Отговори
# 52 290
Освен, че Ивей може да е задлъжнял, може някой да е искал да му открадне идеите за екопроекти . И затова да е убит, а покрай него и останалите.

# 52 291
Освен, че Ивей може да е задлъжнял, може някой да е искал да му открадне идеите за екопроекти . И затова да е убит, а покрай него и останалите.
Шест човека? Той единствен ли има идеи по екопроекти?
Да се готвят следващите...

# 52 292
Бил е много добър в това. А вероятно доста неща са преплетени в тая история, не е само едно. И много висшестоящи вероятно са замесени. И много неща се прикриват. И щом така яростно ни бутат в една посока, най-вероятно тази посока е най-далече от истината.

# 52 293
Бил е много добър в това. А вероятно доста неща са преплетени в тая история, не е само едно. И много висшестоящи вероятно са замесени. И много неща се прикриват. И щом така яростно ни бутат в една посока, най-вероятно тази посока е най-далече от истината.
Това да. Но пък да убият дете, защото някой си бил задлъжнял...

# 52 294
Това да. Но пък да убият дете, защото някой си бил задлъжнял...
Пълни глупости, нали? Калушев е убил детето, просто егото му е било доста голямо и не е искал да оставя свидетели, за това което е правил. Елементарно е, отворете ги тия широко затворени очи.

# 52 295
Кубратова, отговорих за проверката в Костинброд много отдавна. Ще ти дам линк към отговора по-късно, не съм на компютър.
А, рових, връщах се и не видях конкретен отговор. Ако вярно си отговорила, извинявам се и ще очаквам, ако не те затруднява. Благодаря предварително!
Последното, което прочетох по темата, беше, че всички си имаме хипотези и тук е форум.
Ето го линка към стария ми пост. Не мога да закача тук самия пост, така че да се види откога е и кой номер в темата:
https://bg-mam.ma/p/1853871/51375534
Благодаря! Видях го това. Ставаше дума за потулване от самата прокуратура, не недостоверни показания на свидетели и заинтересовани, включително родители, което е различно.
Те колко хора дават неистински показания по разследвания, включително пострадали - ако така се приключваха...мале, мале...Затова и съм писала тогава още във връзка с показания на родителите, че разследването се води независимо от тяхното желание, опити да скрият нещо и т.н. Та, въпросът ми за прикриване/потулване именно от прокуратурата (каквото беше твърдението) чрез нейни действия и бездействия си стои. Но ако нямаш отговор - нямаш, няма да те мъча Simple Smile

# 52 296
Ако играят милиони в цялата работа скруполите изчезват. Ще убият дете биз да им мине окото. Ако детето се е оказало на грешното място в грешното време.

# 52 297
Ако играят милиони в цялата работа скруполите изчезват. Ще убият дете биз да им мине окото. Ако детето се е оказало на грешното място в грешното време.
Е, какви са тия милиони?

# 52 298
  • my own world....
Пандорина, схемите не са приведени в действие... На етап идеи са поумрели. Само с голямата торба са тръгнали. И големите разочарования са следствие на големите очаквания.
Ката, аз не съм си вадила статистика из черната хроника, трябва ли на база разкрити/неразкрити престъпления да си вадя изводи за конкретен случай?? Това са дивотии.

# 52 299
Тази графическа експертиза е възложена от медията, по частен път.
Сега, да видим какво се получава: Някакви високопоставени лица в МВР изнасят доказателства, за да ги предоставят на частни експерти, защото се страхували, че въпросните доказателства умишлено щели да бъдат унищожени или "загубени" в НИК. Явно знаят как се "губят" доказателства (тефтерчето на Златанов не е единствено). В същото време от НИК ще излязат и голяма част от експертизите по разследването. Е, на кого сега да вярваме - на частните експерти, които медията и високопоставените лица от същата система, в която е и НИК, са ангажирали или на съвестта и професионализма на работещите в НИК. След тази информация (ако й се доверявате, де) с какво доверие ще гледате на всяко официално изявление на МВР, на заключенията на експертите от НИК? Щом са способни да затрият доказателства, според въпросния източник, на какво ли друго трябва да са способни?!
Всичкото това на законност ли ви прилича?

# 52 300
Ми то единственото сигурно до тук са 6 трупа.
Всичко останало - абсолютно странно и нелогично. Де да знам вярно ли е, не ли.

# 52 301
  • my own world....
То много незаконност има в цялата история. Децата и  родителите и училището и МОН. Служба КОС с тия разрешителни. Течът на информация за сигналите срещу ламата. МОСВ и недозаведения им меморандум. Прокуратурата в Костинброд. Боровинкоберачите и техните схеми -to- be.

Гледалите изявлението по националната телевизия на майката на ИК : тя обясни ли чедото защо не е завършило в езиковата, а вместо това вечерната? Или само изреди до 9то коляно дипломите на родата? Признавам си, не я гледах.

# 52 302
  • София
Никой и нищо от "ягодка" не казва за ръкотворните писания и рисунки на Калушев! Защо така се пропускат тези му умения!? Ясно е, че няма как да наследи на Майсторов таланта, но все пак!

Не съм ягодка или черешка ,но може ли да попитам къде има официално обявено ,че рисунките и почеркът е на Калушев ?
В статията пише, че има графологична експертиза. Никой, освен майка му не е отрекъл, че това е почеркът му.

Благодаря,  т.е. няма нищо официално обявено  ! 
breaking.bg - явно за теб е известна, обективна и независима  медия . Дори няма обявен официален собственик ,но дерзай !

# 52 303
  • София
Кубратова, отговорих за проверката в Костинброд много отдавна. Ще ти дам линк към отговора по-късно, не съм на компютър.
А, рових, връщах се и не видях конкретен отговор. Ако вярно си отговорила, извинявам се и ще очаквам, ако не те затруднява. Благодаря предварително!
Последното, което прочетох по темата, беше, че всички си имаме хипотези и тук е форум.
Ето го линка към стария ми пост. Не мога да закача тук самия пост, така че да се види откога е и кой номер в темата:
https://bg-mam.ma/p/1853871/51375534
Благодаря! Видях го това. Ставаше дума за потулване от самата прокуратура, не недостоверни показания на свидетели и заинтересовани, включително родители, което е различно.
Те колко хора дават неистински показания по разследвания, включително пострадали - ако така се приключваха...мале, мале...Затова и съм писала тогава още във връзка с показания на родителите, че разследването се води независимо от тяхното желание, опити да скрият нещо и т.н. Та, въпросът ми за прикриване/потулване именно от прокуратурата (каквото беше твърдението) чрез нейни действия и бездействия си стои. Но ако нямаш отговор - нямаш, няма да те мъча Simple Smile
Е как да ме мъчиш. Аз все пак не съм юрист, та да пиша юридически издържано и аргументирано. Но това, което мисля като бг мама е, че разкриването и доказването от органите на сексуални посегателства над непълнолетни по принцип е много трудна работа, защото обикновено се работи само с показания на жертвите. В случай, когато родителите съдействат на извършителя на злоупотребите и действат против интересите на собствените си деца, за разследващите най-лесният вариант е да приключат нещата - умишлено или неумишлено.

# 52 304
Магента, да знаеш, че изборът на най-лесния/лекия вариант при разследване никога не е неумишлено (да ползвам твоя израз). 
Затова и питах за такъв факт, важно е.

Общи условия

Активация на акаунт