Отговори
# 52 230
Аз ако 4 години "полагам усилия", ама не успея да се освободя от едно споразумение с НПО, ще ме "уволнят" клиентите ми. Какво ли щеше да е, ако не полагаха усилия...
Това прекратяване не зависи от другата страна, ако е едностранно - има си начини и дори при отказ за получаване на книжа, правният отдел на всяка държавна структура би трябвало да ги знае и прилага.

# 52 231
На който му е любопитно да чуе версия с доводи за дейността на Ивайло Иванов и защо са му толкова НПО, за схеми и крипто
Тома Николов, политически анализатор (не го знам кой е, но доста се е поровил май май)
https://youtu.be/DFy8TyGPvew?is=x4E0uPTrGwS8mRqp

Оппаа!! Топло топло! Ето това вече е много интересно! И мисля, че точно тук е заровено кучето.  А и интуицията ми през цялото време ми говореше, че ако има някой дето не му е чиста работата от групичката това е точно Ивей. С тая мазна усмивка.

# 52 232
Това, че никой министър след Сандов не е успял да се отърве от това съглашение, показва само колко са им били яки политическите чадъри.
При изредени 7 правителства в този период, какви политически чадъри?
Всички партии ли са ги покровителствали?
Разследващите и службите за сигурност и те ли всички са ги покровителствали в продължение на 4 години?
Не са поискали, не са се отървали от това 'съглашение', какво значи не са успели 4 години?  Не им е било явно приоритет да го прекратят по-бързо.

# 52 233
Пак правиш спекулации.
Безспорен факт е, че всички министри след Сандов са полагали усилия да прекратят действието на стореното от него.
Да не повтарям линковете.
Ако имаш информация за обратното - дай линкове. Иначе е обикновена спекулация.

Това, че никой министър след Сандов не е успял да се отърве от това съглашение, показва само колко са им били яки политическите чадъри.
При 7 правителства какви политически чадъри? Всички партии ли са ги покровителствали?
Разследващите и службите за сигурност и те ли всички са ги покровителствали в продължение на 4 години?
Не са поискали, не са се отървали от това 'съглашение', какво значи не са успели 4 години?  Не им е било явно приоритет да го прекратят по-бързо.

# 52 234
Не са поискали, не са се отървали от това 'съглашение', какво значи не са успели 4 години?  Не им е било явно приоритет да го прекратят по-бързо.
Да. Служебните министри явно не са били достатъчно дълго в креслата си, че да разплетат всички кълчища. То това е работа за полицията.

# 52 235
  • София

Доказаха ли , че подписите са фалшиви ?

# 52 236
Скрит текст:
Коментирам поведението от последните месеци на потребителката катта, в които месеци няма ден без да е провокирала конфликт с някой от противниковия "отбор".

Няма ден да не заплашва хората с наказателния кодекс, днес може да е писала направо на Атанас Русев с обяснения какво предвижда НК за него.

Скрит текст:
Не е ли имало някоя баба, дядо, леля, кръстник, знам ли... някой от разширеното семейство, да вземе отношение, да реагира?
Не е имало. Това отговаря ли на въпроса Ви или ще четем на всяка страница, колко сте потресена?

Ти имаш ли друга функция в този форум, освен да тролиш?

А щом познаваш семейството - разкажи какви са, що са, как са изпадвали в това положение.
А вие познавате ли някой, че така грозно и арогантно нападате и обиждате
Теб все някой те провокира, или Ката, или Кубратова, или някой друг и тоя спам го четем през мнение.
За милиони не знам, Ване. Свободните съчинения в тази темата си ги пишеш ти. Разбирам желанието ти да гледаш актови снимки с деца, но не вярвам да ги пуснат, само за да се успокоиш. Надявам се, че като излязат и потвърдят всичко това, за което се говори, че се е случвало на Петрохан, да имаш честта да минеш от тук и да напишеш, че не си била права.
Ла фарина, прекаляваш с наглост и обиди! Съчиненията по преразказ ги правиш ти, защото не си видяла никакви актови снимки, а Явор Дачков ти бил казал, че има. Някой от тези, които твърдяхте, че има "течности" мина ли оттук да се извини случайно?
Явор Дачков пък сега 🤣🤣 аз не съм твърдяла, че съм видяла каквото и да било. Обаче, виж, теб и Ката някой ви спусна в темата, за да провокирате, но аз поне не ви се връзвам.
Още една, която я провокират. Grinning
Последно снимки ли има или звуков запис, какъвто ти били казали със сигурност, че има? Или и ти вече не знаеш какво си измисляш?
Измислям си 🤭

# 52 237
Пак правиш спекулации.
Безспорен факт е, че всички министри след Сандов са полагали усилия да прекратят действието на стореното от него.

Скрит текст:
При 7 правителства какви политически чадъри? Всички партии ли са ги покровителствали?
Не са поискали, не са се отървали от това 'съглашение', какво значи не са успели 4 години?  Не им е било явно приоритет да го прекратят по-бързо.
Спекулациите ги правите вие. Ако ще 100 пъти да ги повторите истината е следната: не са поискали, не са го прекратили по-рано това споразумение едностранно. Всеки, който вярва в обратното е минимум наивен.

# 52 238
  • Сф
Много ми е интересно, като ще се търси персонална вина, защо никой не коментира директорката на Космос? Някак си го представиха като частна образователна институция на ангро, все едно не стои зад нея тая конкретна жена ,която е вършила безобразия като прикрива децата и още куп нарушения. В нормална държава щеше да е обвиняема вече. Тук ще се измъкне със сигурност! Защото и тя не е случайна.

# 52 239
За мен вече няма съмнение, че в дъното на всичко е Ивей. Но явно доста хора е бил успял да въвлече/подведе и използва, които за да останат в сянка насъскаха кучетата срещу Калушев. За да прикрият далаверите с Ивей изкараха Калушев какъв ли не. А може би самият Калушев е бил подведен и използван от гениалния мозък Ивей.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 14:04 от pandorina

# 52 240
[
Скрит текст:
quote author=La farina link=topic=1853871.msg51391190#msg51391190 date=1785245493]
🤣🤣🤣 Тая с фалшивите подписи ли?
[/spoiler]

Доказаха ли , че подписите са фалшиви ?
[/quote]
Още не са, засега има оправдателна присъда. Коментирахме по-назад мисля.

# 52 241
Скрит текст:
Да. Служебните министри явно не са били достатъчно дълго в креслата си, че да разплетат всички кълчища. То това е работа за полицията.
Е нали полиция, данс, прокуратура и кой ли не - ги разследват откакто е подписано това споразумение?
Тоест казвате, че и те не са си свършили работата ли?

# 52 242
Много ми е интересно, като ще се търси персонална вина, защо никой не коментира директорката на Космос? Някак си го представиха като частна образователна институция на ангро, все едно не стои зад нея тая конкретна жена ,която е вършила безобразия като прикрива децата и още куп нарушения. В нормална държава щеше да е обвиняема вече. Тук ще се измъкне със сигурност! Защото и тя не е случайна.
Може и нейните пръсти да са бъркали в гърнето с мед, за което намеква Русев. Частно училище, това предполага висока платежоспособност на родителите. Всеки е имал свой си интерес да прави това, което е правил. А и ние не знаем дали и тя не е обект на разследване. Много вероятно даже, да е.

# 52 243
Може ли с няколко изречения да кажете за какво става дума в клипа за Ивей, че няма да стигна до него скоро?

# 52 244
Може ли с няколко изречения да кажете за какво става дума в клипа за Ивей, че няма да стигна до него скоро?

Човекът говори за крипто портфейлите, според него ИИ е спекулирал на крипто пазара, вкл. в полза на ВТ, но можело да има и други клиенти. И когато пазарът от 122 се сринал до 79 ли беше на 1 февруари, на тази весела дружинка ѝ станало притеснено, понеже хората с парите станали много сърдити.

-----------
Коментирахме я директорката на Космос.
За мен е интересна от гледна точка на тенденцията Калушев да се обгражда с "полезни" жени, които имат достъп до малки деца - коя като гледачка, коя като директор на училище, коя уж психоложка, майката на Л. и тя с някакви естествени психологии насочени към деца и т.н.

-------------
Отново правиш произволни твърдения неподкрепени от никакви източници.
Безспорната истина е в ущърб на Сандов и сектата. Дала съм източници назад, в отговор получавам само някакви спекулации.

Пак правиш спекулации.

Скрит текст:
Спекулациите ги правите вие. Ако ще 100 пъти да ги повторите истината е следната: не са поискали, не са го прекратили по-рано това споразумение едностранно. Всеки, който вярва в обратното е минимум наивен.

Общи условия

Активация на акаунт