Отговори
# 51 510
Тодоров: “това е класически случай на ритуално самоубийство”. Тук и една дума не е вярна. Класически, сериозно? Най-голямата класика е това,което се е случило, да. Ритуално Close? Самоубийство? Тодоров следовател ли е?

Той не е, а Вие? Вчера споменахте, че сте гледали десетки пъти записите от камерите около хижата.

# 51 511
Тодоров: “това е класически случай на ритуално самоубийство”. Тук и една дума не е вярна.

Кой казва, че не е вярно? Ако са тези, които смятат убиецът на две деца за ангел, нали... смятам, че е ясно каква тежест има тяхното твърдение.

# 51 512
  • София
Благодаря на Reunion, която е отговорила вместо мен. Аз нямам какво да добавя по въпроса за знаенето и хипотезите, пък и за пореден път трябва да го напиша, при това пак повод на същия призив на Магента. 
Самият факт, че се е наложило Тодоров в Дневен ред или каквото е там предаването да се обяснява какво е имал предвид, показва недвусмислено, че е имало какво да обяснява. А фактът, че статията и заглавието са редактирани и медия, която я беше публикувала, я е свалила, е още по-показателен.
Ми не, от други потребители държиш по сто пъти да ти изясняват думите си, а ти се измъкваш и не желаеш да обясниш твоите. Ето това си казала няколко поста назад, цитирам откъс от поста ти:
"В предишния вариант Тодоров казва, че Деян е обяснил пред разследващите, че ги е изнесъл заради пожара, което предполага да е виждал най-малкото показанията му и те да са с такова съдържание. Сега такъв текст липсва.
Изобщо, този човек, колкото повече говори, толкова повече се оплита. Защо?
Аз имам някакво вероятностно обяснение и съм го писала преди, сегашните промени в статията и заглавието бих казала, че го потвърждават."

Това, което съм подчертала и ти твърдиш не е вярно. Никога не го е пишело в тази статия.

# 51 513
Моят въпрос беше някой от близките на шестимата дали е виждал завещанието, флашката с криптото и/или сървърите.

# 51 514
Скрит текст:
Благодаря на Reunion, която е отговорила вместо мен. Аз нямам какво да добавя по въпроса за знаенето и хипотезите, пък и за пореден път трябва да го напиша, при това пак повод на същия призив на Магента. 
Самият факт, че се е наложило Тодоров в Дневен ред или каквото е там предаването да се обяснява какво е имал предвид, показва недвусмислено, че е имало какво да обяснява. А фактът, че статията и заглавието са редактирани и медия, която я беше публикувала, я е свалила, е още по-показателен.
Статията може и да е редактирана (приемам, че аз съм я прочела късно, макар че и Магента потвърди, че не е), но не е свалена от 24 часа. И не може да сравнявате едночасов подкаст, в който на интервюирания му се дава възможност да се изкаже напълно, с интервю от грубо около 1 страница А4, в което журналистката включва това, което прецени, че после и редактор има. В Дневен ред също Миролюба и Генка му зададоха въпрос за телата, не е била негова инициативата да се обяснява.

# 51 515
  • София
Моят въпрос беше някой от близките на шестимата дали е виждал завещанието, флашката с криптото и/или сървърите.
1. Не
2. Не
3. Не
За завещанието - знаели (не са виждали), така твърдят, щото били говорили с Калушев за това.

# 51 516
Ми не, от други потребители държиш по сто пъти да ти изясняват думите си, а ти се измъкваш и не желаеш да обясниш твоите. Ето това си казала няколко поста назад, цитирам откъс от поста ти:
"В предишния вариант Тодоров казва, че Деян е обяснил пред разследващите, че ги е изнесъл заради пожара, което предполага да е виждал най-малкото показанията му и те да са с такова съдържание. Сега такъв текст липсва.
Аз имам някакво вероятностно обяснение и съм го писала преди, сегашните промени в статията и заглавието бих казала, че го потвърждават."

Това, което съм подчертала и ти твърдиш не е вярно. Никога не го е пишело в тази статия.
Кое е измъкване, Магента? Хайде да не си говорим точно с теб за измъкване, че още чакам отговор на един единствен зададен към теб въпрос във връзка с категоричното ти твърдение, че еди коя си прокуратура била потулила нещо си.
Зависи ти кога си чела статията - ето тук има потребители, които са я чели само в този вид, аз не мога да знам кога са я променили, нито кога и по-интересното е защо е свалена от сайта на Гласове напр.
Само знам, че я четох и на двете места.
Върни се да видиш предходното обсъждане, то е точно върху заглавието и текста, каквито са били към онзи момент и съм ги коментирала не само аз.
Ако беше в сегашния си вид, хич нямаше и да се занимавам с въпросната статия. И да, в предходната редакция това за обяснението на Деян пред разследващите ме впечатли, защото сочи на запознаване пряко с показанията му и се предполага, че е част от съдържанието им, за да се коментира от Тодоров - той може само да ги види, надали е водил разпита му.

# 51 517
Благодаря, Magenta2022!

Кубратова, още като излезе статията, тук се коментираше това по същия начин и коментарите бяха същите. Без значение от плодовите самоопределения.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 09:41 от Mama xxl

# 51 518
Опетлаха се с това местене, първо онзи Ангелов... Как можело да се твърди, че телата били мърдани, след като не били премествани, после снимки от дрон без телата.. После с телата. Накрая този тип излезна и каза аяуаска и че Деян ги бил изкарал навън, къде е дирята на същите снимки? Или целенасочено се пробва по-малко какво и какво не може да възприеме тълпата..?

# 51 519
Благодаря, Magenta2022!

Кубратова, още като излезе статията, тук се коментираше това по същия начин и коментарите бяха същите. Без значение от плодовите самоопределения.
Това за "плодовите самоопределения" не го разбрах. Аз в студио не съм го гледала и не знам дали статиите са предхождали изявата в студио или са публикувани след нея. Коментирам само това, което съм чела на две места - сега на едното статията изобщо липсва (това определено ме озадачава много повече от редактирането), на другото е редактирана, включая заглавието. Студийна изява изобщо не съм коментирала, защото не съм гледала.

# 51 520
  • Варна
Ще отговоря общо на нападките за “класическия случай на ритуално самоубийство”. Кое е класическото според вас в този контекст, хайде ,отговорете.  Някакъв определен ритуал или символика ли се следва, че начина да съответства на известна традиция? Това си е интерпретация на Тодоров и куп други, но са нужни доказателства, понеже сам по себе си освен да звучи гръмко, термина не доказва нищо. И децата разбраха вече,че в будизма не се толерира самоубийство,ама, да, забравих -ИК не бил и будист.
Следовател не съм, никой във форума не ми е известно да е. Ама не ходя и да дрънкам глупости в национален ефир, нали? И с цялата тежест на осанката си да правя откровени инсинуации, да говоря лъжи, обвинения. И на  всичкото отгоре се оказва, че господин Тодоров е замесен така в някакви фирми… случайност? Ами крушката си има опашка. Русев и той. Ами позабравихме и политиците ? И накрая казвате религиозно-ритуално се самоубили. Ами не, сори.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 09:51 от Ivka_smile

# 51 521
  • София

Кое е измъкване, Магента? Хайде да не си говорим точно с теб за измъкване, че още чакам отговор на един единствен зададен към теб въпрос във връзка с категоричното ти твърдение, че еди коя си прокуратура била потулила нещо си.
Зависи ти кога си чела статията - ето тук има потребители, които са я чели само в този вид, аз не мога да знам кога са я променили, нито кога и по-интересното е защо е свалена от сайта на Гласове напр.
Само знам, че я четох и на двете места.
Върни се да видиш предходното обсъждане, то е точно върху заглавието и текста, каквито са били към онзи момент и съм ги коментирала не само аз.
Ако беше в сегашния си вид, хич нямаше и да се занимавам с въпросната статия. И да, в предходната редакция това за обяснението на Деян пред разследващите ме впечатли, защото сочи на запознаване пряко с показанията му и се предполага, че е част от съдържанието им, за да се коментира от Тодоров - той може само да ги види, надали е водил разпита му.

Статията НЕ е свалена. Малко по-нагоре има линк, даден от чудовище специално за теб. Ето го пак и прочети, ако искаш, какво пише в нея. Пак казвам статията не е променяна.
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/23218351

# 51 522
Статията беше преди Коментар на седмицата и участието на Тодоров в Дневен ред.
Допълвам: ако близките наистина мислят да съдят Тодоров, коментарът на водещите на Дневен ред за въпроса и отговора за местенето на телата от интервюто в 24 часа си стои с датата и пак може да се ползва от адвокатите им. В случай, че статията е редактирана впоследствие или свалена.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 09:55 от Mama xxl

# 51 523
В гласове има коментар на интервюто на ТТ в бтв. Струва ми се, че няма как да препечатат статия от 24 часа, а ако е било неин коментар на някой журналист от гласове, това е друго.

# 51 524

Дълбоко се съмнявам. Бузов каза, че е имало флашка, но едва ли я е виждал. Завещанието го е виждала уж Ралица, но пък после нищо не било намерено в хижата. Може килърите да са имали интерес да унищожат въпросното завещание. Шегувам се, разбира се. Никой не би имал интерес от унищожаване, като изключим завещателя. Сървъри? Те са нещо като флашката.

Общи условия

Активация на акаунт