Отговори
# 52 320
Ама бащата на НЗ не е бащата на второто и дете.

Права си. Вече съвсем се обърках. Но усещането ми за сделка е много силно. Може би сделка и с двамата бащи.

# 52 321
На мен ми е чудно, Дечо, Пламен и Ивей с какви предпочитания са били, като на Калушев вероятно?

Ако се докаже, че Калушев и тримата хижари са били хомосексуалисти, то тогава изобщо няма да изглежда добре, че Калушев е отглеждал малки момченца. И това би наклонило още повече везните в посока пдф.

# 52 322
Вторият е в по-добра позиция, успял е да спаси детето, избягал е далеч да ограничи до минимум щетите. На първия този хомот и непрежалима загуба ще му тежи до живот. Представям си колко се самообвинява, че не е бил по-краен в действията си...

# 52 323
  • при Arctic Monkeys
София не и ли омръзна да храчи върху сина си? Не съм виждала до сега такава омраза към дете. За будизма е писала абсолютни, неадекватни глупости.

# 52 324
София не и ли омръзна да храчи върху сина си? Не съм виждала до сега такава омраза към дете. За будизма е писала абсолютни, неадекватни глупости.

И то дете, което очевидно е било невинна жертва. По-скоро бих очаквала такава реакция от майката на Калушев.

# 52 325
Или се е съгласила СС да отведе детето на друг континент в замяна на неговото мълчание по случая. А от оплакванията ѝ как от 6 месеца не работи допускам, че може да ѝ е опростил и издръжката за детето, т.е. да е още по-зависима.

# 52 326
  • в пералнята
Та София нали каза, че са предупреждавали ИК за проверките и сигналите.
Така че там си има престъпление, както и да се опитвате да го изкривите.
Ако някой твърди или поне има каквито и да е данни, че всички служби с проверки и оперативни разработки, контролни държавни органи и прокурори са замитали и прикривали незаконни или дори престъпни дейности на членове на групата срещу заплащане, както се пише по-горе, може да сезира прокуратурата или МВР, давността за това престъпление не  е изтекла.  Пък даже и да не е имало заплащане, достатъчно е само да е прикривано, пак е престъпление. Аз ако имам дори и минимални данни за такова нещо, не бих си мълчала.

# 52 327
Безспорен факт е, че сингалите първо на Валери, след това и на бабата и дядото на Леон, имат ефект и спасяват минимум две деца от сектата - Л. и малкият син на Ралица. Две са известни, а кой знае колко имена не са обявени публично.

Надявам се след време Свиленов и дядото на Леон да намерят сили и да благодарят на Валери, заради когото са успели да измъкнат Леон и Александър Св.

И отново да обърна внимание на линка, публикуван снощи, с постовете на хората, които са познавали Калушев в началото на 90-те - очевидно познатите на К. са били наясно за предпочитанията му, какво остава за близките му приятели и роднини. Колкото и последните да обясняват сега, че са изненадани от "обвиненията".
А аз се надявам биологичният баща на НЗ да излезе с позиция по темата! Сигурно му коства много да търпи на РА изцепките!
Майка на Калушев е била наясно с начина му на живот. Затова и той пише такова писмо, иска прошка и се оправдава с причината ( не може да помогне на момичето и не му се живее в кочина).
СА отначало обвини сина си за "моралния" убиец. Вярваше, че са се екзитнали.
СМ също в самото начало каза, че кочината е виновна за тази трагедия.
РА отричаше и от самото начало затърси килъри.
Хората от СМ я подкрепиха и............... майката на убиеца затърси убийци.
Нямам представа, какви са съпрузите на София и Ралица. Публично да признаеш, че си заблуждавала мъжа си и окрала. Да обиждаш детето си и да му желаеш да е жив, за да "носи позора си".
Ами аз тази майка София бих я изхвърлила като най-долна твар.
Другата псевдо майка и тя дала на Калушев на 11г. детето си. Била живяла около него, но не с него. Изхвърлила го като мръсно коте от дома си. После му харизала и другото си дете.Явно бащите са били яко "облъчени" и те. РА за мен е много фалшив човек.

# 52 328
Или се е съгласила СС да отведе детето на друг континент в замяна на неговото мълчание по случая. А от оплакванията ѝ как от 6 месеца не работи допускам, че може да ѝ е опростил и издръжката за детето, т.е. да е още по-зависима.

Не работи, защото направи фондация и събира средства за разследване. Като в същия пост, в който обяви, че учреди фондация написа и, че е финансово зле.

# 52 329
Така де, без доходи и с историята на двете ѝ биологични деца, дадени в секта, е в много слаба позиция спрямо бащата на второто дете.

# 52 330
Според мен СА не е това, което говори. Никакъв шанс ченгето да не знае какво ще стане с парите, които й е дал. Също така, като й погледнеш профила, пише някакви екстремни писания в полза на една партия, а парите на фамилията идват точно от противоположна посока.
Някаква връзка с вчерашния палеж и убийство след изтезания да виждате?

# 52 331

Не работи, защото направи фондация и събира средства за разследване. Като в същия пост, в който обяви, че учреди фондация написа и, че е финансово зле.
Разпаднаха ѝ се плановете за общ бизнес с петроханци, ако изобщо е имало такива и май ще се наложи да работи нещо! Ако приношенията продължат ще си я кара, както до сега- паразитиращо.

# 52 332
Та София нали каза, че са предупреждавали ИК за проверките и сигналите.
Така че там си има престъпление, както и да се опитвате да го изкривите.
Ако някой твърди или поне има каквито и да е данни, че всички служби с проверки и оперативни разработки, контролни държавни органи и прокурори са замитали и прикривали незаконни или дори престъпни дейности на членове на групата срещу заплащане, както се пише по-горе, може да сезира прокуратурата или МВР, давността за това престъпление не  е изтекла.  Пък даже и да не е имало заплащане, достатъчно е само да е прикривано, пак е престъпление. Аз ако имам дори и минимални данни за такова нещо, не бих си мълчала.
Кое се опитвам да изкривя? За да изкриви каквато и да е информация, факт, те трябва поне да са налични. По-горе се пише, че се е плащало. Досега такива официално и дори неофициално в медии не са съобщавани, затова и съм дала предложение.
Ако твърдението на София (на която ту вярвате, ту не - зависи дали обслужва конкретна теза) е вярно, то пък прокуратурата досега трябва да се е самосезирала, честа практика е. Ще почакаме и ще видим дали е така.
Що се отнася до предупрежденията за сигналите, обсъждали сме го вече преди дни (виж постовете от периода 20-23.07, там някъде), няма да се повтарям, но с едно изречение - ако има данни, включително от свидетели и пострадали, за извършени вече незаконни или престъпни действия, то предупреждението не може да повлияе за всички такива и да ги укрие - не е като да укриеш вещи, да оформиш документи ли счетоводство.  Присъствието на деца в хижата, дори и за дълго, само по себе си не е престъпно, да не очаквате да заварят някаква небогоугодна сцена?
В тази връзка - щом сега се "знае" за сексуална злоупотреба с деца от хора, външни за групата, трябва със сигурност това да е било известно и на Пламен, Дечо, Николай и Ивей. Е, всички тях да третираме като съучастници ли? При това братът на Ники е бил известно време в хижата. Смятате, че той би го допуснал при това положение? То в този случай всички родители луди и индоктринирани, всички свидетели или пострадали мълчали и лъгали, всички служби и институции прикривали, живеещите постоянно с Калушев - съучастници или най-малкото не съобщили на властите, което също е престъпление. И всичко това се твърди, за да "обоснове" нещо, за което официални данни няма, а уж на тях щяхме да се позоваваме. Или зависи от предварителната нагласа за едно или друго?
Нямам проблем да приема всякакви действия, включително на Калушев или други от групата, но не така - докато няма ясни доказателства и сигурни факти, не мога да приема нито осъществяването, нито липсата на такива действия. Ако това е било системно, със сигурност доказателства могат да се съберат, могат да се съберат доказателства и за неправомерни и престъпни действия и на институциите, ако са потулвали и не са разследвали данни, така че ще почакам. Предпочитам да не си градя изводите на поредица от предположения без основа.

# 52 333
Явно Ралица(а вроятно и СМ ) е /са преосмислила /и отношението си към София и са преценили ,както и предположих ,че ще стане ,че няма смисъл да намират публично враг в нея ,тя е единствения човек от най-приближените в групата ,която публично и самоотвержено ги защитава ,плюейки по собственото си дете.Ралица е писала под последния пост на София за АР -Браво София ! Всяка дума е вярна !
Сега не се разграничава вече от нея ! 😅

# 52 334
Явно Ралица(а вроятно и СМ ) е /са преосмислила /и отношението си към София и са преценили ,както и предположих ,че ще стане ,че няма смисъл да намират публично враг в нея ,тя е единствения човек от най-приближените в групата ,която публично и самоотвержено ги защитава ,плюейки по собственото си дете.Ралица е писала под последния пост на София за АР -Браво София ! Всяка дума е вярна !
Сега не се разграничава вече от нея ! 😅
Може ли да публикувате какво е писала СА? Блокирана съм и там. РА си знае интересите, пък и така може да контролира София какво изнася!

Общи условия

Активация на акаунт