Отговори
# 51 705
Но вече трябва да се види дали и какви снимки ще пуснат offnews.
Сигурно като ония с овъглените прозорци, на които Тарзан Офнюзки обяснява, че не са овъглени.

# 51 706
Но вече трябва да се види дали и какви снимки ще пуснат offnews.
Сигурно като ония с овъглените прозорци, на които Тарзан Офнюзки обяснява, че не са овъглени.

Да, и аз имам такива съмнения.

# 51 707
Е то пък ще е върхът да  е изгорялото коте и да са го зарязали там. Кучетата нали ги изследваха. Прескачали ли са го какво.

Иначе за изпражненията няма нищо чудно - всяка празна сграда в планината се о.ира моментално. Може и животни да са.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 19:08 от Iris04

# 51 708
Надявам се В. Йончев да е снимал прясното л@йно в средата на стаята, както и овъглената котка и да ги покаже на цяла България.

Определено са се погрижили нищо тяхно да не остане. Много омраза лъха от това шесторно убийство. Това не е просто екзекуция, а отмъщение. Такива престъпления обикновено успешно се разкриват, защото не са безпристрастни. Оглеждаш се за враговете и намираш виновника.
Крайно неприятна тема с акото, но ще напиша нещо. Това, че са само 2 за 6 месеца (а не 20) за мен говори, че са оставени от крайна и остра нужда поради отвратително мразовито и снежно време навън в този момент (и може би през нощта). Не че в хижата е топло, но поне има покрив. Отделно писюрщината на авторите да не си го изхвърлят хайде не веднага, но след няколко дни. Нещо толкова простичко, но несвършено, сега хвърля петно върху цялата охрана, ама...
ПС. Ванне, защо душа слагаш от себе си "прясно", самата Ралица е написала само "голям човешки екскремент", не пише "топъл още", моля ви да бъдем обективни.

# 51 709
Надявам се В. Йончев да е снимал прясното л@йно в средата на стаята, както и овъглената котка и да ги покаже на цяла България.

Определено са се погрижили нищо тяхно да не остане. Много омраза лъха от това шесторно убийство. Това не е просто екзекуция, а отмъщение. Такива престъпления обикновено успешно се разкриват, защото не са безпристрастни. Оглеждаш се за враговете и намираш виновника.
Знае ли се дали е прясно, а и да го покажат на него няма да пише чие е! Може и от стопаните да е.

# 51 710
Ако е прясно, залагам, че е от Владо Йончев.

# 51 711
На всеки друг може да е, но не и на хижарите.

Виж с котешкото телце, ако е такова нещата са много странно и то не защото е споделило съдбата на кучетата, волно, или неволно причинена, а че толкова месеци още си седи там. Според мен обаче би трябвало да е съвършено неразпознаваемо.

# 51 712
sunseto, защото се съмнявам да са го прескачали разследващите пет-шест месеца.
Според мен е прощален подарък от охраната.
Подигравка като всичко останало.

# 51 713
Не всички могат. Защо да е преднамерено затворена? Зима е, сняг, студ. Има хижа с 80 стаи, защо да си няма местенце, където да я прибират на топло? Дали е стая, дали са 2, дали е хоридор - никой не знае. Чак пък преднамерено.
Защото ако си е влязла сама все отнякъде трябва да го е направила. Когато са запалили пожара оттам ще си и излезе.
Ако неволно са я затворили, щяха да я намерят докато я търсят. С кучетата са постъпили по същия начин. Като прибавите всички тези аргументи, вероятността просто да е останала затворена по погрешка става много по-малка.

# 51 714
Аз не мисля, че е затворена неволно или умишлено, а че животните вечер са прибирани просто. И всяко си е имало някакво местенце вътре.
Не знам по какво се съди, че само и специално тази вечер е хваната, пък затворена точно в 1 стая, че заключена, за да не си отвори сама вратата и т.н.

# 51 715
Съди се по философията на екзикта като колективно мероприятие.
Но още не вярвам разследващите да не са намерили котето.
Дано Йончев да обхожда и да не са го местили при откримането. Защото може и подхвърлено от жълтите животинче да е. А Тара е важна

# 51 716
Аз не разбрах всъщност Майсторова била ли е на хижата сега или само нейния адвокат и упълномощени близки?

# 51 717
Философията на екзита е само догадки за момента, с изключително противоречиви факти.

Както може животните да са умишлено затворени и запалени, така може и да е имало рутина да се прибират всяка вечер и за съжаление да са косвени жертви.

Както може да са самоубийства, така може и да не са.

Просто отвреме на време някой се включва с непоколебимо твърдение, че нещо е станало точно по определен начин и в течение на дискусията, се приема за част от фактологията, което е подвеждащо.

Иначе, честно казано, и за мен е странно след 6 месеца експертизи, никой от разследващите да не забележи котето. Но дори това не знаем вярно ли е, защото официална информация няма от месеци.

# 51 718
Котката я търсиха късно вечерта, даже май вече гореше мазето. Може би в студеното време е била вътре някъде и при разпалване на на пожара е останала затворена

Общи условия

Активация на акаунт