Същото не може да се каже за Ралица.
Сега каква работа имат те да му ги показват или да боравят с тях пред него е друга работа
Само това ли разбрахте от думите на Леон?
Неговото мнение за рейнджърите го пуснах ето заради това ехидничене:
" сам-самичко, без мама и без никой познат и близък човек, от непознати въоръжени до зъби отшелници някъде из пущинаците, е било очаровано."
Не, мързеливка, не разбрах само това.
Затова съм използвала думата ОЩЕ.
Но аз мога да ти върна въпроса.
Ти само това, колко много му е харесало там на Леон ли видя? Защо пропускаш това за оръжията и защо едно 7 годишно дете е наясно с въоръжението на групата?
Същото дете, което се е уплашило от полицаите или от ситуацията в близкия Изток, е ОК да живее с въоръжените рейнджъри в гората.
но защо игнорирате факта, че Леон харесва рейнджърите и времето прекарано с тях.
Такива неща не са допустими, нали? Някой да каже нещо добро за тези хора.
Друго си е да се вайкаме за горкото дете, самичко из пущинаците в компанията на въоръжени до зъби отшелници , дърти чичаци п@дофили , извратеняци... списъкът е дълъг, може да го допълните .
Има достатъчно материал в коментарите.
А за пушките, какво да ви кажа, не е ясно при какви обстоятелства ги е видял Леон, какви точно пушки,/ защото те имат и реплики за пейнтбол/ но явно е доста е впечатлен и от къщичките, които строили и от много други неща. Интересно ми е, ако бях спестила думата пушки, за какво ли
щяхте да се хванете?