Отговори
# 52 500
Да допълня Анонимис,

Изтекоха само показанията на Деян и други свидетели, които прокуратурата е решила да пусне.
Не знаем какво точно е казал Деян и какво са го питали, а виждаме само частите, които обслужват прокурорската версия.

# 52 501
Абе само сантименталност в това видео, нищо друго
Празните стомаси не се ли отнасяха само за тримата на Околчица? Поне това помня
Може и да са се виждали същия ден, но всичко очевидно е било спокойно, никой не е бил отвлечен или заплашван с оръжие...

# 52 502
  • София
Не на стената, в  едно интервю, но са го отрязали. Спомням си, че тя каза, че и момичето е прерожденец, било изключително рядко и те много се радвали.
https://www.bgonair.bg/a/166-kriminalno/409786-sofiya-andreeva-z … -i-petrohan-video

И за Леон каза, че бил много невротичен и идвал от развалено семейство, затова не било сигурно, че е тулку.
Не било сигурно, ама ламата не отказвал да взима момченца.

# 52 503
Биборана, благодаря, че си ме отменила в поставената ми задача Simple Smile
Нямам какво да добавя, освен че очаквах проверката на училището вече да е приключила - все пак документалната проверка и тук там някой разпит на служебни лица не е сложно като разследване на убийство. Още няма данни обаче.
Аз всъщност не коментирам с категоричност медийни изяви и твърдения по тези въпроси, нито си правя изводи от тях за фактите, защото едни излизат и твърдят, други излизат и ги опровергават (последно гледам, че и Белев опровергавал Русев) и не ми се занимава с интригите и на едните, и на другите. Бих се доверила на оповестяване на окончателни резултати с влязъл в сила акт или поне някакво приключило производство на прокуратурата, ако има образувано такова, от което се виждат мотиви и обсъдени доказателства.

# 52 504
  • my own world....
Тома Белев всъщност казва точно това, което и онзи анализатор и Ревизоро казаха - ще има пари за защитени територии, а нашите са били готови за тях... Хех..

# 52 505
Аз бе знам как дойде това, че полицаите или разследващите са използвали яйцата? Хлябът беше покрит с някаква кърпа и кърпата си беше Ок, защо яйцата се видяха подозрителни. Дори мисля, че купата която показаха просто е била накисната за миене. В предишното видео се виждаха доста съдове оставени така. Много спекулативни видеа. Много. Мислех, че като журналист трябваше да по-обективен и безпристрастия, независимо от всичко

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 20:42 от Модератор Бубанка

# 52 506
Това за яйцата и полицаите дойде от някоя бгмама. Точно както сега за изядените курабийки  също от полицаите. ВЙ показа наличието на покупки за храна, които са оцелели от пожара.И явно са очаквали да поживеят и да ги хапнах. Не са 10тина яйчица, като за предсмъртната вечеря.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 21:51 от Barsa

# 52 507
Както се каза и преди, живота си върви. Те са се разбрали отпреди години, само без точната дата.
В един момент гуруто казва "заминаваме" и те заминават, няма значение има ли замесен хляб или няма.

# 52 508
Румен Радев с много остри критики към прокуратурата. Казва, че вместо да носи правосъдие, много често пречи на МВР. Какво ще кажете, критиките идват от ниво министър-председател.

# 52 509
Това за яйцата и полицаите дойде от някоя бгмама. Точно както сега за изявените кораби също от полицаите. ВЙ показа наличието на покупки за храна, които са оцелели от пожара.И явно са очаквали да поживеят и да ги хапнах. Не са 10тина яйчица, като за предсмъртното вечеря.
Може да са ги събирали за нещо, ако трябва са предполагаме

# 52 510
ВЙо казва, че от показанията на Деян се разбира, че са се видели за гипс и да му даде курабии, които изпекъл за него. Но РА казва, че показанията на Деян са неверни, но не казва кои неща точно от показанията са неверни. Или вярва на това, което се й харесва само.

# 52 511
Румен Радев с много остри критики към прокуратурата. Казва, че вместо да носи правосъдие, много често пречи на МВР. Какво ще кажете, критиките идват от ниво министър-председател.

Добре е да се уточни, че критиките на Радев са отправени по определено направление - политическата корупция. Най-вече се обръща внимание на изтичане на сериозни парични потоци не където трябва.

Освен това, той критикува прокуратурата, но поущрява МВР.
Ако приемем критиката, трябва да приемем и че работата на МВР по случая Петрохан е коректна. Като например да започнем с това, че на място никога не са били ДАНС и няма следи за външна намеса, потвърдено от няколко кадъра начало в МВР.
Реално разследването на терен се води главно от МВР.

От тук нататък, дали може да очакваме прокуратурата да опита да прикрие замесени политически лица замесени в случая, според мен да. Към това е насочена критиката на Радев.

https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Rumen-Radev-Prokuratu … korupciya-3002190

# 52 512
Курабийките, ябълката и ядките са оставени ритуално пред будистките изображения и символи, както се вижда от първото заснемане на стаята.  https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=%d0%bf%d1%8 … h9Jog&FORM=VRDGAR

# 52 513
Курабийките, ябълката и ядките са оставени ритуално пред будистките изображения и символи, както се вижда от първото заснемане на стаята.  https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=%d0%bf%d1%8 … h9Jog&FORM=VRDGAR

Нещо, като поднасяне на дарове. Да

# 52 514
ВЙо казва, че от показанията на Деян се разбира, че са се видели за гипс и да му даде курабии, които изпекъл за него. Но РА казва, че показанията на Деян са неверни, но не казва кои неща точно от показанията са неверни. Или вярва на това, което се й харесва само.

Измислят си в движение, според моментните нужди.

Общи условия

Активация на акаунт