Отговори
# 51 675
  • my own world....
Абе, може някой да е завлякъл някоя и друга машина... Но то така или иначе се прави опис, снимки, видеа. Изобщо достатъчно неща са проверими и да си пускат жалбите по надлежния ред.

# 51 676
  • София
И сега какво се оказа, килърите изгорили и котката - за назидание, неясно на кого обаче. Преди това я хванали и затворили. Котка лесно се лови от непознати, нали.

# 51 677
  • у дома...
Всичко иззето за анализ трябва да е описано, но предполагам Ралица няма да види описа, след като не е наследник...
а и да го види, няма да напише "извинявам се, сгреших"
Тежести от фитнеса и барабани ми е странно да изземат за анализ, но кой знае
И за библиотеката имаше реплики, че е обрана, а реално книгите са иззети за теологична експертиза!  И това е повече от ясно на всички!

Ще се усмихна на подобна убеденост. На мен нямаше да ми хрумне, честно. Аз ако съм теолог и ме викат да правя заключения за будистки книги, вече ще ги познавам, да не казвам и ще ги имам. Защо да ги взимам?
А ако са водени бележки в книгите? Като теолог, който прави експертиза, няма ли да ви е интересно какво е отбелязванов тях?

# 51 678
А може ли екскременти да са били от Дечо, Пламен или Ивей, преди да се самоубият?
И те да са разхвърляли всичко?
Може и техни да са. Но това се доказва и предполагам ще стане ясно.

След четири месеца абсолютно няма начин да са се запазили техни екскременти.

Разследващите са оставили трупа на котката на място в хижата ли ?
Супер странно.

# 51 679
Може вълци да са обикаляли нощем, нали затова прибирали кучетата.

# 51 680
А може ли екскременти да са били от Дечо, Пламен или Ивей, преди да се самоубият?
И те да са разхвърляли всичко?
Може и техни да са. Но това се доказва и предполагам ще стане ясно.

След четири месеца абсолютно няма начин да са се запазили техни екскременти.
Ако са на сухо място просто ще поизсъхнат, но ще си стоят.

# 51 681
Старо интервю на Макулев...преди откриването на Калушев...минута 15,35

В полицията ми зададоха въпроса "Не мислиш ли, че Калушев е превъртял и ги е застрелял?" Как хем всички с пистолети и всичко е възможно да се направи със собствена ръка, а пък се пита точно този въпрос...Той дори се заканва да ги съди, защото обвиняват косвено и сина му в това...
https:// [url]https://m.youtube.com/watch?v=eVAMYsYYB6Y&t=212s&p … UAZACAQ%3D%3D/url]

# 51 682
И сега какво се оказа, килърите изгорили и котката - за назидание, неясно на кого обаче. Преди това я хванали и затворили. Котка лесно се лови от непознати, нали.
А защо е било нужно килърите да ловят котка. Не може ли (за лош късмет) да е била вътре просто?

Понякога иронията е неуместна.

# 51 683
  • София
Може вълци да са обикаляли нощем, нали затова прибирали кучетата.
Котката е била затворена в стая, която е била запалена и е изгоряла. Ако беше само прибрана в хижата, щеше да избяга, котките се катерят и скачат нависоко и отвисоко, а хижата не е горяла цялата.

# 51 684
Откъде сте запознат/а къде е затворена котката и какво точно е изгоряло? Котката може да е имала достъп до 3 стаи и да са изгорели и трите. Правите предположения, които не лежат на никакви факти.

# 51 685
Аз имам и котка и куче.
Кучето в много ситуации е безпомощно.
Виж, котката ни не виждам как ще попадне в хижа с леглова база от 80 места и няма да се измъкне все от някъде.
За мен, за да изгори котката е била ограничена по някакъв начин. Най-вероятно затворена в стая без изход. Не е попаднала в хижата просто без да иска по време на пожара.

# 51 686
Според мен не са охранявали хижата и хора са влизали и с.али и кой знае още какво. И някакво животно е умряло  може би.

Толкова разследване, претърсване и да не намерят, или да зарежат труп на котка.

# 51 687
да, ама след цялата показност с охрана и недопускане на външни лица 6 месеца да се случи така е малко...

# 51 688
Аз също имам 3 котки и бегла идея за поведението им. Но пак казвам - що за уверено изказване е, че е затворена в 1 стая? Откъде тази убеденост? Ами ако е имала достъп до 2 стаи и хоридор? Пак не може да избяга. Но всичко това са хипотези.

# 51 689
  • my own world....
Овъглен труп на животно би трябвало да са го прибрали за анализ... Евентуално... Въпреки че, колкото и гадно да звучи какво им пука за котката.. няма да им донесе допълнително информация..

Общи условия

Активация на акаунт