещерни гмуркачи в България, на мен пък грам не ми дреме че Тодоров е един от най-добрите криминални психолози.

Не е така, защото тук никой не е отрекъл, че е добър пещерен гмуркач и никой не го “плюе” заради тези му качества, а вие оплювате ТТ на професионални качества

# 51 231
st. Dobri, може ли да уточниш от къде е информацията за 4те издирвани коли?
По мои спомени информация беше пусната само за издирването на Калушев и момчетата.

Пак да питам, освен кмета, някой друг близък до групата, роднина, родител на децата говорил ли е за други живеещи там хора?

# 51 232
Тодоров "не съм сигурен дали са 300 часа или 3000" (за престоя на Калушев под земята), но иначе дава заключения, че със сигурност това било много увреждащо. Този човек не само, че не се държи професионално, ами тотално са самодискредитира като надежден специалист пред цяла България.
Дори не заслужава коментари. Просто демонстрира, че е поредната платена 'калинка'.

# 51 233

Вероятно Калушев е бил отличен гмуркач. Но темата не е за неговото гмуркане, нали? С друго стана известен той през февруари.

# 51 234
st. Dobri, може ли да уточниш от къде е информацията за 4те издирвани коли?
По мои спомени информация беше пусната само за издирването на Калушев и момчетата.

Пак да питам, освен кмета, някой друг близък до групата, роднина, родител на децата говорил ли е за други живеещи там хора?
Дори СА не е говорила, никой не е казвал досега, че има и други

# 51 235
  • Варна
Слагам какво виждах преди ,че не е цитат и имаше негов текст и долната снимка е сега:

# 51 236
  • София
Тогава значи "заключенията" на Тодоров са точно като нашите, обикновени хипотези.
Няма нужда да се пени толкова.

Пенеше се  в началото, сега при Бенатова доста беше спихнал. Защо ли ?

# 51 237
Защо повтаряме в несвяст едно и също?
За доброволците колко пъти е писано.

А Калушев освен гнусен педофил, редовно го изкарвате некадърник, на който всички дейности са фейк. Така че хайде няма нужда да пишем колко го признаваме за пещерен гмуркач.

# 51 238
Много добре съм разбрала дори.
Всеки има право на преценка. За мен Тодоров не е надежден източник на информация и дрънка глупост след глупост.

# 51 239
Никой не отлича , че ИК е бил добър пещерен водолаз! Но се неглижират знанията на хора, които казват, че е пдф, като ТТ и РЙ! И двамата ли са некадърни и си плюят на образованието !? Не биха твърдели нещо, което не е доказуемо! Ние не знаем всичко, но и това, което е публично известно, като записките, е доста стряскащо и показателно!

Общи условия

Активация на акаунт