Отговори
# 51 810
Калушев купува частен имот. Не го назначават от БТС.
Целият цирк на БТС беше напълно излишен и не на място, след като те самите са допринесли за превръщането на хижата в частна еднофамилна вила.

🤣

Ако ще наследство от баба му да е, съсипал я е!

# 51 811
  • Варна
Вижте пак състоянието на хижата от двете кратки видеа на Йончев. С каква сигурност се твърди  че пожара е започнал от мазето? Както той каза ,точно там не му изглежда особено опожарено. С една част от първия етаж беше с направо непокътната дограма и бяла мазилка.

# 51 812
Камера "бариера"...В 16:46 Ивей излиза гол и подвиква на голямото куче "спокойно, душа" .. Кучето лае и тръгва към пътя, лайки...Ивей се облича...и дотам...край...После имаме запис в 22
https://youtu.be/_21Na2m5GV4?is=JAEl5pEcOa2V__N_
     Странно е. Изведнъж свършва в 16:47  и започва от 22 до сутринта да ни се показва, дим или сняг...
В единият брифинг направо си признаха, че това не са пълните записи, които нямало как да дадат в цялост, и след това започнаха да обясняват какво са се опитвали да внушат с предоставените записи от 'мвр пикчърс'.
Без доказателства и експертизи, те вече знаят от втория ден какво трябва да се доказва с прожекция. Пълна пародия.

Тази сцена е почти веднага  след сцената със средните пръсти. Реакциите са свързани според мен.
Какъв е този мистериозен параван, за който пишат в
Дебати за Петрохан и Околчица. Хич не разбирам от подобни технологии. Но ми е интересно, че кучето Дурин лае,  но не настървено както бих си го представила след разказите на Ралица. Хем лае и съобщава за нещо/някой, че има там, хем не е точно така... Но пък Ивей реагира като на опастност.....
Това, когато лае кучето, е точно момента в който по пътя са заснети АТВ-тата. Засичала съм по записите.

# 51 813
  • София
Камера "бариера"...В 16:46 Ивей излиза гол и подвиква на голямото куче "спокойно, душа" .. Кучето лае и тръгва към пътя, лайки...Ивей се облича...и дотам...край...После имаме запис в 22
https://youtu.be/_21Na2m5GV4?is=JAEl5pEcOa2V__N_
     Странно е. Изведнъж свършва в 16:47  и започва от 22 до сутринта да ни се показва, дим или сняг...
В единият брифинг направо си признаха, че това не са пълните записи, които нямало как да дадат в цялост, и след това започнаха да обясняват какво са се опитвали да внушат с предоставените записи от 'мвр пикчърс'.
Без доказателства и експертизи, те вече знаят от втория ден какво трябва да се доказва с прожекция. Пълна пародия.

Тази сцена е почти веднага  след сцената със средните пръсти. Реакциите са свързани според мен.

Какъв е този мистериозен параван, за който пишат в
Дебати за Петрохан и Околчица. Хич не разбирам от подобни технологии. Но ми е интересно, че кучето Дурин лае,  но не настървено както бих си го представила след разказите на Ралица. Хем лае и съобщава за нещо/някой, че има там, хем не е точно така... Но пък Ивей реагира като на опастност.....
Това, когато лае кучето, е точно момента в който по пътя са заснети АТВ-тата. Засичала съм по записите.
Може би Ивей се сеща за предупреждението по телефона от Деян и свързва 2+2 затова бързо влиза вътре. То обаждането в колко часа беше? А какво казаха разследващите за атв-та, че това е обичаен маршрут за тях ли?

# 51 814
Никаква светкавица не е тази светлина. Обикновено когато се монтира камера на тъмно място (както на тази стена), се монтира и лампа с фотоклетка, която светва когато има движение, за да може камерата да заснеме движещия се обект.
Но тези лампи, както и камерата изискват захранване. При условие, че няма ток, си задавам въпроса защо свети с часове тази лампа.
Освен да е някаква соларна, друго обяснение нямам.
Може би с малко соларно панелче за захранване.

Съжалявам, но ножовете на Ралица не са ми интересни хич.
Определено са генерирани от ИИ, то се вижда с просто око колко са фалшиви.

# 51 815
Никаква светкавица не е тази светлина. Обикновено когато се монтира камера на тъмно място (както на тази стена), се монтира и лампа с фотоклетка, която светва когато има движение, за да може камерата да заснеме движещия се обект.
Но тези лампи, както и камерата изискват захранване. При условие, че няма ток, си задавам въпроса защо свети с часове тази лампа.
Освен да е някаква соларна, друго обяснение нямам.
Може би с малко соларно панелче за захранване.

Съжалявам, но ножовете на Ралица не са ми интересни хич.
Определено са генерирани от ИИ, то се вижда с просто око колко са фалшиви.
Да не би точно това да е включвал/изключвал човекът зад дръвника?

Общи условия

Активация на акаунт