Отговори
# 51 855
Пишете пълни глупости с какво Ралица може да е опасна, пълни, колкото да се пълни темата с простотии. Нали искахте тема само за факти? Това ли щеше да ви е темата ?Ако това, ако онова , ако се докажело…ами да й повдигнат официални обвинения тогава щом е “сводник” и прочие.
Дано наистина го направят!

# 51 856
Прекалявате с омразата си към Ралица.
Какво дете,та Ники е мъж на 22-23год, живял е така,както е сметнал за добре?
Ралица няма никаква вина за случилото се,още малко и ще я изкарате опасна за националната сигурност.
Костелив орех е за това ви дразни.
Сводник на деца за педофил, това е тя.
Цялата секта трябва да бъде определена за обществено опасна и членовете да бъдете пратени на топло. До един.
Предлагам ви да съберете доказателства за твърдението си и да я осъдите?
Всичко друго е празни приказки,или най-малко я намерете и и го кажете в лицето?

# 51 857
докато е бил Ники с групата в Мексико ,тя също е била на около
Била е около гуруто. Детето ѝ е служило като инструмент за това.

# 51 858
Като съберат доказателства, ще вземат мерки, каквито предвижда законът за фактите, които са установили въз основа на доказателствата. Съгласни ли сте с това?

Какви доказателства да събират? Дала си и двете деца за отглеждане от чужд мъж. Не са ходили на училище. Тя го потвърждава. Не знам какви други доказателства трябват.

# 51 859
Подтикнахте ме да отворя профила на Ралица. Прочетох, че са открили и овъглена котката Тара, много жалко. За животните ми е мъчно, те реално са най-невинните в случая. Ралица се бори срещу вятърни мелници, до една година дори спомен няма да остане от убийството на шест човека, паметта на хората е краткотрайна.

# 51 860
докато е бил Ники с групата в Мексико ,тя също е била на около
Била е около гуруто. Детето ѝ е служило като инструмент за това.
Била е със съпруга си.
Покажете гражданска отговорност ,като съберете доказателаства и осъдите Ралица,иначе за празни прикаски анонимно сме много ербап,а и не се носи отговорност?
Та с какво ви лъже ,със снимки на вилици,или със снимки ,колко са били щастливи?
Това са си нейни лични виждания и нямат отношение към смъртта на 6 човека?

# 51 861
  • my own world....
Ивка, чух посочените минути от брифинга и не разбрах какво те притеснява? Чакат КОМПЛЕКСНА балистична и медицинска експертиза. Това отговориха на журналиста Нешев. Не са били така добри да ни осведомят какво е показала комплексната експертиза, нали? Или в следващ брифинг има още нещо?
Амон Ра, те и децата са били нейни лични, ама ги предоставила... И сега твърди, че разследването лъже кой е убиеца... И събира дарения.

# 51 862
Кубратова, абсолютно съм съгласна, само да не стане пак късно, каквато е практиката в България. Но честно казано, за мен вече има доказателства - тази жена дала ли е и двете си деца за отглеждане при Калушев?
Е, за късното ще питате едни органи, които би трябвало да работят своевременно, обективно и безпристрастно и на високо професионално ниво, поне в тази тема и за този случай се ползват с доверие. Защо не и за останалите?

# 51 863
Я да се върнем на един момент от вчера, близките били казали че имало кръв навсякъде.
Това вътре в хижата ли?
Дали въобще е истина? Да речем че от прокуратурата манипулират уликите, така ли ще им предадат хижата с кръвта вътре?

# 51 864
  • Варна
Ивка, чух посочените минути от брифинга и не разбрах какво те притеснява? Чакат КОМПЛЕКСНА балистична и медицинска експертиза. Това отговориха на журналиста Нешев. Не са били така добри да ни осведомят какво е показала комплексната експертиза, нали? Или в следващ брифинг има още нещо?
Амон Ра, те и децата са били нейни лични, ама ги предоставила... И сега твърди, че разследването лъже кой е убиеца... И събира дарения.
Ако бяхте изгледали от началото щяхте да чуете, че Маджаров чете дълго и напоително за всеки един от тримата посоки ,транзити ,от ляво надясно ,от горе на долу ,за Пламен казаха 9мм оръжие,и от  какво е настъпила смъртта за тримата … аутопсии и, че втория изстрел при Ивей е довел до смъртта, първия бил разрушиш значително лицевите структури  ….И накрая Папалезов да изпелтечи,че  не е ясно с две или с две оръжие се е “самоубил” Ивайло и не е установена поредността на изстрелите ще ме извинявате… А какво е установено такава с тези експертизи ,снимки ли са правили о романи ли са писали ?Ако щете не КОМПЛЕКСНА ,ами КОСМИЧЕСКА да я нарече тази апокрифна експертиза дето уж са я чакали,това което се питаше беше в ръцете на Маджаров,ама явно не е бил болднатия текст за четене. И не,не се даде повече информация на никакъв брифинг за това.

# 51 865
  • в пералнята
Според мен не е опасна РА вече, тя каквото е имала, го е жертвала Sad Много тъжно, но факт. Тя самата е жертва и е индоктринирана и за съжаление нейните родители не са били толкова силни и адекватни като тези на Албена, че да си измъкнат внучето от сектата.
А иначе, както виждаме, във фейсбук има голяма подкрепа, голямо нещо, но на "протестите" по 20 човека и в сметката 7к, които ще отидат за 1 месец охрана на хижата.

# 51 866
Ivka, чакай сега, какво общо имат откритията по време на аутопсията за движението на куршумите и балистичната експертиза?
Специалиста извършил аутопсиите не може да прецени какви са куршумите, еднакви или различни. Той може да прецени какво е било движението и кои структури и органи са засегнати.

# 51 867
Ралица е манипулаторката и моделира обществените нагласи. Това е опасно. Тази жена каквото и да направи, няма да си тръгне от този свят с изчистена съвест спрямо детето си.
Прекалявате с омразата си към Ралица.
Какво дете,та Ники е мъж на 22-23год, живял е така,както е сметнал за добре?
Ралица няма никаква вина за случилото се,още малко и ще я изкарате опасна за националната сигурност.
Костелив орех е за това ви дразни.

Сметнал е за добре да живее така от 10- годишната си възраст!?

# 51 868
Vanne, като инженер, би ли обяснила как работят соларите вечер? Не би ли трябвало да имат инсталация с батерии, за да се случи това и да захранват къщата в неосветената част от деня? Знаем ли дали е имало такава на хижата?

Въпросите ми са сериозни и не ги задавам "ехидно". Не съм инженер и мога само от личен опит да говоря.
Да, така работят соларните лампи. През деня ако има слънце се зареждат акумулаторните батерии и през нощта се използва натрупания заряд в батерията.
Аз за друго се чудех, защо изгасна след пожара, но явно той е осветявал достатъчно.
А защо не им сработиха соларните панели като спря тока, това е интересно.

Гледах как обикалят хижата в тъмното, търсят  нещо (котката ли, момиче ли, нещо в женски род), питат за одеало.. сякаш оглеждаха къде гори и как да го изгасят.
Не ми приличаха на хора, които търсят котката, за да я затворят и да изгори.

# 51 869
Vanne, аз за соларните панели питах, не за лампите.
Могат ли да работят вечер, ако нямат напрявена инсталанция с батерии, които да се зареждат през деня и отдават през нощта?

Общи условия

Активация на акаунт