Отговори
# 51 465
Кое е Пламен?

# 51 466
Шок, искали са К да види сценката
Те затова я играят
Ако въобще е имало сървъри в мазето, поне останки ще има, няма да са се изпарили.

# 51 467
Има ли поне един от близките, който да е видял с очите си завещанието, флашката или сървърите?

# 51 468
Barsa, ето го.
Ivka ти го е скрийншотнала когато се навежда и си личи и брадата и бакенбарда, а също и че има много коса.

Това, че ти си избрала стопкадър, на който се вижда само брада и къса коса, почити на "паничка" е друг въпрос.

# 51 469
Ама то изобщо как се анализират тея стоп-кадри и защо, ми е много странно. Тука този изглежда гол, например.

# 51 470
Гледах видеата, не стопкадри

# 51 471
  • my own world....
Барса, най-важният въпрос е има ли връзки

# 51 472
  • Варна
Бихте ли обърнали внимание на обувките ? Това не са ботуши. Изглеждат като спортни  обувки с тъмна и светла част и връзки. Виждат се добре във всеки момент.Опитвам се да видя после придружителите на Ивей дали единият е с такива, мисля не,както и през деня кадрите ,от сбогуването и тн . И разбира се,че няма значение какви са обувките, освен да се опитаме да разберем кой е на кадрите евентуално. Значително повече ме интересува от хипотетичната употреба на аяуяска в последните им мигове.

# 51 473
А, не - къде са знаменцата/просторът и има ли сняг под колата Expressionless

# 51 474
Ама то изобщо как се анализират тея стоп-кадри и защо, ми е много странно. Тука този изглежда гол, например.

Анализират се, в повечето случаи, кой както си иска.
Просто в тези финални карди от вечерта е много, много важно да не са Пламен, Дечо и Ивей сами, на фона на вече пушещата през мазето хижа.
Много важно е и това, което е като излизащ пушек, да е вдигане на сняг.
Иначе трудно ще се върже версията, че в хижата е имало някой друг.
Затова на всяка цена трябва да се докаже, че разследващите са пуснали видеото с килърите/незнайни гости/някой от другите живеещи в хижата и тнт.

# 51 475
Връзки има, ако нямаше , нямаше да пишем тук 6 месеца кой купил дрон, кой покрил сигнали, кой разрешил множество оръжия, кой покрил отсъствия....Или...?

# 51 476
  • my own world....
Връзките ще обърнат случая! Ивке, дерзай, момиче!
(Аз абсолютно нищо не виждам в тез размазани неща дето качваш, ама се надявам Sunseto3 да ни разкаже повече)

Барса, за връзките за обувки става дума Grinning

# 51 477
Малоумна ли ти изглеждам?

# 51 478
Интересното е, че имаше топ видео анализатори в началото. На една дама, като ѝ разясниха, че малко бърка моделите на камерите, не е правила повече анализи, камо ли коментари по случая. Разбира се, беше репостната тук. Така и с журналисти. Като разказвате за Тодор Тодоров, в началото Иван Бакалов имаше интервю в БНР май, еми той не познаваше и 50% от изнесената информация. Мисля, че и той се спря с интервюта и анализи.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 07:44 от anmasu

# 51 479
  • Варна
Изобщо не се опитвам да изкарам,че някой външен рови до дръвника и не мисля така. Пламен или Николай е. Но мисля ,че поне единият придружител на Ивей е друг човек. От предни кадри обувките може да са тези, но не съм сигурна. А после при конвоя виждам само хора с ботуши.
Опитвам се да бъда и полезна в темата. Не ми се нрави да седя и само като черна станция да апострофирам или иронизирам чула недочула като ролята на някои хора тук.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 00:48 от Ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт