Отговори
# 52 545
  • София
И откъде възможност да избяга при затворени врати и прозорци.Говорим за котка, не за гущер, нали?
По думите на РА, котката е имала шанса да го направи,  т.е. да се спаси, но е останала, защото е много лоялна..

# 52 546
И откъде възможност да избяга при затворени врати и прозорци.Говорим за котка, не за гущер, нали?
По думите на РА, котката е имала шанса да го направи,  т.е. да се спаси, но е останала, защото е много лоялна..
За сметка на кучето, котката се вре навред.Неуместна ирония.

# 52 547
  • София
За сметка на кучето, котката се вре навред.Неуместна ирония.
Не влагам ирония, цитирам ти думите на Ралица. Тя така ги представя нещата,  обърни се към нея, ако виждаш ирония.

# 52 548
Не разбирам защо черешките се подиграват със смъртта на едно дете. И на животинчетата.
Не докладвам, но е гадно да ви чета.

Имам лоша новина за черешките - по закон ИК завинаги ще остане невинен и няма да бъде признат за убиец. Защото тезата на прокуратурата (независимо каква е) винаги е само теза. Прокурорите не раздават присъди - не само у нас, а в целия цивилизован свят от няколко хиляди години.

Всеки е невинен до доказване на противното, което означава с влязла в сила присъда (от съд и то съответната последна инстанция). Прокуратурата е само страна, при това равна на останалите (по закон е така, а защо у нас не се спазва е друг въпрос).

Стотици са случаите (или по скоро са хиляди), в които тезата на прокуратурата (т.е. обвинието) пада в съда и после ние плащаме милиони за обезщетения.

И понеже ИК е мъртъв, няма как прокуратурата да заведе наказателно дело срещу него (пак по закон). Общо взето е все тая с какво "заключение" ще излезе прокуратурата, думата им не тежи повече от тази на близките.

# 52 549
Цитат
"...беше някъде в началото на месец декември дъщеря ми ми каза, че с нея чрез приложението "Сигнал" се бил свързал Ники - едно момче от групата....Аз бях в недоумение как Ники се е сетил за дъщеря ми. Той беше й предложил да се срещнат в град София, двамата се срещнаха няколко дни след разговора им", разказва бащата. 

1) Защо 14 годишна (която преди три години е била 11 годишна) (да не използвам специфичен израз) комуникира чрез "Сигнал"?
2) Защо 14 годишна ходи на среща с непознати батковци, доста по-големи от нея?
3) Защо тоя "баща" я пуска?
4) Вие вярвате ли, че един нормален баща ще пусне 14 годишната си дъщеря на тази среща, а по-късно и по пущинаците, да спи при непознати мъже, само защото "Николай я е сънувал" три години, след като са се видяли за пръв и последен път?
5) Защо момичето не е ходило на училище, кой родител ще е съгласен детето да не ходи на училище, за да се вее по пущинаците?

Според мен бащата на Теа е бил облъчен като Макулев, София, Ралица, т.е част от сектата, но не си го признава или поне на нас не са ни го казали това.

# 52 550
Имаме и 14 годишно момиче, пратено там по разработка на ДАНС.

На ДАНС, но и на ГДБОП!
Сигурно от 1. клас са градили легендата как не обича да ходи на училище и бяга от часовете.

Така.
За лоялната котка, подхвърлената мишка и останалото - вчера ви казах, че Р е зле и че нещата там са крайно лабилни. Не е на добре работата.

# 52 551
Това е за убийството от последните дни. Камерите са професионално поставени, но експертът казва, че има начин да не видиш извършителя.
Вероятно става дума за кражба от криптопортфейл.
Приликите сигурно са случайни.

# 52 552
Нямам думи. От цитата РА към ИК-
"Никога няма да мога да ти се отблагодаря. 🙏💛"
Никога няма да признае пред себе си, че той е убил сина й. Не е възможно това за една майка.

# 52 553
  • София
Не се сърдете , но ще докладвам всеки пост, който не е по темата .То ряпа, внучета ,баби ..
Сутринта прочетох , че завеждат жалба - сигнал https://www.facebook.com/share/p/1HXy4BieUU/

# 52 554
Не разбирам защо черешките се подиграват със смъртта на едно дете. И на животинчетата.
Не докладвам, но е гадно да ви чета.

Имам лоша новина за черешките - по закон ИК завинаги ще остане невинен и няма да бъде признат за убиец. Защото тезата на прокуратурата (независимо каква е) винаги е само теза. Прокурорите не раздават присъди - не само у нас, а в целия цивилизован свят от няколко хиляди години.

Всеки е невинен до доказване на противното, което означава с влязла в сила присъда (от съд и то съответната последна инстанция). Прокуратурата е само страна, при това равна на останалите (по закон е така, а защо у нас не се спазва е друг въпрос).

Стотици са случаите (или по скоро са хиляди), в които тезата на прокуратурата (т.е. обвинието) пада в съда и после ние плащаме милиони за обезщетения.

И понеже ИК е мъртъв, няма как прокуратурата да заведе наказателно дело срещу него (пак по закон). Общо взето е все тая с какво "заключение" ще излезе прокуратурата, думата им не тежи повече от тази на близките.
С две думи,  толкова ви е мил Калушев, че дори и пдф записи да има ще сте доволни, че се е измъкнал от правосъдието! Защо се напъвате тогава да го защитавате, като ви е все едно дали е виновен ! А, и той сам си е издал присъдата, както и на групата около него!

# 52 555
Честно казано и на мен ми е странно. Всичко е кочина и стабилен сън. Дори и да не беше, ИК е мъртъв и не може да бъде съден. Какво значение има изобщо и за какво се напъват да искат каквото и да е от институциите? Те очевидно не вярват в институциите, нито в училище, нито в полицията и прокуратурата, дори не са патриоти- живяли са редовно в чужбина. За какво се напъват и какво искат да доказват? И на кого?

# 52 556
  • European Union
Аз топ версия нямам, но имам топ израз от темата - “избирателен морал”. Доказателство - последните страници.
И призовавам да не се докладват постове, защото после “моралистите” излизат чисти като сълза.

# 52 557
Просто се самонахъсват. Когато заплашваха хората да ги издирват по ИП-та и искаха от Демерджиев да им докладва ИП-тата на потребителите, беше същото.

Като стана дума, какво стана с предишните им искания - за ИП-тата на хората в интернет?

# 52 558
Явно наближава огласяването на резултата от разследването и активността рязко се повиши. Говорителят на СМ във фейсбук , Леонидов,  следи коментарите под публикациите във фейсбук и пуска по една обидна квалификация за всеки, дръзнал да не се съмнява в официалната версия.

# 52 559
  • в пералнята
От неговото интервю също стана ясно, че той въобще не е в детайлите и никога не е виждал никой от тях. Така че, каквото и да казва той, тежест няма.

Общи условия

Активация на акаунт